İkiz Anneleri Kulübü

canımcım aramıza hoş geldin öncelikle bende hamileliğimin ilk iki ayında kilo vermiştim mide bulantılarım ve iştahsızlığım kilo almama hep engeldi.Ancak daha sonra boğazıma hakim olamayarak tam 74 kiloyla bitirdim hamileliğimi ve 42 kiloydum düşün yani.Çok yemek yeme isteğimden dolayı kendime hakim olamıyordum.Davul gibi de şişiyordum.bende o kadar kilo almama rağmen ve üstelik çok büyük bir karnım vardı hiç çatlak falan olmadı.Krem kullanmadım badem yağı kayısı yağı kakao yağı sürdüm karnıma.Çok şükür hiç çatlağım yok.sanada tavsiye ederim.

canımcım aramıza hoş geldin öncelikle bende hamileliğimin ilk iki ayında kilo vermiştim mide bulantılarım ve iştahsızlığım kilo almama hep engeldi.Ancak daha sonra boğazıma hakim olamayarak tam 74 kiloyla bitirdim hamileliğimi ve 42 kiloydum düşün yani.Çok yemek yeme isteğimden dolayı kendime hakim olamıyordum.Davul gibi de şişiyordum.bende o kadar kilo almama rağmen ve üstelik çok büyük bir karnım vardı hiç çatlak falan olmadı.Krem kullanmadım badem yağı kayısı yağı kakao yağı sürdüm karnıma.Çok şükür hiç çatlağım yok.sanada tavsiye ederim.

hoşbulduk canım maşallah iyi kilo almışsın bide ilk aylarda kilo vermişsin iştahsızmışsın bende yine ne bulantı ne iştahsızlık hiçbişey yok maşallah habire yiyorum :) ama çatlak olmamasıda çok iyia.s.

kızlar karnınız nezaman belli olmaya başladı ben şuan 10 haftalığım sanki yavaş yavaş bir sivrilme var yoksa banamı öyle geliyor gebe kaldıktan sonra 2 kilo verdim ve şu an çok yememe rağmen alamıyorum bende zaten çok şişlik olmuştu şuan şişlik gitti ama karnım sanki belli oluyor ne dersiniz

Nerdesiniz ikiz anneleri biraz bilgi verin bana yaaa :KK43:
Kalp atışlarını ne zaman duydunuz
İlk olarak ultrasonda ne zaman göründü
Kilo artışlarrınızın seyri ne şekilde oldu anlatın işte herşeyi anlatın :)

kızlar karnınız nezaman belli olmaya başladı ben şuan 10 haftalığım sanki yavaş yavaş bir sivrilme var yoksa banamı öyle geliyor gebe kaldıktan sonra 2 kilo verdim ve şu an çok yememe rağmen alamıyorum bende zaten çok şişlik olmuştu şuan şişlik gitti ama karnım sanki belli oluyor ne dersiniz
canım benimde 11. haftadan sonra belli olmaya başladı bende 3 den fazla kilo verdim ve daha almadım henüz ama ne kadar kilo versende ufak bir göbüş belli oluyor buda bizim ayrıcalığımız sanırım..:))

canım kalp atışlarını 6 hftalıkken gördüm ultrasonda, sesinide 11 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda duydum çok duygulandım ya..normal usglerde ses duyamıyorsun..
mesela ben şimdi 14. haftamın içindeyim bundan sonra yavaş yavaş alırım kilo diyorum çünki öğlen akşam sektirmiyor vaktinde öyle bir karnım gurulduyorki yemeden yapamıyorum.. bugün öğlen yemeğimi yedim arkadaşa gittim kek felanda yedim orda şimdi karnım acıktı eşimde 8 de evde olur ben atıştırdımbirşeyler.. bir hafta öncesine kadar böyle olmuyordu canım istemedimi yemiyordum gurultu olmuyordu.. şimdi :emir_bebek::emir_bebek:benim minnoşlarım çabuk acıkıyorlar maşallah..:))

kızlar neredesiniz ya.. hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor...arada bir ses verin...
sakuracım senide çok merak ettim canım inşallah sen ve bebişler iyisinizdir...

selam kızlar ben bugün itibariyle 11+1 haftalık oldum bu hafta içinde ayrıntılı ultrasyona giricem zeka gelişimi için inşallah herşey yolundadır dua edin lütfen çok tedirginim herkese sağlıklı hamilelikler

Ayışığı bol şanslar canım.Sanırım 2li test yaptırcaksın.Ayrıntılı ultrson için daha çok erken çünkü.

günaydın ikiz anneleri nasılsınız bugün bu aralar hiç ses soluk yok.bu arda sakura arkadaşımdan haber alan var mı

ah canım kaç haftalık bebişlerin çok heyecanlanmışsın.yavaş yavaş sor.a.s benim bebişlerim utrasonda ilk defa 7 haftalıkken göründüler.iki küçücük kese şeklinde.çift yumurta ikizleri.daha sonra doğana kadar hep gördüm bebişlerimi ultrasonda.en net olarakta 29 haftalık.zaten 34. haftada doğdular.
ben fazla kilo almadım kendi rahatsızlığım yüzünden.çok güzel beslendim.her şeyden yedim mide bulantılarımda yoktu.47 kilo ile hamile kaldım ve 65 kilo ile doğurdum.çok zayıf hamile kaldığım için kilo artışım iyiydi.allah kurtarsın canım.

