İkiz Anneleri Kulübü

tebrikler canım ...şanslısın tatlım bir taşla iki kuş...rabbim tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına almayı nasipetsin rabbim...
bende isterdi ikiz hatta 3üz valla çok güzel oluyorrrr..
saolsaın canım, sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini...
Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...:1rolleyes:

evet canım bir kız bir oğlan aralarında iki hafta vardı.benim oğlum ortada diğeri sol tarafımdaydı yani kızım.ah benim hamişliğimi anlatsam sayfalar yetmez canım hiç kıpırdamadan yatarak geçirilen tam 8 ay.çok zor günlerdi düşük tehlikem vardı sürekli.
34. haftada doğurdum kızım 1600 oğlum 1800 doğdu ama kızım 32 haftalık gözüküyordu ultrasonda.kilosu doğana kadar hep azdı oğlumdan.
bakalım seninkilerin cinsiyeti ne olucak sanki bana bir kız bir erkek gibi geldi öyle doğdu içime allah gönlüne göre versin caınm sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda cinsiyetin önemi yok.

Sakuracigim nerelerdesin seni cok merak ediyorum.Bir ara vakit buldugunda buraya yazarmisin canim....

canım sende hamilelikte zor günler geçirmişin, çok şükür şimdi sağ salim kucağındalar.. dileklerin içinde sağolasın inşallah dediğin gibi biri kız biri erkek olur ama iki erkek gibi geliyor buralarda okuduklarımdan sonra..gerçekten sağlıklı olmaları ve ikisinide kucağıma alıp sıcaklıklarını hissetmek tek dileğim...
Sakuracigim nerelerdesin seni cok merak ediyorum.Bir ara vakit buldugunda buraya yazarmisin canim....

canım sakurayı bizde çok merak ediyoruz.. inşallah bebişleriyle eşinin yanındadır yada eşi gelmiştirde ondan buralara vakit bulamamıştır ve umarım herşey yolundadır...

selam arkadaşlar

biz bebeklerimle birlikte 21 haftalık olduk birinin cinsiyeti belli oldu erkek ama diğweri belli değil göstermiyor bize kendini sağlıklı olsunlarda

şunu sormak istiyorum biliyorsunuz bana 15. haftada serklaj yapılmıştı. ikiz bebekler hep 32 ve 34 cü haftadamı doğuyor

canım ikizler 24-32 haftalar arasında erken doğum olasığı %5 miş.gelişim için bu haftalara kadar gelmeleri büyük başarıymış.Genelde bu haftalarda almayı tercih ediyor doktorlar ama normal doğum haftasında hatta normal doğumla doğan bebeklerde var bunu sana en iyi doktorun anlatır.
bu arada bu siteyi ziyaret et istersen ikizlerle ilgili çok güzel bilgiler var http://www.ikizanneleriyiz.biz/

günaydın bayanlar,
sılam canım maşallah 21 haftaya kadar gelmişiniz inşallah bizim içinde çabuk geçer zaman...:))
şimdi sen bu haftada sadece birini öğrenebilmişin öbürü kızmı acaba kendini saklıyor yaramaz...
bende 17. haftamda kontrole gideceğim bir hafta sonra gösterirler diye umut ediyordum ama böyle duyunca acaba benimkilerdemi saklanır diye düşünmeden edemiyorum .. amam göstersinler artık ya biz ailecek çok meraklanmaya başladık.. sağlıklı olmaları için çok dua ediyorum ama cinsiyetleride merak uyandırıyor işde..
deryacım bende bu siteye üye olmuştum bir çok şeyden faydalanıyorum gerçekten..

merhaba arkadaslar benımde ıkızlerımın bırı kız dıgerı erkek 34. haftaya gırdık cok sukur ..dr.um 36. haftayı doldurduktan sonra sezeryanla alırız dıyor.....
bugunlerde sırt agrılarım fazla oluyor ....belıme sancılar vuruyor benı doguma hazırlıyormus bu sancılar.......

kendınıze ıyı bakın......

canım yaa maşallah.. az kalmış doğuma 2 haftacık..:dance: vay be bizimde öyle geçermi haftalar...:1rolleyes: kızını ve oğluşunu sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..a.s. darısıda bizlere inşallah....

maşşalh canım ya bu haftaya kadar sağ salim gelmişsin inşallah bundan sonrada sağ salim alırsın bebeklerini kucağına.

kızlar neredesiniz ya.. hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor...arada bir ses verin...
sakuracım senide çok merak ettim canım inşallah sen ve bebişler iyisinizdir...

Sakurayı bende çok merak ediyorum..............

