- 14 Nisan 2017
- 225
- 296
- 18
- Konu Sahibi doubleanne4
-
insallah canim benim sagolasin:))A
Ayyy maşallah ya
Ne kadar güzel görünüyor :) Allah sana bağışlasın insallah
20ayliklar .Zor tabiki adaleti saglamak cok zor .Ilk zamanlari zor ama birbirlerine cok düşkünler kardes kavgasi olayi yok.Aaa sizinde mi var ikizleriniz
yaşına girdiler mi ?:)
nasıl zor oluyor mu:)?
ikiz annesi bulunca sormak lazım
abartisiz basket topu kadardi karnimValla aynenn böyle olacak eminimgörsen karnımı delip geçecekler dışarı biraz daha zorlasalar
Ayy kıyamam onlara banada hep ikizler birbirine düşkun olur diyorlar inşallah benimkilerde oyle olur20ayliklar .Zor tabiki adaleti saglamak cok zor .Ilk zamanlari zor ama birbirlerine cok düşkünler kardes kavgasi olayi yok.
eminim öyledir caniim:))abartisiz basket topu kadardi karnim
Masallaheminim öyledir caniim:))
bizde suan böyleyiz
aynen arkadaşım burdan bir ikiz anneside öyle dedi ikiz diye kanma sakın çok farklı oluyorlar her şeyi alma çünkü biri sonradan ak biri kara diyor dedi bende bundan sonra öyle yapicam zaten daha çok şey almamıştımMasallah.Guluslerine deger ya.Tabi bak sora sora al herseyini sonra gereksiz bir yığın olmasin.Huylari da hic benzemiyor.
6 buçuk aylık oldular ilk zamanlar çok zor oluyor ama biraz büyüyünce düzene sokuyorsun . İlk zamanlarda yaninda mutlaka yardim eden birisi olmalı . Yoryluyorsun zorlaniyorsun ama herşeye değer . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAaa maşallah canım yeni mi daha yoksa büyüdüler mi :)?
nasıl zor oluyor mu ?
anlatsana biraz bizimde az kaldı:))
eminim zor oluyordur canım ya iki kızım var birde biri 12li biri 14lu daha şimdiden zorlanıyorum malum önümu göremiyorum artık6 buçuk aylık oldular ilk zamanlar çok zor oluyor ama biraz büyüyünce düzene sokuyorsun . İlk zamanlarda yaninda mutlaka yardim eden birisi olmalı . Yoryluyorsun zorlaniyorsun ama herşeye değer . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
6 buçuk aylık oldular ilk zamanlar çok zor oluyor ama biraz büyüyünce düzene sokuyorsun . İlk zamanlarda yaninda mutlaka yardim eden birisi olmalı . Yoryluyorsun zorlaniyorsun ama herşeye değer . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAaa maşallah canım yeni mi daha yoksa büyüdüler mi :)?
nasıl zor oluyor mu ?
anlatsana biraz bizimde az kaldı:))
Kızların büyümüş onlar yardim ederler sanaeminim zor oluyordur canım ya iki kızım var birde biri 12li biri 14lu daha şimdiden zorlanıyorum malum önümu göremiyorum artık
Yanımda kalacak kimsem yok canım ya bilemiyorum o zaman ne olur ama Allah yardımcımız olsun
biri 4 biri 2 canim daha o moda giremedilerKızların büyümüş onlar yardim ederler sana
Pardon yanlış okumusum ben 14 zannettim . olsun yinede onları severseler azda olsa oynamakta yardımcı olur 4 yasindaki . Allah kolaylığını veriyor. Sağlıklı olsunlar da gerisini takma bir bakıyorsunuz büyümüşler. Ben daha 21 yasimda iki çocuk annesi oldum zorlaniyorum ama idare ediyorumbiri 4 biri 2 canim daha o moda giremediler
ikisini karnımda diğerini kucağımda taşıyorum çok düşkün bana her şeyini benimle yapmak istiyor
Tamam. Canim yazarim burdannn
arden & atlas
çok beğendim yazdım
Amin canım inşallahfarklı ısımlerı sevıyorum bende allah analı babalı buyutsun canımiçine sinen isimleri olsun..
Amin canım inşallah
aynen canım bende öyle istiyorum zaten bu isimler çok hoşuma gitti
4-5 hafta sonra gelecekler inşallah ama isimleri yok hala
Kivanc ismine bayilirimm ama ediz olmadı sanki yanınaolur olur insallah isim konusu önemli. bir tanıdık da ediz ve kıvanç koydu ıkızlerıne :)
Kivanc ismine bayilirimm ama ediz olmadı sanki yanına
Kıvanç & Kayra nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?