Merhaba bende 5eylulde 36 haftalık ikizlerume kavuştum doğumdan sonra sağolsun annem benimleydi çarşamba gitti ve ben dün ateşe düşmüş gibi oldum beraber uyanıp ağlama olmamıştı sanki yanlız kaldığımı anlamışlar gibi cildirdilar aşırı gaz sancıları var biri kız kabızlık yaşıyor oğlan gaz bombası gibi aptamil kullanıyordum 2 gündür similac kullanmaya başladım belki mamadandir diye bu gaz sancilatina ne yapabilirim BiDe mama olarak ne kullansam iyi gelir[/QUOAllah bagislasin bebislerini. Ben de tek bakiyorum bebeklerime basta cok zorlandim yetemedigimi dusundum umutsuzluga kapildim bana yardimci olacak kimse de yoktu. Yasadigim yer itibariyle de bakici bulamadim . neyse dedim Allah a sigindim hep dua ettim ve iyi dusunmeye calistim bunlar gecicek diye teselli ettim. Ki benim de bebekler fena gazlilar emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum cunku hareket ettirince kusuyorlar onun icin sonradan cikarmaya calisiyorum bi de metsil kullaniyorum cok sancilanirlarsa pek tavsiye edilmiyor ama panalgine fitil iyi geliyor ayrica nurse harveys de kullaniyorum. Bi de bebek uyutan muzikleri dinlet sakinlesiyorlar. Mesela ben lulaby i dinletiyorum cok seviyorlar.