İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha bir sürü var ama bu kadar yeter. Ha bunlar umurumda değildi normalde ama herkesi makamıyla tehdit ediyorsa adalet önünde de hesap verecek. Belki hakimdir, belki değildir. Beni şahsi meselesi yapmış ya ben de onu yaptım.
Konu adalet bakanliğında demiştin ya o kısmı da anlatır mısın? Şikayet mi ettin ne oldu?

Agsgshdj yaşasın skandal.
Hanımlar bakın sakın çabucak sonuca bağlamayın bu konuyu, iyice dallanıp budaklansın, işim yok çok sıkılıyorum 😂😂
Bu arada forumun en eski üyelerinden biriyim yalnız isimlere her zaman dikkat etmediğim için olayları kaçırabiliyorum.
Biri vardı; oğlu vardı sonra başkasıyla evlendi yine oğlu oldu. Çocuğun ismi Ege Deniz di, sonradan olana da aralarında bağ olsun diye Deniz Ege koyacağını söylemişti. Bir dünya hikaye anlattı sonra patladı gitti. İsmi dilimin ucunda ama çıkaramıyorum bir türlü. Ben de hep onu merak ederim acep ne oldu diye.
Ay bildim. C ile mi başlıyordu? Takıldı dilimin ucuna.

Detaylı bakmadım da beklediğim bir şeydi. O kadar yoğunluğu olan biri bu denli kadınlar kulübüne vakit ayıramaz. Ben buraya çalışmadığım zamanlarda girebiliyorum ki işin hakimin yarı yoğunluğunda. O sürekli buradaydı.
Buna da kesinlikle katılıyorum. İşi yoğun olan insanın buraya o kadar vakti olamaz. Herkes için geçerli sadece bahsi geçen üye değil.

Mune abla gelince iki hesabı varmı yokmu ayni kişimi degilmi anlaşılır zaten.
Çift üyeliği yok, eski kullanıcı adlarından da zaten haberdarız lakin siteyi kullanan herkesin biliyor olması gerekir, içerikler, yorumlar ve üyeler hakkında konu açılmaz.
Bir konuyla, bir üyeyle ilgili şüpheler varsa, konu açıp yazmak yerine X üye profiline gidilir Şikayet Et’e basılır ve açılan pencereye üyenin troll olduğunu düşünüyorum, mesleği vb hakkında yazdıkları şüpheli vs sebepler yazılarak rapor edilir.

Bu gibi durumlarda genelde şikayet edilen üyenin incelenmesi için raporu Admine paslıyoruz.

Konu özelinde yazacak olursam egecell ve Nolivesmatter’in birbirleri için yasal haklarını kullanmaları kendilerini ilgilendirir, işler bu boyuta geldikten sonra zaten bence de mahkeme yoluyla çözsünler aralarındaki husumeti ama burada KK kuralları geçerli.

Bir üyenin gerçekliği admin tarafından incelenmeden üye hakkında ortaya bir iddia atıp ortalığı karıştıramaz kimse.

Not: konu ve iddialar admine rapor edildi, gerekli inceleme yapılır ama rica ediyorum duvarlarda dedikodular dönmesin, yazıp çizdikçe her mevzu sakız gibi uzuyor ve ucu yine sizlere dokunuyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X