Bercancgim cok onemli bir sey soracagim, Kizlar digerleriniz de cevap verebilir benim için cok onemli!!!!
Cuma gece kanamam oldu. İlk olarak pembe idi cumartesi renk kahverengi oldu damla damla ama cok fazla oldugunu soyleyemem lekelenme seklinde. Bugun pazar oldu ve tupbebek yaptiranar bilir idrar yaparken progesteron taneleri dokulurken artik beyaz degil kahverengi olarak dokuluyor...
Doktorum yurtdisinda salidan once neer oldugunu ogrenemeyecegim. Sizde de oldu mu, ya da duydunuz mu boyle kanamalar. Artik 7+0 olduk acaba diger bebegimi kaybediyor olabilir miyim, yardim edinnnnn.
Sevgiler
kızlar bişey soracam 14 martta aşılama yaptırdım ben
24 martta 83,21
27 martta 207,6
31 mart 661,9
sizce çoğul gebelikmi bu
kızlar bişey soracam 14 martta aşılama yaptırdım ben
24 martta 83,21
27 martta 207,6
31 mart 661,9
sizce çoğul gebelikmi bu
Sakuracigim senden bu guzel haberi duydum ya cok sukur.Herseyin yolunda gitmesine cook sevindim.
Aman kendine dikkat et.Calisiyormusun?
Bol bol dinlen acik havada yuruyus yap.Yemene icmene cok dikkat et.
Mumkun oldugunca sebze ve meyve agirlikli ye.Sen cok saglili olmalisin ki bebelerine iyi bakabilesin.
Ikiz annesi olmak cok guzel ama cok yorucu.Az once buyuk kizimi ve bebeklerimi yikayip yatirdim.
Saat henuz 20.00 bile olmadi ama o kadar cok yorgunum ki birazdan pc y kapatip yatacam.
hergun oldugu gibi yine cok yorucu bir gundu.Ama cok sukur her gun oldugu gibi cok guzel bir gundu.Rabbim herkese nasip etsin.
Sakura bebeklerin dunyaya gelince eger emzirmeyip mama vereceksen mumkun oldugu kadar kendileri icsin.
Yani demek istedigim tabi sen baslarinda duracaksin ama battaniye veya havlu yardimiyla biberonu
agizlarindan dusmeyecek sekilde yerlestir ve oyle icmelerini alistir.
Cunki ikiside ayni anda acikinca cok zor oluyor.Ben kendi tecrubelerimden aklima geldikce yazarim buraya.Diger annelerdende bekliyorum.
Sakuram kendine iyi bak optum...
Canım Bercancıgım,
Sagol canım benim Allah sana bebeklerine ve ailen uzun saglıklı omurler versin. Ne kadar onemli senin destegin benim icin, Allah razı olsun canım arkadasım.
Ben Ankara'dayım calisiyorum. Isim yogun sayilir o yuzden simdilik isten cikinca direk eve kosup uyumak istiyorum. Uyuduktan sonra yemegimi yiyorum biraz daha oturup 12 gibi uyumaya calisiyorum ama su gaz sancilarindan dolayi biraz gec uyuyorum.Hic onemli degil ama benim için bunlar basit, kolay seyler, bizler daha zorlarini da gorduk oyle degil mi?
Esim yanımda olmadıgından gunler cok zor geciyor. O da cok uzuluyor yıllarca bu anı bekledik ama simdi o haberleri uzaktan alıyor kendi basına seviniyor, surekli aklı bende ama ne yapayım işte hersey sırayla oluyor hayatta işte...
Demek bebeklerin kendi kendine beslenmeleri icin ortam hazırlıyorsun, hic boyle bir sey tahmin etmiyordum yani ne bileyim ikisine aynı anda biberon veririm diyordum ama sen oyle diyorsan, eee naaplim demek dogrusu bu, mecbur yapacagız?
Sutun olmadı mı Bercancıgım, yoksa ikisine yetmedi mi? Sen calisıyor musun? Eger oyleyse 3 cocuk var yani buyuk kızınla birlikte cok zor olur herhalde. Bir de hangi ulkedesin sen kuzum?
Nasıl yorgun oldugunu tahmin edebiliyorum, Allah yardımcın olsun, annenler yanında mı yoksa Turkiye'deler mi, annecigin olsa biraz olsun yardimi dokunurdu.
Hergun KK'yi acinca ilk baktigim baslik bu baslik oluyor, senden haber alınca icim daha bir rahat oluyor cunku sanırım caktırmıyorum ama biraz zor gunler beni urkutuyor mu ne! E tabi yakın cevremde de ikiz bakan kimse olmayınca nası olacak diye dusunmuyor degilim.
Neyse bugunluk benden de bu kadar,
Sonra tekrar gorusuruz
Kendine ve bebişlere cok iyi bak canım benim...
canım ikiz annesi olarak bende senin metodun gibi onlar beslenirken biberonlarının altına küçük örtüler sıkıştırarak beslerdim.Gerçekten ikisi aynı anda acıktığında çok zor oluyor mecburen kendi kendime çözüm yolları bulurdum.Allahtan tutmayı çabuk öğrendilerde daha sonra kendi kendilerine yemeye başladılar mamalarını.Herşey zor oluyor ikizde ama bir o kadar da güzel bu arada sakuracım senin de gözün hiç korkmasın zorlukları var tabi ama ikiz annesi olmak gerçekten bambaşka bir duygu .Hergün yeniliklerle geçiyor.monoton bir hayatın olmayacak en azından.Ama sen yinede şimdiden dinlenebildiğin kadar dinlen.Bol vakit ayır kendine.Buna ilerde epey ihtiyacın olacak.
Sakuracığım merhaba,
Bakıyorum şimdiden antremanlar başlamış,biberonu nasıl tutacağım felan :)))
Yayrıyıl tatilinde arkadaşımın ikizlerini görmeye gittim.
Walla canavarlar :)) İkiside erkek.Maşallah.Biri uyuyor biri kalkıyor.Sonra diğeride kalkıyor.İkiside acıkıyor:) Artık biz yardım ettik gitmişken.Walla ben birini tutarken kolum yoruldu.Alışkın olmayınca.Yarın bebiş doğunca alışırım heralde.
Allah ikiz annelerine sabır versin gerçekten çok zormuş.Ama arkadaşların dediği gibi bir ayrıcalıktır muhakkkak.Onun zevki başkadır.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Gelişmeler neler,kontrole gitiin mi yakınlarda?Nasıldı değerlerin?
Darkcıgım,
Ne yapalımikiz annelerinden ogutlerle gececek simdilik bakalım esas pratikte basarılı olabileecek miyim?
Dun doktorumun yanındaydım yine tosuncukarımı gordum, cok tatlılar harika hareketlilerrrr. Allahıma sukurler olsun ki...
Degerlerimi doktorum benimle cok fazla paylasmıyor cunku benim biraz meraklı biraz da fazla arastırmacı bir yanım var. Acaba kalbinin ritmi dusuk mu, buyuklukleri normal mi diye bir suru arastırmalara giriyorum sonra. Eee sonrası doktorun yanında alıyorum solugu, bir bakalım yasıyorlar mı, kalpleri atıyor mu, ne bileyim işte bir suru vesvese, herhalde esim yanımda olmadigindan biraz da fazla dusunmek zorunda kalıyorumdur,kim bilir...
Yani simdilik hersey yolunda, umarım sen iyisindir ve hersey yolundandır. Eee artık mide bulantılarım gecti de bana lutfen...
Sevgiler