İkizlerle Yeni Hayat

Aynen eldivenlere geri dönüş yaptık maalesef. ilk gün bir tanesi çıldırdı elini ememeyince zor sakinleştirdik,yine emmeye çalışıyolar eldivenleri yamyaş oluyor hiç takasım gelmiyor ama başkada işimiz yok gibi devamı ellerini çekemeyiz ki ağızlarından,bende merak ediyorum ne zaman geçer bu emme işi...bir tanıdığımız ben unutturmak için bez verdim diyor şimdi 7 aylık onu koklayıp ağzının üstünde uyuyormuş bana pek mantıklı gelmedi doğrusu

Ya o bezi ağzına tıksa. Korkarım ben böyle şeylerden. Bende sinir oluyorum parmak emmelerine ama geçicek umarım.

Sizinkiler dönmüyor mu? 5 dk durmuyorlar sırt üstü sürekli oyalanmak istiyorlar. Nasıl bir önlem almak lazım bilemedim

Biz
Sizinkiler dönmüyor mu? 5 dk durmuyorlar sırt üstü sürekli oyalanmak istiyorlar. Nasıl bir önlem almak lazım bilemedim
bugun 4 aylık oldukcok şükür oyle boyle büyüyorlar. Bizimkiler henuz donmediler yalnız yana dönüp yay gibi yapıyorlar vucutlarını sanırım 10 güne filan donerler. Dönünce dertler biraz başlayacak koltuklara yataklara yatiramicaz hep yerde artık bundan sonra. Dönmek hoşlarına gitmiş olabilir halılarına çarşaf ser yada yere sünger bir yatak yada yorgan atıp Bebislerini bırak donsünler rahat rahat. Oyalanamiyor olabilirler bizde bugun cingirak aldık cok hoşlarına gitti birde kucuk su petlerinin icine mercimek yada pirinç doldurup ilgilerini çekebilirsiniz belki. Bu ay yavaş yavaş destekli oturabilirlermis kanepe köşelerine destekli deneyebiliriz. Bakalım bende söylüyorum ama cok deneyemedim bunları. 1 hafta once annem gitti esim Bayram tatili nedeniyle evdeydi k. Peder geldi oda sıkıldılar diye ağlayan ağlamayın her bebeği kucakta ev gezdiriyor söylüyorum yapmayın anlatamadım. Başka türlüde durduramiyor. Kv temizlik yaptı kurbanlarda uğraştı misafir ağırladı evinde. Bakalım pzt den sonra ne Yapicaz. Sen tek bakabiliyor musun?gunduz tek basına uyutmak ısını nasıl hallediyorsun. Birini uyuturken digeri cildirabiliyorlar bizim. Esın ogretmen sanırım boş gunu filan yok mu?

Eldiveni yalnızca gece takiyorum gunduz acik elleri emdikce çekmeye calisiyorum ama cok yetişemiyorum bugun biberon ucu gibi damakli olmayan emzik aldım onu denicem insallah tutarlar.

Eldiveni yalnızca gece takiyorum gunduz acik elleri emdikce çekmeye calisiyorum ama cok yetişemiyorum bugun biberon ucu gibi damakli olmayan emzik aldım onu denicem insallah tutarlar.
Bende gece çıkarıyorum eldivenleri, elleri hava alsın diye.
biz zaten damaksız kullanıyorduk atıyorlar çok nadir tutuyorlar...

Benimde Bayram'da annem geldi. Bir süre kalacak ama o da ağlayınca hemen kucağa alıyor. Fazla kalamaz ama hiç tam gün tek bakma tecrübesi yaşamadım. Ama çok zor olacağını tahmin ediyorum. Gündüz istedikleri kadar dönsünler ama gece uyurken dönünce tedirgin oluyorum. Bizimkiler oyun halısındaki oyuncakları çekiyor gelmeyince ağlıyor. Şu sıralar ağlamak için bahane arıyorlar diyebilirim. Gene bir atak dönemindeler sanırım. Eşimin boş günü var mı henüz bilmiyoruz ama sabahçı olacak sanırım. Ama onda da 3 gibi evde olur anca. Anca yaşayınca Nasıl olacağını göreceğim. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Biz mama olarak evolvia ya geçtik. Kabiz olmalarına iyi geldi gibi bir de 100 gr mind a ki demir calsiyum vb. Daha yüksek.bu konuda bilgisi olan varsa önerilere açığım

Biz de yardımcı kv elti topluca bakıyoruz ama gece eşim le ben zor oluo yetisemiyoruz. 6 aylıklar şimdi.

6 aylık olanlar kaç cc mama içiyorlar acaba az mı iciriyorum ben 2 saatte 125 cc.ama aglamiolar aç olsalar ağlarla r di mi.geçen ay 800 gr almışlardı

Gece donselerde artık kendilerini kurtarırlar diye düşünüyorum, Kafayı yan çevirip uyurlar beceremezse bağırır duyarsın zaten yastık kullanmaman lazım ama. .Cunku yastığa gömülür kafaları Allah korusun sesini duyuramaz sana.
Benim annem Aralık' gibi gelebilecek insallah. Babam problem ediyor. Pzt gunu parayla rapor alicaz 30 ya da 40 günlük yani bir ay daha maasliyin insallah. Biraz birikim yapmıştık para yetişirse haftada 2 veya 3 yarım gün birini aricam şimdilik kv kp idare edicez bi denicez bakalım. Benimde kv pek bakamıyor oda her ağlayanı dizinde sallıyor oyalama cabası yok malesef daha cok yemek mutfak ısı seviyor onada şükür.

Canım ek gıdaya geçmediysen az gibi geldi bana veya anne sütü veriyo musun? bizimkiler haftaya 3 aylık olacaklar 120 falan içiyorlar...

Bayanlar benimle aynı olan varmı tek yumurta ikizleri ne hamileyim diamniyotik monokoryanik aralarında zar var tek plesanta benim gibi olanlar kaçıncı haftada doğum oldu ağrılarım oluyo çok doktora gitmem lazimmi başka bi sıkıntım yok karnimda bebekler toplanıyo çok

Canım benim monokoryonik diaminiyotikti. 33. Haftada doğum yaptım. Bende ağrı sancı yoktu. Yani benim hissettiğin yoktu ama nstde sancım çıkıyordu. Rahatsız. Hissediyorsan mutlaka doktoruna görün.

Canım ek gıdaya geçmediysen az gibi geldi bana veya anne sütü veriyo musun? bizimkiler haftaya 3 aylık olacaklar 120 falan içiyorlar...
Ben 3 saatte bir 125 ml suya mama koyuyorum. 140 ml falan oluyor. Sizinkiler net 120 ml mi? Yoksa 120 ml suya mama koyunca 130 falanmı oluyor? 4 aylıklar benimkiler

Canım benim monokoryonik diaminiyotikti. 33. Haftada doğum yaptım. Bende ağrı sancı yoktu. Yani benim hissettiğin yoktu ama nstde sancım çıkıyordu. Rahatsız. Hissediyorsan mutlaka doktoruna görün.
Bebekler küvözde kaldı mı canım? Ciğer geliştirici vurulmuş muydun? Benim 32 bitiyo, rahim ağzı 2,7 cm oldu, yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…