İkiz Anneleri Kulübü

Sevgili Traveller,
Bende de hiç bulantı olmadı ama artık alışveriş merkezlerini doyasıya gezemiyorum çok yorgun düşüyorum. Ben dayanırım halsiz düşmem diyordum ama doktorum yükselen hormonların seni halsiz düşürüp uykunu getirecek diyor. Haklıymış...

Hazımsızlıktan kastın gaz ise bugüne kadar hiç gaz yaşamadan gelmemin sırrını açıklayım. Ben günde 1 rezene 1 tane de nane ıhlamur içerim. Bunları günde bir kez içmenin gebeliğe ilişkin bir sıkıntı yaratmayacağını doktorumdan teyit ettim. Ama gerçek bir silah varsa o da nane ihlamurdur (Tavsiyem: Doğana marka). Hele de içine limon ve biraz da bal koyarsanız besin değeri de artar ve kabızlık sıkıntınızla gaz sorununuzu unutturur.
Bu arada maşallah ben oldukca cok yiyorum, yani ştahda sıkıntı yok hele de yemekle arası iyi olmayan birisi için fazlasıyla yiyorum diyebilirim. Bakalım haftaya randevum var bebeklerimle, bu arada doktor belki kilo ile ilgili birşeyler soyler.

kızlar 10gün önce bebeğimin 1taanesinin cinsiyeti belli olmuştu ERKERti.diğeride belli oldu.oda KIIZZZ

kızlar 10gün önce bebeğimin 1taanesinin cinsiyeti belli olmuştu ERKERti.diğeride belli oldu.oda KIIZZZ

canım çok sevindim hayırlı olsun ALLAH kucağınada almayı nasip etsin hayırlısı ile ne güzel yaa bi kerede hem kızın hem oğlun olacak sağlıkla sıhhatle olsunlar inşallah kaçıncı haftanda belli oldu ben çok şükür 7 +4 girdim inşallah sağlıkla tamamınada erdiririz

erkek olan 11.5haftalıktı.kız olan13haftalık belli oldu.çok teşekkürler canım güzel dileklerin için.seninde gönlüne göre olur inşallah

canım çoooook sevindim ya.. inşallah sağlıcaklada kucağına alırsın bebişlerini....
darısıda bizlere inşallah...inşallah bebimkilerde biri kız biri erkek olur.. gerçi sağlıklı olsunlarda ama yinede her ikisindende istiyor insan..
kızlar bende cuma günü kontrole gittim 11+1 de büyük olanın ense kalınlığı ölçüldü normaldi ama küçük daha ölçüm sınırında değildi 10 haftalıktı ölçülmedi 10 gün sonra onun için tekrar gideceğim.. ama ultrasonda ikisinide görmek hareketlerini görmek çok mutlu etti beni gerçekten..byük olan hareket ederken sırtını döndü bize sonra yan çevirmek için doktor ablamız biraz pıt pıtladı dışardan..:) sonra döndüde ölçtürdü ensesini.. kafasını yakın çekiyorlar ya eşim o resmi görünce aa burnu belli aynı bana benziyor bu dedi...sırnaşık şey inşallah gittiğimizde büyük olan biz erkek diye düşünüyoruz önden gittiği için cinsiyetini gösterir.. bu arada sağdaydılar ortalara gelmişler doktor yer değiştirirler onlar dedi..

canım sevindim bir sorun olmadığına inşallah diğerindede olmaz bende bu hafta 7 yi bitiriyorum 9.haftada kontrol var inşallah bende senin gibi hareket ederken görürürüm bebeklerimi ödüm kopoyo bişey olcak diye ya kalpleri durursa diye ALLAHIM korusun bütün bebekleri ve ve bizimkileride inşallah hayırlısı ile kucağımızada alırız .bide benim çok bulantım olmuyo normalmi acaba sadece bazen kokulara karşı kuru kuru öğürtü oluyo sizlerde nasıl ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor hala inşallah hayra dalalettir

canım saolasın..inşallah seninde kontrolün güzel geçer sen kendine dikkat et hiç endişelenme.. ben ayrıntılı ultrasona girdiğim için daha net gördüm,sende 11-12 haftalarda ense kalınlığı için gittiğinde daha net görürsün sanırım..normal ultrasonda gördüğünde 9, haftada ilk hallerinden farklı olarak nasıl çabuk geliştiklerini görünce şaşıracaksın..