kızlar sakuradan hayır haber yokmu daha.

ilk önce hepinizi tebrik ediyorum ve evlatlarınız saglıklı uzun ömürlü büyütmenizi temenni ediyorum ben ikiz bebege bayılıyorum ya ne şirin seyler allahım nasıl yaratmıs ve hep benimde ikiz bebegimin olmasını isterdim ve istiyorum ben 4 senelik evligim ama görülen onca tedaviden sonra sonuc alamadık ve son olarak yapılan 2 asılamadan da ve bugün kararıyla microenjeksiyona karar verdik ama ne bende nede eşimde cok sükür sorun yok inş. bende sizin kulube katılırım cok istiyorum ikizlerim olsun tabiki önce saglıklı sonra uzun ömürlü hakkımızda hayırlısı olsun inş........

ilk önce hepinizi tebrik ediyorum ve evlatlarınız saglıklı uzun ömürlü büyütmenizi temenni ediyorum ben ikiz bebege bayılıyorum ya ne şirin seyler allahım nasıl yaratmıs ve hep benimde ikiz bebegimin olmasını isterdim ve istiyorum ben 4 senelik evligim ama görülen onca tedaviden sonra sonuc alamadık ve son olarak yapılan 2 asılamadan da ve bugün kararıyla microenjeksiyona karar verdik ama ne bende nede eşimde cok sükür sorun yok inş. bende sizin kulube katılırım cok istiyorum ikizlerim olsun tabiki önce saglıklı sonra uzun ömürlü hakkımızda hayırlısı olsun inş........

canım benim çok sağol inşallah en kısa zamanda allah seninde gönlüne göre verir....

canıım inşallah allah seninde gönlüne göre versin.Yorucu ama çok zevkli ikiz annesi olmak.herşey değişik hayatımızda

herkese merhaba,

chadii,tebrikler!!! ben de 13. haftadayim, 5,5, haftalikken bebekleri gormustuk u/s'da. ilk haftalarda benim de kafamda TONLA soru doalsiyordu. herseyi birden ogrenmeye, dusunmeye calisiyordum. ama biraz sabretmek gerekiyor sanirim. su anda daha sakinim:) zira onumuzde daha aylar var.

gecen hafta kontrolumuz vardi. bebeklerim artik adama benzemisler: elleri,kollari:) keselerinin icinde zipliyor, ellerini kollarini cirpiyorlardi..harika bir duygu!!! bir sonraki kontrolu iple cekiyorum :))
bu arada arkadaslar henuz kilo almadim ama cok fena acikiyorum. hayatimda hiiic boyle yemek yememistim :)) en uzun 2-2,5 saat dayanabiliyorum. bakalim biz kac kiloyla bitiricez :))

herkese sevgiler!

not: sakura en son esinin yanina, yurt disina gidecekti..ne kadar gecmis ki son mesajinin uzerinden??

traveller canım bende tam 15haftalığım daha kilo almadım bir kilo eksiğim şu an hamile kaldığım kilodan ama benimde iştahım hala çok açık olmasa da yemek vakitleri gelmeden çok acıkıyorum artık bende canım istediğnde yiyorum sadece akşam eşimi beklerken çok sabırsızlanıyorum karnım resmen gurulduyor gök gürültüsü gibi ya...:)) inşallah hepimiz dengeli kilo alarak beişlerimiz sağlıcakla kkucağımıza alırız..
bu arada sakura eşinin yanına gidecekti ama kanaması olunca doktor izin vermedi rapor vermişti evde dinlenmesi için sesi çıkmayınca 4-5 gündür hepimiz meraklandık..
sakuracım tekrar diyorum inşallah iyisinizdir sen ve bebişler canım....

çok sağol canım güzel dileklerin için allah da senin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın inş.

kızlar merhaba,
nasılsınız? kimseler yazmamış epeydir.. hamileler nasıl gidiyor hamişlik? anneler sizin bebişlerde iyilerdir inşallah...
ben ve bebişlerim şimdilik iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor bir hafta sonra kontrolümüz var bakalım insiyetleri belli olacakmı..
ikizler canım seninkiler bir kız bir oğlan sanırım nasıldı hamişlik? aralarında fark varmıydı hangi tarfata geliştiler cinsiyeti öğrenmediğimiz için merak ediyorum açıkcası bunları...benimkilerin aralrında br hafta var biri ortada biri sağda..

tebrikler canım ...şanslısın tatlım bir taşla iki kuş...rabbim tamamına erdirsin...
sağlıkla kucağına almayı nasipetsin rabbim...
bende isterdi ikiz hatta 3üz valla çok güzel oluyorrrr..

X