Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ikizlere prematüre bebek elbiseleri alınıyormuş değilmi.benim arkadaşımın ikizleri var o söyledi.hatta ilk etapta onlar bile büyük gelmişti dedi.birde gayet iyi doğmuşlar biri 2.600gr diğeri 2.850gr.ikiz bebekte ağırlıkları çok güzel bence
12 haftalık iken ikizlerimden birini kaybettim şu an 16 haftalık diğerininde düşük tehlikesi var düşen bebeğime kayıp ikiz sendromu denildi daha önce hiç duymamıştım başıma gelince öğrendim normal yoldan gebelikti ikiz bebek annesi olmak bir ayrıcalık bana nasip değilmiş
Sevgili Ddm,
Ben bir baska sitede ikiz anneleri kulubune uye oldum ve gecen hafta piknikte cok kalabalık ikiz anneleri ile biraraya geldim. Bahsini ettigin premeturelik tum ikizler icin gecerli degil. Ayrıca ikizler dogduktan sonra normal bebeklere gore daha cabuk gelisip tosun gibi olurlarmıs. Buyuzden sen yine de tum kıyafetleri premature diye alma bence. Bakarsın cok normal dogarlar... Insallahhhhh.
canım geçmiş olsun çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. inşallah diğer bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.. kendine iyi bak..12 haftalık iken ikizlerimden birini kaybettim şu an 16 haftalık diğerininde düşük tehlikesi var düşen bebeğime kayıp ikiz sendromu denildi daha önce hiç duymamıştım başıma gelince öğrendim normal yoldan gebelikti ikiz bebek annesi olmak bir ayrıcalık bana nasip değilmiş
kasık ağrıları bendede olmuştu canım..merak etme herşey yolunda gider inşallah...ayışığım; kızlar bugün bebeklerimin kalp atışlarını duymaya gidicem çok korkuyorum bi problem çıkarmı diye dua edin ne olur bana bide dünden beri sanki bel ve sağ kasımda ağrı arttı sizdede 7 haftada varmıydı ağrı ALLAHIM ne olur bugün iki bebeğiminde kalp sesini duyayım hayırlısı ile
kızlar bugün bebeklerimin kalp atışlarını duymaya gidicem çok korkuyorum bi problem çıkarmı diye dua edin ne olur bana bide dünden beri sanki bel ve sağ kasımda ağrı arttı sizdede 7 haftada varmıydı ağrı ALLAHIM ne olur bugün iki bebeğiminde kalp sesini duyayım hayırlısı ile
canım geçmiş olsun çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. inşallah diğer bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.. kendine iyi bak..
[teşekkür ederim canım
Yesimcigim,
Cok gecmis olsun. Vanishing Twin deniyor sanırım bu sendroma ve ilk kese gorundugunden itibaren 3. aya kadar risk devam ediyo. Benim ki tedavi ile oldugu için tum risk ogelerini tek tek incelemistim.
Allah diger bebegine saglık versin, insallah onuhayırlısı ile kucagına alabilirsin.
Sevgi ile
geçmiş olsun canım.allah sabır versin.diğer bebeğinin ömrü uzun olsun inşallah.allahtan gelene yapacak bişi yok.üzme canım kendini.1tanee olsun sağlıklı olsun...