İkiz Anneleri Kulübü

arkadaşımızın başı sağolsun, allah sabır versin..
sakuracığım sen nasılsın, bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, kendine ve onlara çok dikkat et ltfn..

Sakuracigim nasilsin?Ela gozlumun basina gelenleri duydum ve cok uzuldum.
Allah bol sabir versin...
Kendine ve bebeklere dikkat et canim.
Senden iyi haberlerini bekliyorum.Buraya mutlaka yaz canim.Merakla senden gelecek haberleri bekliyorum....

Benim gunlerim bebeklerimle dilu geciyor.Bugun ikinci asilarini oldular teyzeleri.
Birinci asidan sonra raharsiz olmamislardi umarim bu da iyi gecer.
Ben her ihtimala karsi eve gelince fitil verdim ikisinede.
Kizlar birsey sorcam haziran sonunda turkiyeye tatile geliyoruz.Turkiyede devam mamasi hangi markalarin var?
Bilen biri varsa ogrenmek istiyorum.Ve mumkunse fiyatlarinida merak ediyorum.
Bebeklerim 6 aylik olacak insallah o zaman ve devam mamasina baslamam gerekecek.
Buyuk kizimda boyle bir sorunum yoktu cunki onu 1.5 yasina kadar emzirmistim.
Bir bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim...

canım burada hemen hemen tüm bebek mama markalarının devam mamaları mevcut.Milupa,bebelac,hero baby,nestle...Ama tabi bebeğin bunlardan hangisini yiyeceğine kendi karar veriyor.Bebekler tüm mamaları yemiyor. benim bebeklerimde ikiz.Birisi milupa yiyor,birisi bebelac.Tadlar farklı olduğu için aynı mamaları yemiyorlar.

Sevgili Bercan,
Demek Haziran sonunda buraya geliyorsun ne guzel, geldigin zaman haberimiz olsun da belki seni gorebilme sansimiz olur, ben bundan mutluluk duyarim gercekten.

Bugun teyzesi 10+2'yiz, cok mutluyuz cunku 12'ye az kaldi. Henuz ilk hedefim 12'yi hayirlisi ile doldurmak, doldurduktan sonra 3'lü taramaya kadar Allah sabir versin diyorum. Halen pek br fark yok ama kilo aldim diyebilirim. Henuz erken diyordum ama ben gunde 1 paket sigara icen birisiydim tabii birden kesince 2 ayda kilo almisim kizlarrrrrrrrr.

Hepinize sevgiler,

selam kızlar, bende 9+5 ikizlere hamişim..ilk micromda hamile kaldım.. çok şükür şimdilik herşey yolunda..
sakuracım ne güzel bu forumla ne iyi etmişin ikiz annelerinin deneyimlerinden faydalanırız, birbirimize destek oluruz...
bu arada Ela gözlüm'e çok üzüldüm..Allah sabır versin...

arkadaşlar ikiz bebeklerde karın kaçınca ayda büyümeye başalar.......

Cebidcigim Selam,
Cok tesekkur ederiz. Teyzesi bugun 10+3 olduk Allaha sukurler olsun. Sen nasılsın, kac hafta oldunuz, özletme kendini. Bir gun gebelik bolumunde sohbet etmek de varmıs cebidiiimmmmm.
Sevgiler

Nazlımelekcigim Hosgeldin,
Burada umarım sorunlarımızı daha iyi tartısabilecegiz.
Ohhh be sonunda ben de kasımda dogum yapacak bir ikiz annesi buldum Yasasınnnnnnnn

arkadaşlar ikiz bebeklerde karın kaçınca ayda büyümeye başalar.......

Sevgili Ddm,
Oncelikle hosgeldin, sen de kendini tanıtmak ister misin? Kac haftalıksın, nasıl gidiyor hamilelik?
Bu arada benim karnım artık buyumeye basladı dersem dogru olur. (10+3) Bir yandan sigarayı bırakmam bir yandan da bol bol yemem vesilesi ile tabii kii....

hoşbulduk canım.bende ilk aşılamamda hamile kaldım.bugün 3.ayım bitti.benim normal gidiyor hamilelik bulantım falan olmadı.çok yiyiyorum.benimde biraz biraz belli olmaya başladı.bugünlerde kasık ağrılarım sık sık oluyor.eskiden yorulunca oluyordu.normal herhalde.benimde 9 kasıma denk geliyor kendim doğum günümle aynı gün fakat ikiz olduğu için kasım başı dedi doktorum

ddm canım bende bugün 10 haftalığım.. bende daha kilo almadım 2,5 ayda hatta 2 kilo vermişim bile ama sonradan nasılsa ikiz old. için çabuk şişecek bizimkiler... bendede bulantı yok sadece bir ara sabhalrı kuru bulantı oluyordu ama 1 haftada geçti.. bu aralar hafif kasık ağrılarım oluyor 2 bebiş old. için gelişiyorlar diye düşünüyorum.. bizde 26 kasım olarka hesapladık ama ikizler erken geldiği için 15i gibi olur belki...:))

hoşbulduk canım.bende ilk aşılamamda hamile kaldım.bugün 3.ayım bitti.benim normal gidiyor hamilelik bulantım falan olmadı.çok yiyiyorum.benimde biraz biraz belli olmaya başladı.bugünlerde kasık ağrılarım sık sık oluyor.eskiden yorulunca oluyordu.normal herhalde.benimde 9 kasıma denk geliyor kendim doğum günümle aynı gün fakat ikiz olduğu için kasım başı dedi doktorum

