- 19 Nisan 2022
- 4.075
- 45.018
- Konu Sahibi Nolivesmatter
Neyse ben de Kozmonotum gezegen tavsiyesi isteyen dmden yazabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu ile alakasız ama size bir şey sorabilir miyim? Yakın zamanda bir savcılık şikayetim olmuştu. Hts ye rızam var demiştim vs. Mahkemeye dair celp gelmedi hts mi bekleniyor acaba? Yoksa hts kaydı dava sırasında mi geliyor?Cevaplarında hukuki bilgisi olduğunu gösteriyor. Hatta yeni çıkan içtihat yani Yargıtay kararından bile haberi vardı. Çoğu avukat bihaber bundan ben de dahil. İçtihadı birleştirme vs biliyordu, hukukla alakası var bence. Hakim mi onu bilmiyorum.
En son biri özet geçsin buraya kadar okudum. 1-2 saat somra özetlerseniz sevinirim
Ben bir yorumda sen boşanmadın mi yazmıştım da bana gelip, ne hadsizsin nasıl gelip böyle bir şey sorarsın falan demişti de müritleri de gelip destek olmuştu Gerçekten aylardır birbiriyle uymayan her yorumunu Claire i okuyor gibi okuyorum. Bir de düzenli olarak şahane maddi durumundan ve herkes övsün diye attığı fotolarından da gına geldi. Ay ben şişmanım diye 50 kilo fotosunu koyuyor ki herkes gelip ay taş gibisin yazsin
Kız yok herkese açık profil mesajları var ya şu resimde gosterdigim okla oraya tikla guncel üyelerin kendi profilinden paylaştigi şeyleri görüceksin aşagıya inKendi profil mesajlarımda mı?
Ay kafam basmadı ahshgs
Kız bu Çapanın gururu doktor Ayşem buraya mı üyeydi vay be olaya bak hahaahahAyşenaz aşkım su ahh be ne güzel günlerdi harbi ben yaşlandım ya şiir bakışlı çocuk muydu uşağın adi neydi sevgilisi
Pingum benim koca adayı diğer gezegende mi bir bakar mısın hala niye gelmedi yoksaNeyse ben de Kozmonotum gezegen tavsiyesi isteyen dmden yazabilir
Evet cok sevdiğim bi arkadaşım var avukat kendisiyle aynı cübbeden giyiyor. Oysa hakimlerin cübbesi farklı oluyor değil mi novay?Geçen attığı cübbe hakim cübbesi gibi gelmedi bana bu arada.
Ben tam emin değilim hukukçu arkadaşlar daha net bilir ama hakimlerin cübbesi daha farklı oluyor gibi.Evet cok sevdiğim bi arkadaşım var avukat kendisiyle aynı cübbeden giyiyor. Oysa hakimlerin cübbesi farklı oluyor değil mi novay?
Kız yok herkese açık profil mesajları var ya şu resimde gosterdigim okla oraya tikla guncel üyelerin kendi profilinden paylaştigi şeyleri görüceksin aşagıya in Eki Görüntüle 3514197
Tamam aşkım gittiğimde ilk iş oradaki taşların altına bakmak olacakPingum benim koca adayı diğer gezegende mi bir bakar mısın hala niye gelmedi yoksa
Nerede o eski kaoslar, simdi varsa yoksa cadi kaynana, yilan eltiKiz yillar once bi nisankralicesi vardi her sabah herkrslerin profiline opucukler atardi. Sonra dogum falan yapti. Hayirli olsunlar havada ucustu. Sonunda erkek ciktiajaja
Kız allah razı olsun adını hatîrlamamıştım gecen özelden özel şeyler bile konuşulmuştu o yûzden uyelik iptali yapıp giden olduKiz yillar once bi nisankralicesi vardi her sabah herkrslerin profiline opucukler atardi. Sonra dogum falan yapti. Hayirli olsunlar havada ucustu. Sonunda erkek ciktiajaja
Ne demek herzamanbu zamana kadar keşfetmemene şaşırdımVallahi bir yaşıma daha girdim.
Sağol bacım
Elinde satılık var mı be hacı Dünya beni kesmiyor bide ordaki çıtırlara bakim ben biNeyse ben de Kozmonotum gezegen tavsiyesi isteyen dmden yazabilir
Var var kelepir el değmemiş gezegenler var daha dünyaya bildirmedikElinde satılık var mı be hacı Dünya beni kesmiyor bide ordaki çıtırlara bakim ben bi