İkizlerle Yeni Hayat

Biraz alakasız olcak ama benim acilen ütü almam lazim.sizi n ütüler ne marka memnun musunuz.bakıcı düzgün ütü alırsan utule yim diyor evdeki tefal ama memnun deilim

Benimki philips ve çok memnunum. Kvninki tefal.o da benimkini beğeniyo.gerçi onunki eski model.ondan olabşlir.

Merhaba bende 5eylulde 36 haftalık ikizlerume kavuştum doğumdan sonra sağolsun annem benimleydi çarşamba gitti ve ben dün ateşe düşmüş gibi oldum beraber uyanıp ağlama olmamıştı sanki yanlız kaldığımı anlamışlar gibi cildirdilar aşırı gaz sancıları var biri kız kabızlık yaşıyor oğlan gaz bombası gibi aptamil kullanıyordum 2 gündür similac kullanmaya başladım belki mamadandir diye bu gaz sancilatina ne yapabilirim BiDe mama olarak ne kullansam iyi gelir

Merhaba bende 5eylulde 36 haftalık ikizlerume kavuştum doğumdan sonra sağolsun annem benimleydi çarşamba gitti ve ben dün ateşe düşmüş gibi oldum beraber uyanıp ağlama olmamıştı sanki yanlız kaldığımı anlamışlar gibi cildirdilar aşırı gaz sancıları var biri kız kabızlık yaşıyor oğlan gaz bombası gibi aptamil kullanıyordum 2 gündür similac kullanmaya başladım belki mamadandir diye bu gaz sancilatina ne yapabilirim BiDe mama olarak ne kullansam iyi gelir
s a canım öncelikle hayırlı olsun sana şiddetle emzir derim yeniler daha emmeleri iyiyse yavaş yavaş mamayı bırak inan sütün çoğalacaktır inşallah tecrübeyle sabit ;-)

Gaz sıkıntısı ücüncü aydan itibaren azalıyor benimkiler bugün 4 aylık oldular :-) hamdolsun

Bence çok sık mama değiştirmemelisiniz. Kabız olmalarına neden olabilir. 3 aya kadar bebeklerin gazlı olması normal. Çeşitli şeyler var ama gaza ne kadar çare oluyordur bilmiyorum. Ben masajdan başka herhangi bir şey yapmadım açıkçası kabullenmeye çalıştım. Ve bu günlerin geçeceğine inandırdım kendimi:) kolay gelsin. Aramıza hoşgeldiniz.

Merhaba bende 5eylulde 36 haftalık ikizlerume kavuştum doğumdan sonra sağolsun annem benimleydi çarşamba gitti ve ben dün ateşe düşmüş gibi oldum beraber uyanıp ağlama olmamıştı sanki yanlız kaldığımı anlamışlar gibi cildirdilar aşırı gaz sancıları var biri kız kabızlık yaşıyor oğlan gaz bombası gibi aptamil kullanıyordum 2 gündür similac kullanmaya başladım belki mamadandir diye bu gaz sancilatina ne yapabilirim BiDe mama olarak ne kullansam iyi gelir[/QUOAllah bagislasin bebislerini. Ben de tek bakiyorum bebeklerime basta cok zorlandim yetemedigimi dusundum umutsuzluga kapildim bana yardimci olacak kimse de yoktu. Yasadigim yer itibariyle de bakici bulamadim . neyse dedim Allah a sigindim hep dua ettim ve iyi dusunmeye calistim bunlar gecicek diye teselli ettim. Ki benim de bebekler fena gazlilar emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum cunku hareket ettirince kusuyorlar onun icin sonradan cikarmaya calisiyorum bi de metsil kullaniyorum cok sancilanirlarsa pek tavsiye edilmiyor ama panalgine fitil iyi geliyor ayrica nurse harveys de kullaniyorum. Bi de bebek uyutan muzikleri dinlet sakinlesiyorlar. Mesela ben lulaby i dinletiyorum cok seviyorlar.

