- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
saolsaın canım, sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini...tebrikler canım ...şanslısın tatlım bir taşla iki kuş...rabbim tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına almayı nasipetsin rabbim...
bende isterdi ikiz hatta 3üz valla çok güzel oluyorrrr..
kızlar merhaba,
nasılsınız? kimseler yazmamış epeydir.. hamileler nasıl gidiyor hamişlik? anneler sizin bebişlerde iyilerdir inşallah...
ben ve bebişlerim şimdilik iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor bir hafta sonra kontrolümüz var bakalım insiyetleri belli olacakmı..
ikizler canım seninkiler bir kız bir oğlan sanırım nasıldı hamişlik? aralarında fark varmıydı hangi tarfata geliştiler cinsiyeti öğrenmediğimiz için merak ediyorum açıkcası bunları...benimkilerin aralrında br hafta var biri ortada biri sağda..
canım sende hamilelikte zor günler geçirmişin, çok şükür şimdi sağ salim kucağındalar.. dileklerin içinde sağolasın inşallah dediğin gibi biri kız biri erkek olur ama iki erkek gibi geliyor buralarda okuduklarımdan sonra..gerçekten sağlıklı olmaları ve ikisinide kucağıma alıp sıcaklıklarını hissetmek tek dileğim...evet canım bir kız bir oğlan aralarında iki hafta vardı.benim oğlum ortada diğeri sol tarafımdaydı yani kızım.ah benim hamişliğimi anlatsam sayfalar yetmez canım hiç kıpırdamadan yatarak geçirilen tam 8 ay.çok zor günlerdi düşük tehlikem vardı sürekli.
34. haftada doğurdum kızım 1600 oğlum 1800 doğdu ama kızım 32 haftalık gözüküyordu ultrasonda.kilosu doğana kadar hep azdı oğlumdan.
bakalım seninkilerin cinsiyeti ne olucak sanki bana bir kız bir erkek gibi geldi öyle doğdu içime allah gönlüne göre versin caınm sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda cinsiyetin önemi yok.
Sakuracigim nerelerdesin seni cok merak ediyorum.Bir ara vakit buldugunda buraya yazarmisin canim....
selam arkadaşlar
biz bebeklerimle birlikte 21 haftalık olduk birinin cinsiyeti belli oldu erkek ama diğweri belli değil göstermiyor bize kendini sağlıklı olsunlarda
şunu sormak istiyorum biliyorsunuz bana 15. haftada serklaj yapılmıştı. ikiz bebekler hep 32 ve 34 cü haftadamı doğuyor
canım yaa maşallah..merhaba arkadaslar benımde ıkızlerımın bırı kız dıgerı erkek 34. haftaya gırdık cok sukur ..dr.um 36. haftayı doldurduktan sonra sezeryanla alırız dıyor.....
bugunlerde sırt agrılarım fazla oluyor ....belıme sancılar vuruyor benı doguma hazırlıyormus bu sancılar.......
kendınıze ıyı bakın......
merhaba arkadaslar benımde ıkızlerımın bırı kız dıgerı erkek 34. haftaya gırdık cok sukur ..dr.um 36. haftayı doldurduktan sonra sezeryanla alırız dıyor.....
bugunlerde sırt agrılarım fazla oluyor ....belıme sancılar vuruyor benı doguma hazırlıyormus bu sancılar.......
kendınıze ıyı bakın......
kızlar neredesiniz ya.. hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor...arada bir ses verin...
sakuracım senide çok merak ettim canım inşallah sen ve bebişler iyisinizdir...
Sakurayı bende çok merak ediyorum..............
ah canım kaç haftalık bebişlerin çok heyecanlanmışsın.yavaş yavaş sor.a.s benim bebişlerim utrasonda ilk defa 7 haftalıkken göründüler.iki küçücük kese şeklinde.çift yumurta ikizleri.daha sonra doğana kadar hep gördüm bebişlerimi ultrasonda.en net olarakta 29 haftalık.zaten 34. haftada doğdular.
ben fazla kilo almadım kendi rahatsızlığım yüzünden.çok güzel beslendim.her şeyden yedim mide bulantılarımda yoktu.47 kilo ile hamile kaldım ve 65 kilo ile doğurdum.çok zayıf hamile kaldığım için kilo artışım iyiydi.allah kurtarsın canım.
kızlar sakuradan hayır haber yokmu daha.
herkese merhaba,
chadii,tebrikler!!! ben de 13. haftadayim, 5,5, haftalikken bebekleri gormustuk u/s'da. ilk haftalarda benim de kafamda TONLA soru doalsiyordu. herseyi birden ogrenmeye, dusunmeye calisiyordum. ama biraz sabretmek gerekiyor sanirim. su anda daha sakinim:) zira onumuzde daha aylar var.
gecen hafta kontrolumuz vardi. bebeklerim artik adama benzemisler: elleri,kollari:) keselerinin icinde zipliyor, ellerini kollarini cirpiyorlardi..harika bir duygu!!! bir sonraki kontrolu iple cekiyorum :))
bu arada arkadaslar henuz kilo almadim ama cok fena acikiyorum. hayatimda hiiic boyle yemek yememistim :)) en uzun 2-2,5 saat dayanabiliyorum. bakalim biz kac kiloyla bitiricez :))
herkese sevgiler!
not: sakura en son esinin yanina, yurt disina gidecekti..ne kadar gecmis ki son mesajinin uzerinden??
traveller canım bende tam 15haftalığım daha kilo almadım bir kilo eksiğim şu an hamile kaldığım kilodan ama benimde iştahım hala çok açık olmasa da yemek vakitleri gelmeden çok acıkıyorum artık bende canım istediğnde yiyorum sadece akşam eşimi beklerken çok sabırsızlanıyorum karnım resmen gurulduyor gök gürültüsü gibi ya...:)) inşallah hepimiz dengeli kilo alarak beişlerimiz sağlıcakla kkucağımıza alırız..
bu arada sakura eşinin yanına gidecekti ama kanaması olunca doktor izin vermedi rapor vermişti evde dinlenmesi için sesi çıkmayınca 4-5 gündür hepimiz meraklandık..
sakuracım tekrar diyorum inşallah iyisinizdir sen ve bebişler canım....
Sakuracigim nerelerdesin seni cok merak ediyorum.Bir ara vakit buldugunda buraya yazarmisin canim....
Kızlar hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Umarim hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alırız.
Su anda evde halen dinlenmekteyiz. Hızla kilo alımına devam ama sukurler olsun ki kanama durdu ve artık lavaboya giderken yasadigim korkular azaldı. Gobegim cok buyudu. 58 ile basladşgim hamilelige 65 ile devam ediyorum ve artik 4.5 ay olduk. 9 Temmuzda bebeklerime randevum var, aman iyi olsunlar da ben kilo almaya coktaaan razıyım.
Hepinize bol bol sevgi ve selamlar,