• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZLERIME ISIM

Ben hiç çocuğum olursa şu ismi koyarım diyemedim nedense, aklıma hiç isim gelmez :) Sadece bir ikiz ablası olarak benzer isimler koymayın diye rica ettim. Kardeşlerimin isimleri benzer değil çok farklı, benzer olsaydı iş isim değişikliğine kadar gidebilirdi heralde :rolleyes: Şöyle diyeyim 19 yaşındalar ve "ikiz" kelimesinden nefret ediyorlar. Zor iş ikiz olmak..
Ayy ayy iyice korku heyecan sardı içimı ikiz olmak ne kadar zorsa ikiz annesi babası olmakta zor:KK17:

Valla aynenn böyle olacak eminim :KK70: görsen karnımı delip geçecekler dışarı biraz daha zorlasalar:KK70:
Anlayabiliyorum :) ben karnıma bir taneyi sigdiramazken sen iki tane sığdırmaya çalışıyorsun .maşallah ,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .tekler napiyo bilmem ama seninkiler çift kale maç yapıyordur :D

Anlayabiliyorum :) ben karnıma bir taneyi sigdiramazken sen iki tane sığdırmaya çalışıyorsun .maşallah ,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .tekler napiyo bilmem ama seninkiler çift kale maç yapıyordur :KK70:
aynen öyle valla canım maç mı yapıyorlar savaş mı bilemicem artık:D video kabul etmedi atacaktım ama fotoğrafla idare edicez artık:D

Eklentiler

• 20170417_155017.webp
    20170417_155017.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 53
Back
X