Kan damlası dediğiniz Demir mı acaba ? Saglık ocağından verdiler bize 4. Ayda başlanıyormuş . Ben multitabs vitaminle Demir'i suya karıştırdım verdim yoksa bitmiyor hep tukuruyorlar bosa gidiyor

eğer demir ilacıysa bende kullaıyorum 30 yaşındayım dr kullanmadn önce ve sonra 2 saat yemek yeme dedi ilacı süt yoğurt peynir çayla tüketme dedi ilacın etkisi olmazmış

Ates yok şükür ler olsun. Burun tikali grip oldular aynı zamanda. Viks surcem bu gece.salya felaket derecede aynen hirslarindan bağırıyorlar da.
Yeşil soğan tadı garip geldi sanirim fırlatıp atıyorlar.
Papatya ve karanfil yağı aldım dis için daha denemedim bugün daha ii gibiler öksürük dışında. Evden hiç çıkmiyorum buna rağmen bu çocukları nasıl bukadar hasta ettim anlamiyorum
Gecmis olsun inşallah çabuk atlatirlar. Acaba salyalari göğüslerini islatiyor olabilir mı üşümüş olabilirler. Cunku bizimkilerin salya üstlerini islatiyor önlük takiyorum ama bazen önlük alttaki kıyafet ve bodyde ıslak oluyor. Her zaman yetişemiyorum ya da unutuyorum bu gece farkettim buz gibiydi boyun altı ve gogus kısmı . Belki sizinde aynı sıkıntıdan usutuyirlardir. Geceleri cok soğuk olmaya basladi kalın bahtaniye örtmeye başladım ben.

Gecmis olsun inşallah çabuk atlatirlar. Acaba salyalari göğüslerini islatiyor olabilir mı üşümüş olabilirler. Cunku bizimkilerin salya üstlerini islatiyor önlük takiyorum ama bazen önlük alttaki kıyafet ve bodyde ıslak oluyor. Her zaman yetişemiyorum ya da unutuyorum bu gece farkettim buz gibiydi boyun altı ve gogus kısmı . Belki sizinde aynı sıkıntıdan usutuyirlardir. Geceleri cok soğuk olmaya basladi kalın bahtaniye örtmeye başladım ben.
Aynen olabilir.değişti rioruz sürekli ama yine de ıslak kaldığı da oluyor.mantıklı geldi.dr. götürdüm oksursun mikrop atıyor dedi ilaç vermedi ama ben ark. Dan duyup peditus icirdim baya toparladı bugün yine aynilar.peditus öneren var onermeyen var. Sizler soğuk algınlığı Öksürük de ne iciriyor sunuz.

Anne mde salgın hastalık var diyor bu aralar.eve gelen giden çok oluo bizimde.bulasmistur havadan dio.

Bir de kaç kişi birden bakiyoruz yine de hasta ettik çocukları. Bakıcı yardımcısı olanlar neler yapıyor bakıcı.

Aynen olabilir.değişti rioruz sürekli ama yine de ıslak kaldığı da oluyor.mantıklı geldi.dr. götürdüm oksursun mikrop atıyor dedi ilaç vermedi ama ben ark. Dan duyup peditus icirdim baya toparladı bugün yine aynilar.peditus öneren var onermeyen var. Sizler soğuk algınlığı Öksürük de ne iciriyor sunuz.

Anne mde salgın hastalık var diyor bu aralar.eve gelen giden çok oluo bizimde.bulasmistur havadan dio.
Canım işine karışmak gibi olmasın ama çok fazla ilaca başvuruyorsun. Evlatlarını o şekilde görmek hoşuna gitmiyor ama doktor bile ilaç vermemişken bir başkasının önerisiyle ilaç verme bence. Geçmiş olsun kuzulara.

