İkiz Anneleri Kulübü

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalıkikiz gebesiyim çok şükür ilk mikroda tuttu salı günü kalp atışlarını duymak için randevum var ama çok endişeliyim ya duyamassam diye kasık ve bel ağrılarım var çok fazla yürüyemiyorum çabuk yoruluyor ve belim ağrıyor benim yumurta toplandığından beri ağrılarım olduğundan gebelik ağrılarını ayırt edemiyorum çünkü transferden sonra şişmeye başladım midem ve karnım 9 aylık gibi şişti su topladı çok zor günlerdi çok şükür yavaş yavaş normale dönüyor pko hastalarında nadirde olsa olabiliyormuş şimdi en büyük korkum bebeklerebişey olması RABBİM ONLARI bizlere bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin ALLAHIM

burası çok güzel ve çok özel bir klüp olmuş arkadaşlar.ben bir ikiz annesiyim 16 aylık biri kız diğeri erkek berat ve nisa.allah hepinizi sağ salim zamanında evlatlarına kavuştursun inş.ikiz annesi olmak çok zor ama bir o kadarda güzel.kendinize çok dikkat edin.

canım hiç endişelenme inşallah duyarsın kalp atışlarını.ağrıların çok normal.benimde ilk zamanlar kasıklarım çok ağrıyordu hemen yoruluyordum....biz hep bişileri takıp dert ediyoruz nasıl olacak acaba diye.kalp atışlarını duyarsın ondan sonra farklı şeyler kafana takılır.hamilelik psikolojisi.3ayım bitti hala olumsuz olumsuz şeyleri takıyorum bebeklerle ilgili dert ediyorum.allahtan hayırlısı...........

allh bağışlasın canım.sen baya kolaylamışsın büyümüşler..zorluğu muhakkak vardır.

selam ikiz anneleri..
ne güzel günden güne artıyor üyelerimiz.. ikizler canım maşallah büyümüş seninkiler..
doğum yapan arkadaşlarda gebelik sonrası nelerle karşılaşabileceğimiz bize anlatırlarsa şimdiden hazırlıklı oluruz bizde..
bercan canım ne güzel 7 kilo ile hamişliği tamamlamışın.. inşallah bizlerde dengeli kilo alırız.. 10+3 oldum şimdilik kilo alımı yok ama sonrası nasıl olur bilemem.. hayırlısı olsun..

Canım Beniiiim,
Geldigin zaman haber ver Ankara olursa hele ...muhakkak seni ve bebeklerini gormek isterim, hem de buyuk zevkle.
Biletini alırken yanında bebeklerine refakat etmesi icin bir istek yap, ya da valizlerini tasıması için bir peronel iste. Ben valizlerimi THY 'na hamile oldugum için tasıtmak icin birini rezerve ettirdim, sen de dene istersen belki boyle bir servisi vardır, gerci havayolu sirketine baglı birsey....
Ayyy ne guzel olurdu buraya gelsennnnnn.
Sen yurtdısındasın maternal yastık mı aldın yoksa normal yastık mı uyumak için?
Bir de internette ikiz emzirme yastıgı diye bir sey gordum, soyle genis kare bir minderi tek tarafının tam ortasını bir top buyuklugunde kesmisler. Ve o kısma belini geciriyorsun sag ve sol tarafına da bebekleri yatırıp emziriyorsun. Sence deger mi boyle bir sey yaptırayım mı ilerde?
Tabii bir de bakıcı kadın hikayesine taktım, calistigim için illa ki birini bulmak gerekcek, sence evde yatılı biri olması sıkıntı mı, yoksa alısılabilir mi?
Hee son olarak,
ikiz arabasını nasıl almalı, arka arkaya mı yoksa yan yana mı, yoksa şu hafif olan baston gibi olanlardan mı bercancığım?
Canım benim sevgiler

Nazlıcıgım ben maalesef sigaradan dolayı aldim 3 kilo ama neredeyse 3 aylıgız doktor ayda 1 kilo demişti. Amaan naapıyım ben kac yıldır bu anı bekliyordum bunu da kafama takamam vallahi sekerim. Ama tabii dikkat etmekte de fayda var.

Canım benim 12. gun 186- 14. gun 380 küsur cıkmıştı. AMa degerlerin yuksek belli olmas belki ikizdir. Allah hayırlısını versin canım.