İyi ki geldin aramıza,
Benim de sık sık kakılmaya benzer kasık sancılarım oluyor. Ama dedigim gibi kakılıyor ve geçiyor. ("Kakılmak" sanırım bu sancı için en doğru kelime...) Zaten bu kakılmalar bende ilk mikro sonucumu aldıgımdan beri var. Hatta bu kakılmalar 2 farklı yerden oldugu için doktoruma daha ikiz oldugu belli olmadan once bebeklerin iki tane oldugunu soyluyordum. Yani bence bu sancılar oldukca bebeklerimizin bize sıkıca baglı durdugunu anlamak guzel gibi geliyor, tabii ki ilk tekmelere kadar...

ddm canım bende bugün 10 haftalığım.. bende daha kilo almadım 2,5 ayda hatta 2 kilo vermişim bile ama sonradan nasılsa ikiz old. için çabuk şişecek bizimkiler... bendede bulantı yok sadece bir ara sabhalrı kuru bulantı oluyordu ama 1 haftada geçti.. bu aralar hafif kasık ağrılarım oluyor 2 bebiş old. için gelişiyorlar diye düşünüyorum.. bizde 26 kasım olarka hesapladık ama ikizler erken geldiği için 15i gibi olur belki...:))

Bugun öğle tatilimde bir alışveriş merkezine ogle yemegine cıktım. Yanımıza kocaman karınlı bir hamile oturdu ve ister istemez sohbet acıldı. Meger o da ikiz annesiymiş ama karnının buyuklugunu anlatamam, tarifisiz. Cok yemek yemeyin diye ogut verdi ama ben coktan siparisi vermiştim. Hemen siparisi degitirip kumpir yemeye karar verdim korkudan:)
Bu yuzden sanırım temkinli gitmekte fayda var.
Sevgiler

selam ikiz anneleri... nasılsınız?
ben bugün 10+2 yim şimdilik iyi gidiyor ara ara sabahları bulantım oluyor ama yoğun değil.. bazen yemeklerden sonra mide yanması oluyor buda bu haftalarda normalmiş..bebişlerin geliştiğinide hafif kasık ağrılarımdan daha doğrusu sızı gibi ondan anlıyorum.. (sakuranın dediği gibi hafif kakılmalarda diyebiliriz)bunun dışında şimdi yüzümde hafif pullanmalar olmaya başladı.. normalde karma cilde sahibim adet dönemlerimdede hafif olurdu.. haftaya doktora gittiğimde soracağım bakalım.. kilo aldığımı sanmıyorum şimdilik..evet kızlar bende son durum böyle.. nerelerdesiniz forum bayağı gerilere düşmüş yavfff...

arkadaslar bişey sorcam size....
ben suan hamileyim pazartesi günü keseyi görcez insallah....
kan degeri sonucuna göre ikiz oldugu şimdiden anlasırlır mı....
benim ilk kan degerim 89 cıktı 2 gün sonra gene baktım 484 cıktı....
doktorum yüksek cıktı dedi....
benim bi arkadasa da böyle oldu ikizleri oldu ....
benimde öyle olur mu acaba.............

selam canım benim ilk değerim 10. gün 78 12. gün ise 374 çıktı şimdi ikizlere hamişim..
evet senin değerinde yüksek çıkmış ama 89 12. gün değeri ise normal..şu anda ikiz ihtimali yüksek görünüyor canım..

benimde aşılamanın 17.günü 492.1çıkmıştı.herkes tahmin etmişti ikiz olduğunu

arkadaşlar karnım çok geriliyo dik duramıyorum gece yatarken özellikle nasıl yatacağımı şaşırıyorum budefa sırtım çok ağrıyoo.şimdiden böyleyiz valla çok büyüdüğünde ne yapacaz bilmem.benim arkaadaşım var onunda ikizleri var son aylarda çok zor oluyor diyor yatmak bile işkence oluyormuş....olsun ne yapalım annelik fedakarlık....

sakuracigim nasip olursa haziranin 20 sinde geliyorum insallah.biraz zor bir yolculuk olacak herhalde.buyuk kizim bebekler ve ben.esim bir ay sonra gelebilecek.insallah ucakta bana yardimci olacak birileri olur.yoksa yalniz nasil yaparim bilmem.
kizlar benim karnim fazla buyumemisti.yani ikiz oldu diye karnin cok buyuyecek diye birseyyok hani.
ben sadece 7 kilo almistim.
ama simdi acaip bir gobek var o ayri.rejimdeyim su an.
evet hamilelikte yatmak cok zor olabiliyor.bunun icin ben bir kac tane kucuk yastik almistim.
birini sirtima birini ayaklarimin altina birini yanima.yani gece neremden rahatsiz olduysam orda kulandim o yastiklari.cok faydasi oldu.sizede tavsiye ederim.

kizlar eslerinize yapabildiginiz kadar naz yapin.ben hic yapmadim ve cok pismanim.
hani herseyi yapabilen her zorlugun altindan kalkabilen bir kadin oldum.
hic yardim kabul etmedim esimden ben yaparim ben ustesinden gelirim dedim hep.
sanki kime ne ispat ediyorsam.simdi ne oldu esimin gozunde super kadinim.yani yardima ihtiyaci olmayan herseyin ustesindengelen kadin gibi goruyor beni.
ve dogal olarak hic yardima ihtiyacim oldugunu dusunmuyor.eger yardima ihtiyacim varsa ben hatirlatmaliyim ona hic kendiliginden bilmiyor yani.
size tavsiyem siz oyle yapmayin yoksa benim gibi pisman olursunuz...

X