- 14 Nisan 2017
- 225
- 296
- 18
- Konu Sahibi doubleanne4
-
HayırKarar verebıldın mı cnm
arden & atlasarden-atlas
çınar-rüzgar
ege- ediz
Aaa maşallah canım yeni mi daha yoksa büyüdüler mi :)?Benimde cift yumurta ikizlerim var . İsimleri Yavuz Selim ve Yusuf Eymen
Ayy ayy iyice korku heyecan sardı içimı ikiz olmak ne kadar zorsa ikiz annesi babası olmakta zorBen hiç çocuğum olursa şu ismi koyarım diyemedim nedense, aklıma hiç isim gelmez :) Sadece bir ikiz ablası olarak benzer isimler koymayın diye rica ettim. Kardeşlerimin isimleri benzer değil çok farklı, benzer olsaydı iş isim değişikliğine kadar gidebilirdi heraldeŞöyle diyeyim 19 yaşındalar ve "ikiz" kelimesinden nefret ediyorlar. Zor iş ikiz olmak..
sagolasin canimAtıf_ Arif hayirli olur insan
Aaa sizinde mi var ikizlerinizbenimkilerin ismi muhammed ediz -mustafa deniz
Ve doğumhaneden bir ses yükselir :Allah Allah saldiriiinn
Valla aynenn böyle olacak eminimVe doğumhaneden bir ses yükselir :
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Turk milleti
Ordularin, pek cok zaman
Vermistiler dunyaya san.
Valla aynenn böyle olacak eminimVe doğumhaneden bir ses yükselir :
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Turk milleti
Ordularin, pek cok zaman
Vermistiler dunyaya san.
Anlayabiliyorum :) ben karnıma bir taneyi sigdiramazken sen iki tane sığdırmaya çalışıyorsun .maşallah ,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .tekler napiyo bilmem ama seninkiler çift kale maç yapıyordurValla aynenn böyle olacak eminimgörsen karnımı delip geçecekler dışarı biraz daha zorlasalar
aynen öyle valla canım maç mı yapıyorlar savaş mı bilemicem artıkAnlayabiliyorum :) ben karnıma bir taneyi sigdiramazken sen iki tane sığdırmaya çalışıyorsun .maşallah ,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .tekler napiyo bilmem ama seninkiler çift kale maç yapıyordur
Kayra hoşuma gitti canım:))kinyas ve kayra. en sevdiğim kitap :) oğlum olursada adı kayra olacak zaten :)
cidden anlamları çok güzel ama :))Alim-Kerim, Semi-Salih ben biraz anlamlı isim seviyorum da :)
Bence de çok güzeller :)beğenmenize sevindim.Allah evlatlarınıza hayırla kavuşmayı nasip etsin inscidden anlamları çok güzel ama :))
insallah canim ya sağlıkla gelsinlerBence de çok güzeller :)beğenmenize sevindim.Allah evlatlarınıza hayırla kavuşmayı nasip etsin ins
Amiininsallah canim ya sağlıkla gelsinler
Ayyy maşallah yaaynen öyle valla canım maç mı yapıyorlar savaş mı bilemicem artıkvideo kabul etmedi atacaktım ama fotoğrafla idare edicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?