sakuracım, kanaman azalmış ne güzel iyiki annen yakınındaymış...böyle biraz daha sabret canım..taşıma işinide nasılsa şirket yapacakmış onalr güzel ayrlıyorlar herşeyi başında annelerde olacağına göre sen sadece bebişlerini ve kendini düşün şimdilik.. eşinin yanında olamayıda çok istiyorsundur mutlaka umarım bebişler doğunca tüm bu çektiğiniz sıkıntılar son bulur sağlıcakla büyütürsünüz...
ddm canım bende canım bişey istemesede bebişleri düşündüğüm için atıştıryorum.. bu ara semizotu ve ceviz gibi amega 3 yönünden zengin şeyler yiyorum.. inşallah bizim bebişlerimizde kuvöze gerek kalmadan yeterli kiloda ve sağlıklı doğarlar.....
inşallah canım.cevizi zaten hergün yiyiyorum.biraz annenin yemesinedebağlı değil bebeğin kilosu.tecrübelilerle konuşuyoruz da...nasip artık.zayıf bebek daha çabuk büyürmüş.birde öyle derler
maşallah canım bebişlerine..hareketli görünce dahada çok seviniyor insan değilmi..Kızlar hafta sonu doktora gittim. meleklerim kıpır kıpırdılar. o görüntü hiç gözümün önünden gitmiyor.
arkadaşlar ben 22 mayıs da tahlil yaptırdım kan değerim 165 çıktı bugün yaptırdım 953 çıktı. 2 günde bir ikiye katlaması gerkiyormuş bildiğim kadarıyla. yani 600 felan olmalıydı neden bugün yüksek çıktı ikiz olabilir mi
canım arada 4 gün var bende 10.gün 78, 12.gün 374 çktı doktora ikiye katlaması gerekmezmiydi dedim en az ikiye katlaması lazım tek gebelikte olabilir demişti.. senin 4. gün değerin muhtemelen normaldir diye düşünüyorum.. ama ilk değerin 10. gün yapıldıysa belki bir ihtimal ikiz olabilir...arkadaşlar ben 22 mayıs da tahlil yaptırdım kan değerim 165 çıktı bugün yaptırdım 953 çıktı. 2 günde bir ikiye katlaması gerkiyormuş bildiğim kadarıyla. yani 600 felan olmalıydı neden bugün yüksek çıktı ikiz olabilir mi
benimde ikili testim 2 haziranda bende merak ediyordum nasıl olduğunu benim doktorum üniversteye yönlendirdi beni orada bakılıyormuş ikizlere vajinalmi bakıyorlar acaba bide bu gittiğimizde hareketlerini gördüm ikisininde çok güzeldi yaaa ALLAH HERKESE nasip etsin inşallah bizimkilerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM.
kızlar yarın 3lü testimi yaptıyorum dua edin.gerçi hiç endişe etmiyorum.herşey allahtan.ikizlerde 2li yapıllmadığı gibi 3lü yapılıyor fakat yine doğru sonuç vermiyormuş..
benimde arkadaşın ikizleri var.şuan 3.5 yaşındalar.biri 2850 diğeri 2500 doğmuş.doğum kiloloru güzel fakat şuan miyonlar...
kızlar yarın 3lü testimi yaptıyorum dua edin.gerçi hiç endişe etmiyorum.herşey allahtan.ikizlerde 2li yapıllmadığı gibi 3lü yapılıyor fakat yine doğru sonuç vermiyormuş..
kızlar bana dörtlü test yapıldı.sonuç için dün doktorum aradı herhangi bi sorun yok dedi.zaten ikizlerde fazla kesinliği yokmuş bu testlerin.
canım testlerin güzel çıkmasına çok sevindim... darısıda bizlere inşallah..kızlar bana dörtlü test yapıldı.sonuç için dün doktorum aradı herhangi bi sorun yok dedi.zaten ikizlerde fazla kesinliği yokmuş bu testlerin.
günaydın ikiz anneleri nasılsınız
sizlere sorular sormak istiyorum bilgi verirseniz bana çok sevinirim
geçen c tesi bakılan ultrasonda iki tane minicik kesem göründü benimdi sanırım bende sizlerin arasına katılacağım allahın izni ile ama ben hala inanamıyorum
Sormak istediğim şu ikiz gebeliklerde kilo alımınız nasıl oldu kaçıncı ayınızda kaç kilo aldınız kasılmalarınız oldu mu ben şu an 5 haftalık falanım sanırım ara ara kasılmalarım olmaya başladı normal mi bilmiyorum bu cumartesi dr randevumda soracağım ve çatlaklarınız ne boyutta oldu çatlaklarınız için ne kullandınız beslenmenizde nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz çok sevinirim hepinizi çok öptüm allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım testlerin güzel çıkmasına çok sevindim... darısıda bizlere inşallah..
canım ben 14.haftamdayım yani 3,5 aylık hamişim daha kilo almadım.. başlarda benim bulantım kusmam olmadı ama iştahsızlıktan 2 kilo verdim 1-2 hafta sonrada 5-6 gün ishal durumu yaşadım hamileliğimin başından beri 3 kilodan fazla kilo verdim.. şu anda almış değilim daha...ama bebişler yönünden bir sorun yok dedi doktorum.. ara kasılmalar normal bende de oldu ilk başlarda.. ilk başlarda süt yumurta mutlaka vardı kahvaltımda şimdi süt içmiyorum sık sık ama peynir ve yoğurdu daha çok tüketiyorum..şimdi de omaga 3 yönünden zengin semizotu ve ceviz yiyorum.. meyve çok tüketiyorum...
çatlaklar daha olmadı ama 3 aydan sonra başlanıyor çatlak kremlerine ben yeni badem yağı kullanıyorum ve ara ara duştan sonra vazelin sürüyorum göbüşüme ve bacaklarıma çünki bacaklarda da çatlama oluyormuş...