- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
- Konu Sahibi doubleanne4
Benm sezeryan olcak cnm rahtm birzinsallah canim sendee hemen dogurursun
beni şimdiden heyecan sarıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm sezeryan olcak cnm rahtm birzinsallah canim sendee hemen dogurursun
beni şimdiden heyecan sarıyor![]()
SiracMiraç-Sıraç
Sercan-Serkan
Hakan-Kağan hayırlı olsun bu arada:)
aynen öyle canım:))Cok karizmatik isimler oldu
Bence super
peki senin önerin nedir canım?Lütfen tekerleme gibi isimler koymayın kafiyeli falan..
Temmuz ayinda kaybettikAyy
üzüldüm şimdi![]()
başın sağolsun canımTemmuz ayinda kaybettikkalp hastasiydi melegim
Saol cnm bnm orasi oyle tabi hz.ibrahim ve esi sare bakiyor ogluma oyuzden kizimin adi sare olckbaşın sağolsun canım
kavusursunuz inşallah
bekliyordur o seni cennetin en güzel yerinde![]()
Ben hiç çocuğum olursa şu ismi koyarım diyemedim nedense, aklıma hiç isim gelmez :) Sadece bir ikiz ablası olarak benzer isimler koymayın diye rica ettim. Kardeşlerimin isimleri benzer değil çok farklı, benzer olsaydı iş isim değişikliğine kadar gidebilirdi heraldepeki senin önerin nedir canım?
İlkı ıbrahım tugrul canmaynen öyle canım:))
İsenin oğlanın ismi ne ?
ikinci kız mı erkek mi:)
Alparslan - BarbarosArkadaşlar benımkı bıraz tatlı bır dert
Doğuma az bir süre kaldı ve ben hala isim konusunda karar veremedim çünkü isimlerine göre şeker ve yastık yaptırmayı düşünüyorum
Çift yumurta ikizi oğullarıma hamileyim isim arıyoruz önerilerinizi bekliyorum belki içime sinen bir isim bulabilirim burda![]()
evet canım bayılıyorum ali ismine anne olmadan önce hep derdim oglum olursa ali koyacağım iki kızım oldu :) sonra oğlum oldu ama ikiz olunca kafası karışıyor insanın çok yakıştı ali aras & yiğit arat yazdım bunuAli ismini sevdiğini söylemişsin cnm o yüzden bak yağız ve yiğit ı şöyle degistiyorum :) ali aras biri diğeri yiğit arat
Allah Allah saldiriiinnAlparslan - Barbaros![]()
Yok canım temmuza kadar dayanmazlarCnm sen hazıran annelerıne gelsene
Orda takılalım
Sen zaten temmuzda dogurmazsın kanımca