- 18 Ekim 2014
- 7.497
- 33.999
- 748
- Konu Sahibi Nolivesmatter
Sinanım ya sinanım lütfenAyşenaz aşkım su ahh be ne güzel günlerdi harbi ben yaşlandım yaşiir bakışlı çocuk muydu uşağın adi neydi sevgilisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinanım ya sinanım lütfenAyşenaz aşkım su ahh be ne güzel günlerdi harbi ben yaşlandım yaşiir bakışlı çocuk muydu uşağın adi neydi sevgilisi
Profil mesajlarinda işte oraya bakOn yıllık üyeyim. Cahilliğime bak. Akışa nasıl gidiliyor? Akış nedir ? Ahahah
Kendi profil mesajlarımda mı?Profil mesajlarinda işte oraya bak![]()
Ama korkutma ama simdiBen hakim olsam söylemem mesela.![]()
Kiz yillar once bi nisankralicesi vardi her sabah herkrslerin profiline opucukler atardi. Sonra dogum falan yapti. Hayirli olsunlar havada ucustu. Sonunda erkek ciktiajajaEvet su an ss'leri tam okuyunca ben de aynisini dusundum, olamaz mi olabilir...
ama şok oldum.
Cok fena kaos kacirmisim, ne olurdu su siteyi 3-5 yil once kesfetseydim...
Katip olabilir müCevaplarında hukuki bilgisi olduğunu gösteriyor. Hatta yeni çıkan içtihat yani Yargıtay kararından bile haberi vardı. Çoğu avukat bihaber bundan ben de dahil. İçtihadı birleştirme vs biliyordu, hukukla alakası var bence. Hakim mi onu bilmiyorum.
Tüm masumluğumla belki tekrar evlenmiştir demek istiyorum
Zeynep güven mi?Kocası koltuk yakan Zeynep'i bu konularda unutmamalıyız.
Aynı şehirde değilim ama konuştuğum birisi sesini duyduğum mesela Cübbeli gördüğüm falanSiz yüzyüze tanıyor musunuz?
Bizzat tanıdığınız birisi mi?
Ses duymak hiçbir kanıt sağlamaz.Aynı şehirde değilim ama konuştuğum birisi sesini duyduğum mesela Cübbeli gördüğüm falan
Olabilir.Katip olabilir mü
Gelip makamından dolayı baskasini tehdit etmedikçe cuhurbaskaniyim de.Bir şey dicem fake olmak yasak mı? Yani birinlerinin bilgilerini kullanmadığım sürece ben burda manchester city nin ilk 11de olduğumu söylesem nolur yani kime zararı var?![]()
Ya sen var ya sen ulen var ya adgshshhsGeçen attığı cübbe hakim cübbesi gibi gelmedi bana bu arada.