- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
canımcım aramıza hoş geldin öncelikle bende hamileliğimin ilk iki ayında kilo vermiştim mide bulantılarım ve iştahsızlığım kilo almama hep engeldi.Ancak daha sonra boğazıma hakim olamayarak tam 74 kiloyla bitirdim hamileliğimi ve 42 kiloydum düşün yani.Çok yemek yeme isteğimden dolayı kendime hakim olamıyordum.Davul gibi de şişiyordum.bende o kadar kilo almama rağmen ve üstelik çok büyük bir karnım vardı hiç çatlak falan olmadı.Krem kullanmadım badem yağı kayısı yağı kakao yağı sürdüm karnıma.Çok şükür hiç çatlağım yok.sanada tavsiye ederim.
canım benimde 11. haftadan sonra belli olmaya başladı bende 3 den fazla kilo verdim ve daha almadım henüz ama ne kadar kilo versende ufak bir göbüş belli oluyor buda bizim ayrıcalığımız sanırım..:))kızlar karnınız nezaman belli olmaya başladı ben şuan 10 haftalığım sanki yavaş yavaş bir sivrilme var yoksa banamı öyle geliyor gebe kaldıktan sonra 2 kilo verdim ve şu an çok yememe rağmen alamıyorum bende zaten çok şişlik olmuştu şuan şişlik gitti ama karnım sanki belli oluyor ne dersiniz
Nerdesiniz ikiz anneleri biraz bilgi verin bana yaaa
Kalp atışlarını ne zaman duydunuz
İlk olarak ultrasonda ne zaman göründü
Kilo artışlarrınızın seyri ne şekilde oldu anlatın işte herşeyi anlatın :)
Nerdesiniz ikiz anneleri biraz bilgi verin bana yaaa
Kalp atışlarını ne zaman duydunuz
İlk olarak ultrasonda ne zaman göründü
Kilo artışlarrınızın seyri ne şekilde oldu anlatın işte herşeyi anlatın :)
ilk önce hepinizi tebrik ediyorum ve evlatlarınız saglıklı uzun ömürlü büyütmenizi temenni ediyorum ben ikiz bebege bayılıyorum ya ne şirin seyler allahım nasıl yaratmıs ve hep benimde ikiz bebegimin olmasını isterdim ve istiyorum ben 4 senelik evligim ama görülen onca tedaviden sonra sonuc alamadık ve son olarak yapılan 2 asılamadan da ve bugün kararıyla microenjeksiyona karar verdik ama ne bende nede eşimde cok sükür sorun yok inş. bende sizin kulube katılırım cok istiyorum ikizlerim olsun tabiki önce saglıklı sonra uzun ömürlü hakkımızda hayırlısı olsun inş........
ilk önce hepinizi tebrik ediyorum ve evlatlarınız saglıklı uzun ömürlü büyütmenizi temenni ediyorum ben ikiz bebege bayılıyorum ya ne şirin seyler allahım nasıl yaratmıs ve hep benimde ikiz bebegimin olmasını isterdim ve istiyorum ben 4 senelik evligim ama görülen onca tedaviden sonra sonuc alamadık ve son olarak yapılan 2 asılamadan da ve bugün kararıyla microenjeksiyona karar verdik ama ne bende nede eşimde cok sükür sorun yok inş. bende sizin kulube katılırım cok istiyorum ikizlerim olsun tabiki önce saglıklı sonra uzun ömürlü hakkımızda hayırlısı olsun inş........