- 8 Ocak 2008
- 244
- 9
- 45
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalıkikiz gebesiyim çok şükür ilk mikroda tuttu salı günü kalp atışlarını duymak için randevum var ama çok endişeliyim ya duyamassam diye kasık ve bel ağrılarım var çok fazla yürüyemiyorum çabuk yoruluyor ve belim ağrıyor benim yumurta toplandığından beri ağrılarım olduğundan gebelik ağrılarını ayırt edemiyorum çünkü transferden sonra şişmeye başladım midem ve karnım 9 aylık gibi şişti su topladı çok zor günlerdi çok şükür yavaş yavaş normale dönüyor pko hastalarında nadirde olsa olabiliyormuş şimdi en büyük korkum bebeklerebişey olması RABBİM ONLARI bizlere bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin ALLAHIM
burası çok güzel ve çok özel bir klüp olmuş arkadaşlar.ben bir ikiz annesiyim 16 aylık biri kız diğeri erkek berat ve nisa.allah hepinizi sağ salim zamanında evlatlarına kavuştursun inş.ikiz annesi olmak çok zor ama bir o kadarda güzel.kendinize çok dikkat edin.
sakuracigim nasip olursa haziranin 20 sinde geliyorum insallah.biraz zor bir yolculuk olacak herhalde.buyuk kizim bebekler ve ben.esim bir ay sonra gelebilecek.insallah ucakta bana yardimci olacak birileri olur.yoksa yalniz nasil yaparim bilmem.
kizlar benim karnim fazla buyumemisti.yani ikiz oldu diye karnin cok buyuyecek diye birseyyok hani.
ben sadece 7 kilo almistim.
ama simdi acaip bir gobek var o ayri.rejimdeyim su an.
evet hamilelikte yatmak cok zor olabiliyor.bunun icin ben bir kac tane kucuk yastik almistim.
birini sirtima birini ayaklarimin altina birini yanima.yani gece neremden rahatsiz olduysam orda kulandim o yastiklari.cok faydasi oldu.sizede tavsiye ederim.
Nazlıcıgım ben maalesef sigaradan dolayı aldim 3 kilo ama neredeyse 3 aylıgız doktor ayda 1 kilo demişti. Amaan naapıyım ben kac yıldır bu anı bekliyordum bunu da kafama takamam vallahi sekerim. Ama tabii dikkat etmekte de fayda var.selam ikiz anneleri... nasılsınız?
ben bugün 10+2 yim şimdilik iyi gidiyor ara ara sabahları bulantım oluyor ama yoğun değil.. bazen yemeklerden sonra mide yanması oluyor buda bu haftalarda normalmiş..bebişlerin geliştiğinide hafif kasık ağrılarımdan daha doğrusu sızı gibi ondan anlıyorum.. (sakuranın dediği gibi hafif kakılmalarda diyebiliriz)bunun dışında şimdi yüzümde hafif pullanmalar olmaya başladı.. normalde karma cilde sahibim adet dönemlerimdede hafif olurdu.. haftaya doktora gittiğimde soracağım bakalım.. kilo aldığımı sanmıyorum şimdilik..evet kızlar bende son durum böyle.. nerelerdesiniz forum bayağı gerilere düşmüş yavfff...
Canım benim 12. gun 186- 14. gun 380 küsur cıkmıştı. AMa degerlerin yuksek belli olmas belki ikizdir. Allah hayırlısını versin canım.arkadaslar bişey sorcam size....
ben suan hamileyim pazartesi günü keseyi görcez insallah....
kan degeri sonucuna göre ikiz oldugu şimdiden anlasırlır mı....
benim ilk kan degerim 89 cıktı 2 gün sonra gene baktım 484 cıktı....
doktorum yüksek cıktı dedi....
benim bi arkadasa da böyle oldu ikizleri oldu ....
benimde öyle olur mu acaba.............
kizlar eslerinize yapabildiginiz kadar naz yapin.ben hic yapmadim ve cok pismanim.
hani herseyi yapabilen her zorlugun altindan kalkabilen bir kadin oldum.
