İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevaplarında hukuki bilgisi olduğunu gösteriyor. Hatta yeni çıkan içtihat yani Yargıtay kararından bile haberi vardı. Çoğu avukat bihaber bundan ben de dahil. İçtihadı birleştirme vs biliyordu, hukukla alakası var bence. Hakim mi onu bilmiyorum.
Konu ile alakasız ama size bir şey sorabilir miyim? Yakın zamanda bir savcılık şikayetim olmuştu. Hts ye rızam var demiştim vs. Mahkemeye dair celp gelmedi hts mi bekleniyor acaba? Yoksa hts kaydı dava sırasında mi geliyor?

Ben bir yorumda sen boşanmadın mi yazmıştım da bana gelip, ne hadsizsin nasıl gelip böyle bir şey sorarsın falan demişti de müritleri de gelip destek olmuştu 😂 Gerçekten aylardır birbiriyle uymayan her yorumunu Claire i okuyor gibi okuyorum. Bir de düzenli olarak şahane maddi durumundan ve herkes övsün diye attığı fotolarından da gına geldi. Ay ben şişmanım diye 50 kilo fotosunu koyuyor ki herkes gelip ay taş gibisin yazsin 😂

Kendi profil mesajlarımda mı?
Ay kafam basmadı ahshgs
Kız yok herkese açık profil mesajları var ya şu resimde gosterdigim okla oraya tikla guncel üyelerin kendi profilinden paylaştigi şeyleri görüceksin aşagıya in
1000044256.jpg

Kiz yillar once bi nisankralicesi vardi her sabah herkrslerin profiline opucukler atardi. Sonra dogum falan yapti. Hayirli olsunlar havada ucustu. Sonunda erkek ciktiajaja
Kız allah razı olsun adını hatîrlamamıştım gecen özelden özel şeyler bile konuşulmuştu o yûzden uyelik iptali yapıp giden oldu 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X