• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi veya kardesi gerçenten avukat falansa o wp konusmalarina ulaşabilir çok rahat.

Evet su an ss'leri tam okuyunca ben de aynisini dusundum, olamaz mi olabilir...

ama şok oldum.
Gelecek, taninmamak icin bilgilerimi degistirdim diyip gececek. Ne travertenler vardi dass gibi popolar paylasan sonra ortadan usulca kayboldu.

Cok fena kaos kacirmisim, ne olurdu su siteyi 3-5 yil once kesfetseydim...

Oyyy gülüm sen daha yeniymişsin😂Sassy de burada bir üyeydi. Babam doktor demisti. Hatta alanında nadir bir prof muydu ne yanliş hatırlamiyorsam. Nisanliydi. Bayaği desifre olmustu. Fotolar falan. Hatta disarda gorustuk diyenler vardı.
Meğer fakeymiş işte.
Burada onu savunanlarda vardı
Babasını tanıyorlarmıs
Hatta babasının adı kadın adıymış dırekt ıfsa olabılecek biriymiş vs vs alakaları hatırlamıyorum

Defnehan kendisinin eski nicki ve tüm paylaşımları oradan yapıp, ardından egecell'e dönmüş. Bu konularda da hayvanları savunan insanlara çatmış. :)))
Derdiniz ne şimdi üyeler hakkında konu açmak yasak zaten yemediniz içmediiniz de bunu mu buldunuz yazık ne boş vakitler

Ayşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela
Ayşenaz aşkım su ahh be ne güzel günlerdi harbi ben yaşlandım ya 😭 şiir bakışlı çocuk muydu uşağın adi neydi sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back