bulantı konusunda ise aynen bende bulantı sorunu pek yaşamadım bir ara sadece sabahları kalktığımda kuru bulantı oluyordu hiç kusacak kadar değildi ama.. kasık ve bel ağrılarında normal bebişler gelişiyorlar annesi, ancak çok yoğun kasık ağrın ve beraberinde kanama olursa sorun teşkil edermiş.. çok şükür ben hiç kanama yaşamadım bundan sonrada olmaz inşallah.. sende yaşamazsın inşallah..doktorun verdiği ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et yeter..
kendine iyi bak canım.. anneler günün kutlu olsun..a.s.

canım benim seninde anneler günün kutlu olsun inşallah her şey yolunda gider alırız hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza çok şükür benimde hiç kanamam olmadı şu ana kadar ben progeston iğne oluyorum 2 günde bir 2 ampul sabahları cronino jel sıkıyorum cyclo prognova adıındaki ilacın sadece beyazlarını sabah akşam içiyorum bide aspirin ve megadyn bunlar sanırım 12 .haftaya kadar devam edecek ALLAHIM bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

ikiz anneleri nerdesiniz? forum çoooook gerilere gitmiş... bir el atayım dedim...:))
bizde çok şükür 12 haftayı geride bıtraktık.. salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla doktora gidip bebişlerimi göreceğim ve tekrar ense kalınlıkları ölçülecek.. ilk seferde biri küçüktü ölçülememişti..
salı gittiğimde aralarında bir hafta old. için biri 12+6 diğeri 11+6 olacaklar ölçüm için uygun olacaklar yani.... umarım bir sorun çıkmaz..
bu arada demir hapına başladım ve 3-4 gündür bende ishal yaptı herkes kabızlık yapar derken bende tam tersi oldu. yada tesadüfi benim yediklerimdenmi kaynaklanıyor bilemiyorum...

Nazlıcıgım insallah senin de guzel sonuclarını duyacagız buradan. Hiç endişelenme, Allahım koruyacak bebeklerimizi inşallah...
Bu arada demire biz daha baslamadık, 4. ayda baslayacagız dedi doktorum. Zaten içtigim vitamin içinde (elevit) demir de var. Transferden beri içiyorum eleviti. Su anda glucophage'i bıraktım elevit ve Calcium alıyorum sabahları.
Demir ilacının seni ishal yapması cok ilginc bence sen guzel besleniyorsun da ondan olmustur yoksa demirin ishal yapacagını hiç sanmam.
Sevgiler

sakuracım bende öyle biliyorum kabızlık yapar diye.. sanırım bu ara patatese dayanamayıp kızartmalı şeyler çok yedim onlarda etkilemiştir.. bu arada bende demir ilacına kanım çok düşük çıktığı için uygun gördü doktor.. zaten ilaç olarak kullandığım şu anda folbiol ve demir ilacı ferrum fort var benim..

günaydın günaydın güzel ve özel ikiz anneleri.çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

günaydıııın canım.güzel temennilerin senin içinde geçerli olur dilerim

Canlarım Merhaba,
Son haberleri buraya da yazayım istedim. Ayın12'sinde kontrolumuz vardı. İkili tarama yerine yapılan u/s.
Kuzularım Sarp ve Derin cok iyiler, ikisinin de ense kalınlıkları cok normal. Kalpleri de gumbur gumbur Allaha sukur. Rahimde cok fazla yer olmadıgından su and akıvrık duruyorlar bas popomesafeleri de normal ama bir gorseniz ranza gibi altalta yatıyorlar biriciklerim, degerlilerim benim....
Doktorum cinsiyetlerini soylemedi. Bizim için onemli olan saglıkları.
Eşimi de bu arada cok ama cok ozledim. Ay sonu yanına gidiyorum inşallah. 8 gun kadar yanında kalacagım, doktor seyahatin sakıncası olmadıgını soyledi. Gidelim de babaları ile tanıstırayım onları....
Hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…