- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
selam ikiz anneleri benim de 24 haftalık bir bebek kaybımdan sonra şu an 17 haftalık ikiz bebek bekliyorum ilk bebeğimde birden açılma olup kanama ile doktora gittim ve rahimde açılma 8 cm di ve bebek doğdu rahim ağzı dikilmesine rağmen geçmişte böyle bir ikaye olduğu için 15 haftalıkken rahim ağzına dikiş atıldı ve şuan tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak sizde böyle bir durum var mı
benden size tavsiye aarkadaşlar her ikiz bebek bekleyen anne adaylarının doktora gittiğinde mutlaka rahim ağzına baktırmaları belli oluyor açılma olduktan sonra dikilmesi çok fayda getirmiyor
bu arada ben de bu aya kadar hiç kilo almadım ama geelik şekeri çıktı çok dikkat ediyorum
selam canım, kayıbınız için çok geçmiş olsun.. inşallah bu bebişinde yaşamazsın bu sorunu zaten dinlenerek kendine dikkat ediyormuşun.. bundan sonrası içinde kolay gelsin.. sağlıcakla kucağımıza alalım da bebişlerimiz için herşeye katlanırız gerekirse..Aman sende dikkat et..sabret canım..
bende şimdilik normal seyrediyor ama ne zaman ne olacağı belli olmaz.. ikiz oldukları için daha çok dikkat ediyorum...
bende 13 haftalığım hiç kilo almadım 3 kilo verdim geçenlerde yaşadığım ishallde etkili oldu bunda ama şimdi herşey yolunda çok şükür... doktrum kilo gidişatımdan memnun şimdilik..