kızlar 10gün önce bebeğimin 1taanesinin cinsiyeti belli olmuştu ERKERti.diğeride belli oldu.oda KIIZZZ
canım çok sevindim hayırlı olsun ALLAH kucağınada almayı nasip etsin hayırlısı ile ne güzel yaa bi kerede hem kızın hem oğlun olacak sağlıkla sıhhatle olsunlar inşallah kaçıncı haftanda belli oldu ben çok şükür 7 +4 girdim inşallah sağlıkla tamamınada erdiririz
kızlar 10gün önce bebeğimin 1taanesinin cinsiyeti belli olmuştu ERKERti.diğeride belli oldu.oda KIIZZZ
benimkilerde böyleler arkadaşım.yaa biz baya yakınmışız birbirimize.
canım çoooook sevindim ya.. inşallah sağlıcaklada kucağına alırsın bebişlerini....
darısıda bizlere inşallah...inşallah bebimkilerde biri kız biri erkek olur.. gerçi sağlıklı olsunlarda ama yinede her ikisindende istiyor insan..
kızlar bende cuma günü kontrole gittim 11+1 de büyük olanın ense kalınlığı ölçüldü normaldi ama küçük daha ölçüm sınırında değildi 10 haftalıktı ölçülmedi 10 gün sonra onun için tekrar gideceğim.. ama ultrasonda ikisinide görmek hareketlerini görmek çok mutlu etti beni gerçekten..byük olan hareket ederken sırtını döndü bize sonra yan çevirmek için doktor ablamız biraz pıt pıtladı dışardan..:) sonra döndüde ölçtürdü ensesini.. kafasını yakın çekiyorlar ya eşim o resmi görünce aa burnu belli aynı bana benziyor bu dedi...sırnaşık şey inşallah gittiğimizde büyük olan biz erkek diye düşünüyoruz önden gittiği için cinsiyetini gösterir.. bu arada sağdaydılar ortalara gelmişler doktor yer değiştirirler onlar dedi..
canım sevindim bir sorun olmadığına inşallah diğerindede olmaz bende bu hafta 7 yi bitiriyorum 9.haftada kontrol var inşallah bende senin gibi hareket ederken görürürüm bebeklerimi ödüm kopoyo bişey olcak diye ya kalpleri durursa diye ALLAHIM korusun bütün bebekleri ve ve bizimkileride inşallah hayırlısı ile kucağımızada alırız .bide benim çok bulantım olmuyo normalmi acaba sadece bazen kokulara karşı kuru kuru öğürtü oluyo sizlerde nasıl ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor hala inşallah hayra dalalettir
ikiz anneleri nerdesiniz? forum çoooook gerilere gitmiş... bir el atayım dedim...:))
bizde çok şükür 12 haftayı geride bıtraktık.. salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla doktora gidip bebişlerimi göreceğim ve tekrar ense kalınlıkları ölçülecek.. ilk seferde biri küçüktü ölçülememişti..
salı gittiğimde aralarında bir hafta old. için biri 12+6 diğeri 11+6 olacaklar ölçüm için uygun olacaklar yani.... umarım bir sorun çıkmaz..
bu arada demir hapına başladım ve 3-4 gündür bende ishal yaptı herkes kabızlık yapar derken bende tam tersi oldu. yada tesadüfi benim yediklerimdenmi kaynaklanıyor bilemiyorum...
Nazlıcıgım insallah senin de guzel sonuclarını duyacagız buradan. Hiç endişelenme, Allahım koruyacak bebeklerimizi inşallah...
Bu arada demire biz daha baslamadık, 4. ayda baslayacagız dedi doktorum. Zaten içtigim vitamin içinde (elevit) demir de var. Transferden beri içiyorum eleviti. Su anda glucophage'i bıraktım elevit ve Calcium alıyorum sabahları.
Demir ilacının seni ishal yapması cok ilginc bence sen guzel besleniyorsun da ondan olmustur yoksa demirin ishal yapacagını hiç sanmam.
Sevgiler