Philips azur dediler ama azur un da çeşitleri var bidunya.sizinki hangi philips modeli kac
images

Canım işine karışmak gibi olmasın ama çok fazla ilaca başvuruyorsun. Evlatlarını o şekilde görmek hoşuna gitmiyor ama doktor bile ilaç vermemişken bir başkasının önerisiyle ilaç verme bence. Geçmiş olsun kuzulara.
Cnm önce ilaç vermedim ıhlamur verdim Viks surdum daha beter olunca mecbur kaldım. Bugün de doktor ark. Im var ona sordum. Ben atlatan kadar sabah akşam 1 çay kaşığı verdim 3 günü geçirmedim aksam da ver dedi. Sonuçta ilaç vermeyin ce daha beter oluyor düzeleiyor. Surunuyorlar dedi. Bi dünya antibiyotik veriyorlar bu yanında masum bişe dedi. İnan ben de istemem ilaç vermek.

Cnm önce ilaç vermedim ıhlamur verdim Viks surdum daha beter olunca mecbur kaldım. Bugün de doktor ark. Im var ona sordum. Ben atlatan kadar sabah akşam 1 çay kaşığı verdim 3 günü geçirmedim aksam da ver dedi. Sonuçta ilaç vermeyin ce daha beter oluyor düzeleiyor. Surunuyorlar dedi. Bi dünya antibiyotik veriyorlar bu yanında masum bişe dedi. İnan ben de istemem ilaç vermek.
Ne bileyim ilaç kullanmayı pek sevmiyorum. Ama mecbur kalıyor insan bazen. Calpolün çocuklarda astıma neden olduğunu duydum. İnternette araştırayım dedim.
http://m.sabah.com.tr/yasam/2013/09/17/calpol-astim-riskini-artiriyor
Gerçektende böyle birşey varmış

Ne bileyim ilaç kullanmayı pek sevmiyorum. Ama mecbur kalıyor insan bazen. Calpolün çocuklarda astıma neden olduğunu duydum. İnternette araştırayım dedim.

Keşke hiç gerek olmasa ve kullanmasak ama öyle biran geliyorki yavruları o durumda görmemek için o hastalığa ilaç olduğuna sükre diyorsun.
ALLAH çocuklar imiz i bizlere bağışla sin

Ilac kullanma konusunda bende mumkun olduğunca cimri davranıyorum. Ne kendime ne de cocuklara ilac vermemeye çalışırım. Prospektuslere bakmak bile yetiyor cogu zaman bir sürü olası yan etkileri var malesef. Carpol u duymamıştım. Bayramda bebislerden birisi ateslenince fitil verdik su ile surekli islatmamiza rağmen 39,5 derece bile gordum mecburen verdim fitili. 2gin yogunlugundan olmak uzere 4 gun surdu atesi.

Keşke hiç gerek olmasa ve kullanmasak ama öyle biran geliyorki yavruları o durumda görmemek için o hastalığa ilaç olduğuna sükre diyorsun.
ALLAH çocuklar imiz i bizlere bağışla sin
Amin cnm keske hic hasta olmasalar. Hastaliklar bagisiklik sistemlerinin kuvvrtlenmesini saglayacak insallah. Buyuk oglum 9 sydan sonra krese giden halasinin kızından sürekli mikrop aldı, bütün kıs düzenli burnuna serum fizyolojik yapmıştık hic ilac kullanmadan deli gibi burnu akmıştı, ama ateşi çıkmadı. Şimdide SAGLAM maşallah oyle kolay hasta olmaz ateşi çıkmaz. 6 yasina girecek ilac kullandığımız sayılıdir.
Malesef benim gecen hafta ateşi yükselen bidikin burnu cok kotu tikali genzi dolu. Bütün gün s. fizyolojik yaptık yine de cok rahatlamadı, meme ve mama almakta zorlanıyor, uyuyamiyor:KK43: Allah'a şükür ateşi yok. Yatağa yatırinca uyuyamadi sallanan sandalyesinde uyuttum bekliyorum bakalım bu gece zor geçecek gibi:KK43: insallah çabuk atlatirlar digerine geçmeden. Buyuk oglum kreşten getirdi sanırım daha da bu hafta basladi okullar. Bu kıs i sağlıkla atlatabilseydik. Daha cok küçükler, gün sayıyorum valla bi altı aylık oluverseler sanki bütün dertler cozulecek

X