Canlarımmmmmmmmmmm,
Allah hepinizden teker teker razı olsun. Hepiniz cansınız.....
Ahhh bilseniz neler geldi başıma. Cok zor gunler gecirdim. Biliyorsunuz ilk kanamam 7. haftamda cok hafif damlalar seklindeydi. Sonraki 14. haftamda cok korkunc bir kanama geldi. Bu kanamanın ardından 1 hafta raporluydum. Rapor sonrası işe gittim baktım iyi hissetmiyorum ve kahverenkli akıntı bitmedi yıllık izin aldım. 3 gun daha yattım. doktorum kalkabilirsin yavas yavas dedi. ilk kalktıgım gun 1 saatligine disari ciktim ve hayatımda boyle bir sey gormedim kızlarrrrrrrrrr. Alısveris merkezinin içinde içimden bir anda foşşşş diye oyle bir kanama cıktı ki heryerim battı ve wc ye kosarken bebeklerin bu arada dustugunu dusundum yine. Sadece aklımda ikisini de mi kaybettim sorusu vardı....Kalbim agzımın içindeydi.
Yine acilservisler, doktoru arayıp ağlamalar, telaşlar, u/s de bebekleri gorene kadar nefes almayı dahi unuttum. Bir sonraki gun esimin yanına gidecektim hersey iptal edildi ve o gece hastanedeydim. Ama sukur ki iyilerdi ve plesentalarda sıkıntı yoktu. Ertesi gun heyet raporu ile 1 ay istirahat verdiler ve kesinlikle 10 gün ayağa kalkmamam gerektiğini soylediler. Cok kotuydu, korkunç ve sıkıntılı. Allahım hiçbirinize vermesin, kimsenin emeklerini zayi etmesin....
Bu 16. haftada yasadıgım 3. kanama inşallah son olur. Tam 19 gundur yatıyorum. sadece 1 gun kalktım ama yine kanama oldu. Ve son 7 gundur yataktayım. Bu arada 20 gunde 2 kilo almışım kızlar cunku surekli yiyip yatıyor baska bir sey yapmıyorum. Surekli dua ediyorum ve hala aklım cıkıyor.
Gecen Carsamba bebeklerimi gormek icin rutin kontrole gittim. İki kuzumun da erkek oldugunu ogrendim bu arada. :) Alla hepimize hayırlısını versin arkadaslar.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum, tekrar tekrar tesekkurler

canım çok geçmiş olsun ALLAH birdaha hiç birimize yaşatmasın bende 11 /4 te hastaneden gelirken birden çok kötü bir sıvı geldi inşallah crinone jeldir dedim dolmuşa bindim dahada arttı korkarak eve gheldim çamaşırım batmıştı ve elime bir pırtı geldi nerdeyse çıldırıyordum bebekler sandım hemen dr aradım ağlayarak dr gittim kanamam azalmıştı muaynede bir parmak açıklılık var dedi bir hafta hastanede yattım sadece sıvı kaybı için serum yedim kendi ilaçlarımı aldım iki gün önce çıktı şükür bebekler sağlıklı ama çok korkuyorum rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

sakuracım canımmm, yine burada olduğunu görmek çok mutlu etti beni yaaa.
çoook geçmiş olsun yine sıkıntılı günler geçirmişin ama bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.. 2 oğlun olacakmış gözünaydın canım.. inşallah bu yaşadığın son kanama ve sıkıntı olur.. yinede sende kendine olabildiğince dikkat et...valla özlemişim seni canım iyi olduğunuzu duydum ya çok şükür...
kendine ve bebişlere iyi bak canım öptümmmm..

ayışığım canım sanada çok geçmiş olsun...sende kendine iyi bak bol bol dinlen canım..
Allah gerçekten bir daha böyle birşeyi hiç birimize yaşatmasın sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.....

sakuracığım çok geçmiş olsun çok merak ettik seni canım.Kendine dikkat et senin kuzular seni biraz yoracak anlaşılan.Cinsiyetlerinide öğrenmişsin seninde benim gibi 2 oğlun olacak gözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.tekrar geçmiş olsun görüşmek üzere

sakuracım canım çok geçmiş olsun.dediğin gibi allah emeklerini zahi etemesin hepiniizin.
senin anlattıklarının tıpkısını yaşadım buraya yazmıştım ben zaten.dediğin gibi canım bende düştüler diye gittim çünkü öyle çok kan vardı ki.daha sonrası da 34.haftaya kadar yatak.sadece tuvalet ve doktor kontrolüne o da zar zor gittim.
doktorun dediklerini yap ve sakın moralini bozma.ben ikizlerim için işimden ayrıldım.
yataktayken bol bol dua ediyorum demişsin.bende sürekli dua ederdim sakuracım her saniye hep dua ettim.hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver alahım diye.birde hep şöyle dua ederdim biraz daha sıkalım dişimizi 34.haftaya kadar en azından allahım diye.gerçekten de öyle oldu.tam 34 de doğurdum.insan dualarla kendini motive ediyor belkide bu yüzden 34. haftaya kadar dayandık.tabii en önemlisi allahın izniyle.küveze girdiler ama 12 güncük kaldılar.sağ salim çıktılar ve şimdi 17 aylıklar.bunları uzun uzun yazdım yine ama sizlere moral olsun istiyorum.inş.oluyordur.
iki oğluş daha geliyor desenize kk ya.sağlıkları yerinde olsun sağ salim alırsın inş kucağına.tekrar geçmiş olsun diyorum canım.

sakura, senin icin cok endiselenmistik. cok gecmis olsun. seninve bebeklerin iyi olmasina cok sevindim. Insaallah bundan sonra sorunsuz, rahat bir hamilelik gecirirsin. kilolari da dert etme. nasil olsa verilir. onemli olan ogullarinin saglikli olmasi :))

ayisigim sana da cok gecmis olsun. Insaallah saglikli ve sorunsuz bir sekilde bebeklerini kucagina alirsin.

Allah tekrar yasatmasin..

sevgiler,

sakure geçmiş olsun canım...inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın.iki oğlun olacakmış.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.k.i.bak

Kızlar hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alırız.
Su anda evde halen dinlenmekteyiz. Hızla kilo alımına devam ama sukurler olsun ki kanama durdu ve artık lavaboya giderken yasadigim korkular azaldı. Gobegim cok buyudu. 58 ile basladşgim hamilelige 65 ile devam ediyorum ve artik 4.5 ay olduk. 9 Temmuzda bebeklerime randevum var, aman iyi olsunlar da ben kilo almaya coktaaan razıyım.
Hepinize bol bol sevgi ve selamlar,

canım merhaba,
İyi olmanıza çok sevindim.Ayrıca kanamanda durmuş çok güzel bir haber.Demek ki böyle iyi olacaksın canım.Ne yapalım sağ salim doğsunlarda tek kilo almak olsun dert değil mi canım.Nazlı olacak yumurcaklar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…