Ya Bercaığım oldu mu şimdi yaaaaaaaaa? Tabii ki yapacaktın simdi iş başa dustu degil miiiiii!!!!!!,
Gerçi ben de kime naz yapsam bilemiyorum. Biliyorsun eşim Rusya'da, gerci gelince yapabildigim kadar naz yaparım diyorum ama o kadar ozledim ki, naz yapmaya vaktim kalmaz gibime geliyor. Ben de oyle fazla mızmızlanan biri degilimdir. Zaten yapsam da gulmeye baslar, eee alışmadı ne de olsa,
Sevgiler canım

bende bebek arabasını ön öne istiyorum.fakat tavsiye etmiyorlar.arkada oturan sorun yaratıyormuş biraz büyüdüğünde.yan yanalar çok geniş geliyor.ön öne olanlar yüz yüzede dönebiliyor ya öyle yaparız artık.baston alırsan tek yazın kullanabilirsin.

kızlar bende netde araştırken baktım yan yana olanlar çok geniş onunla nasıl dışarı çıkarım mağazalarda sorun olur diye düşündüm kullananlarda öyle diyor zaten arka arkaya olanlarlar ise çok kullanışlı gibi geldi neredeyse normal bebek arabası gibi ama arası açık.. haliyle bebişler birbirinin saçlarını felan çekiyorlarmış.. birde tek tek alıp bir aparatla birleştirenler varmış istendiğinde ise ayrı ayrı kullanıyormuşun yani birini baba birini anne kulanır artık..:))bir markada vermişlerdi ama hatırlamıyorum.. craft olabilir sanki...

herkeze iyi akşamlar bebek arabası için fikir sormuşsun arkadaşım.biz yanyana baston ikiz arabası kullanıyoruz.ben çok memnunum.çok hafif.geniş olduğu için dar alanlara girmesi zor oluyor ama insan zamanla kendince yöntemler buluyor.klatlayınca küçücük kalıveriyor birde.ön öne olanlarıda bir kaç günlüğüne arkadaştan alıp denemiştim.ben hiç sevmedim öndekini hiç göremiyorsun.tabii tercih meselesi.kk mız ikizlerle dolacak maaşallah. allahın izniyle.

merhaba sakuracigim.bende biletimi thy den aldim.pazartesi olsunda ariycam biletciyi oyle bir servis varmi diye.ikiz arabasina gelince bende ilk once arka arkaya dusunmustum.
ama bence onemli olan hafif olmasi arka arkaya olanlar benim baktiklarim yani,cok agirdi.50 kilo demisti satan kisi.ben ilk once hafif olmasina dikkat etdim.cunki arabanin bagajina
koymak icin kaldirmak gerekiyor ve agir olunca bu cok zor olur.
bana sorarsaniz satin alirken ilk once kapatmayi deneyin ikiz arabasini ve hangisi daha az yer kapliyorsa arabanin bagajinda onu alin.ve mutlaka hafif olsun.yoksa zor olur indirip bindirmesi.ben yan yana olanlari tercih etdim.ilk sebebi kapatinca gayet kucuk olmasiydi ve de cok hafif.benimde ilk aklima gelen rahat alisveris yapabilirmiyim.her yere rahatca girebilirmiyim oldu.ama benim bildigim standart oluyor hepsi.ve her yere kolaylikla girebiliyorum.bahsettigin emzirme yastigini hic duymadim ama evde bulunan yastik ve kirlentler de gayet rahat bu isi gorur.gerci sadece 10 kadar emzirebildim ama ikisini ayni anda emzirdim cogunlukla.yalniz yapabilecegin birsey degil bu.yaninda biri olunca bebekleri o verir sana.ve evdeki yastiklarin yardimiyla emzirdim hep.
bir kac defa bir yardim edince alisirsin ve kendinde yalniz yapabilirsin bir zaman sonra.
evde bakici kadin konusuna gelince o konu biraz karisik bence herkesin kendi tercihi.
bana da bakici gelmisti ama sadece gunduzleri 4 saat duruyordu.valla dogruyu soylemek gerekirse pekde rahat degildim helede esim evde oldugu anlarda.
sakin ters anlamayin esime guvenim sonsuz ama naparsin kadinlik iste.birde yeni dogum yapmis kadin psikolojisi.sen yatili bakici gelirse geceleri onun bakmasinimi istiyeceksin?
eger emzireceksen bu zor.yani eger emzireceksen nasil olsa sen kendin kalkacaksin.
sakura senin esin daha gelmedimi?canim ya ben simdiye kadar gelmistir diye dusunmustum.allah sana kolaylik versin.insallah en yakin zamanda gelir esin.
nasip olursa ankaraya iniyorum esimin ailesi gelecek beni almaya.
esim bir ay sonra gelecek insallah nasip olur esim geldikten sonra gorusebiliriz belki
biz ankaraya geliyoruz alis veris icin.seninle yine konusuruz bu konuyu.
bende seni cok merak ediyorum.kendine iyi bak canim....

hııım kırmızı olan güzelmiş.ama dedim ya ben kullanamadım onu nedense.bastonları kışın kullanamıcaz diyede korkmayın yağmurluğu var ve çok ama çok kullanışlı.

hııım kırmızı olan güzelmiş.ama dedim ya ben kullanamadım onu nedense.bastonları kışın kullanamıcaz diyede korkmayın yağmurluğu var ve çok ama çok kullanışlı.

canım sen balıkesirdemi oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…