hic yardim kabul etmedim esimden ben yaparim ben ustesinden gelirim dedim hep.
sanki kime ne ispat ediyorsam.simdi ne oldu esimin gozunde super kadinim.yani yardima ihtiyaci olmayan herseyin ustesindengelen kadin gibi goruyor beni.
ve dogal olarak hic yardima ihtiyacim oldugunu dusunmuyor.eger yardima ihtiyacim varsa ben hatirlatmaliyim ona hic kendiliginden bilmiyor yani.
size tavsiyem siz oyle yapmayin yoksa benim gibi pisman olursunuz...
bende bebek arabasını ön öne istiyorum.fakat tavsiye etmiyorlar.arkada oturan sorun yaratıyormuş biraz büyüdüğünde.yan yanalar çok geniş geliyor.ön öne olanlar yüz yüzede dönebiliyor ya öyle yaparız artık.baston alırsan tek yazın kullanabilirsin.Canım Beniiiim,
Geldigin zaman haber ver Ankara olursa hele ...muhakkak seni ve bebeklerini gormek isterim, hem de buyuk zevkle.
Biletini alırken yanında bebeklerine refakat etmesi icin bir istek yap, ya da valizlerini tasıması için bir peronel iste. Ben valizlerimi THY 'na hamile oldugum için tasıtmak icin birini rezerve ettirdim, sen de dene istersen belki boyle bir servisi vardır, gerci havayolu sirketine baglı birsey....
Ayyy ne guzel olurdu buraya gelsennnnnn.
Sen yurtdısındasın maternal yastık mı aldın yoksa normal yastık mı uyumak için?
Bir de internette ikiz emzirme yastıgı diye bir sey gordum, soyle genis kare bir minderi tek tarafının tam ortasını bir top buyuklugunde kesmisler. Ve o kısma belini geciriyorsun sag ve sol tarafına da bebekleri yatırıp emziriyorsun. Sence deger mi boyle bir sey yaptırayım mı ilerde?
Tabii bir de bakıcı kadın hikayesine taktım, calistigim için illa ki birini bulmak gerekcek, sence evde yatılı biri olması sıkıntı mı, yoksa alısılabilir mi?
Hee son olarak,
ikiz arabasını nasıl almalı, arka arkaya mı yoksa yan yana mı, yoksa şu hafif olan baston gibi olanlardan mı bercancığım?
Canım benim sevgiler
Canım Beniiiim,
Geldigin zaman haber ver Ankara olursa hele ...muhakkak seni ve bebeklerini gormek isterim, hem de buyuk zevkle.
Biletini alırken yanında bebeklerine refakat etmesi icin bir istek yap, ya da valizlerini tasıması için bir peronel iste. Ben valizlerimi THY 'na hamile oldugum için tasıtmak icin birini rezerve ettirdim, sen de dene istersen belki boyle bir servisi vardır, gerci havayolu sirketine baglı birsey....
Bir de internette ikiz emzirme yastıgı diye bir sey gordum, soyle genis kare bir minderi tek tarafının tam ortasını bir top buyuklugunde kesmisler. Ve o kısma belini geciriyorsun sag ve sol tarafına da bebekleri yatırıp emziriyorsun. Sence deger mi boyle bir sey yaptırayım mı ilerde?
Tabii bir de bakıcı kadın hikayesine taktım, calistigim için illa ki birini bulmak gerekcek, sence evde yatılı biri olması sıkıntı mı, yoksa alısılabilir mi?
Hee son olarak,
ikiz arabasını nasıl almalı, arka arkaya mı yoksa yan yana mı, yoksa şu hafif olan baston gibi olanlardan mı bercancığım?
Canım benim sevgiler
Canım Beniiiim,
Hee son olarak,
Canım benim sevgiler
hııım kırmızı olan güzelmiş.ama dedim ya ben kullanamadım onu nedense.bastonları kışın kullanamıcaz diyede korkmayın yağmurluğu var ve çok ama çok kullanışlı.
canım sen balıkesirdemi oturuyorsun
Merhaba ghebelik forumunda sohbet bolumu varmi? varsa benimle orada sohbet etmek istermisin?