- 11 Şubat 2023
- 8.525
- 17.049
- Konu Sahibi Nolivesmatter
O zaman da inanmamissin inanmak zorunda mıyım demişsinİhale bize patlıyormuş bizim nicklere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman da inanmamissin inanmak zorunda mıyım demişsinİhale bize patlıyormuş bizim nicklere
Yaş problemi çözer gibi, önce mesaj senelerine sonra yaşlara baktım. 19 yaşında ilk kardeşi olduğuna göre ve kardeşi 28 yaşında olduğuna göre, ve mesaj da 2022ye aitse şu an 49 yaşında olması lazım.Kardeş sayılarını hesap ederken biz error
Yaşlandık azizim yaaBen git gide zor anlıyorum entrika ve kaosu.
Konuyu iki üç kez okudum zor anladım.
Annesi veya kardesi gerçenten avukat falansa o wp konusmalarina ulaşabilir çok rahat.Nasil yaa
Belki birkac farkli okul okumustur? Belki hayvanlar/hayvanseverler hakkinda fikirleri degismistir? Bayaği bayaği tutanaklar, wp gruplarindan yargi kararlarina atiflar falan paylasiyordu?
Su ss'lere bir daha bakayim.
evet en son adalet bölümü sonra da avukatlık istikrarlı bi davranış.Yavaş yavaş hukuk ile ilintisini açıklıyor farkındasınız
Evet ben çok eskileri bilmiyorum işte sevabina ara sıra anlatın iki kaos verin aşk olsunOyyy gülüm sen daha yeniymişsinSassy de burada bir üyeydi. Babam doktor demisti. Hatta alanında nadir bir prof muydu ne yanliş hatırlamiyorsam. Nisanliydi. Bayaği desifre olmustu. Fotolar falan. Hatta disarda gorustuk diyenler vardı.
Meğer fakeymiş işte.
Muazzam ahshshshYaş problemi çözer gibi, önce mesaj senelerine sonra yaşlara baktım. 19 yaşında ilk kardeşi olduğuna göre ve kardeşi 28 yaşında olduğuna göre, ve mesaj da 2022ye aitse şu an 49 yaşında olması lazım.
Seni mi kırcaz beaaaEvet ben çok eskileri bilmiyorum işte sevabina ara sıra anlatın iki kaos verin aşk olsun
:) Valla eskiden cin gibiydim her kavganın içinde olurdum. Şimdilerde ancak uzaktan izliyorum.Yaşlandık azizim yaa
Bak mesela ben de mesela şöyle bir yorumunu biliyorum, annesiyle konuşmasını eklemişti nöbetten geldim yazmıştı annesi, hemsire diye düşünmüştüm. Sonra birden avukat olmuş yorumlarda halbuki hukuki bir sürü konuda buraya soru sormuş. Biz de tanınmamak için bazı şeyleri değiştirip yazıyoruz ama bu kadar da değil. Zaten böyle bir hakim varsa gelip insanlara küfür hakaret edip bir de tehdit eden, vay ülkemin haline.Bunları o zaman biz zaten yazdık kendisinin dediği özel üniversiteden hukuku bitirip ailesinin hukuk camiasında olmasından da yararlanıp hakim olduğuydu.
Dediğine göre güzel sanatlar ve sosyoloji okuyup iş bulamayınca özele gittim demişti.
açıkçası ailesi hukukçuysa sonradan hukuk oku bir yere yerleştirelim demişlerdir ama bu bence hakimlik değil de avukatlık gibi geliyor bana.
Hakimim diye @KudrAlobar ı mahkemeye verecekti güya onun üzerinden de seneler geçti. Hala dava yok
Burada kendine dokunulmazlık olsun diye diyor bence
Kesin avukatsın sen benceSadece şu aklıma takılmıştı, hatalı yapılan suç duyurusunda ya da kovuşturmaya yer olmadığına dair verilen kararlarda karşı yan vekalet ücreti verilmiyor. O usulden red, al sana vekalet ücreti yazmıştı. Bu konuda garipsedim ama lafın gelişi yazdı diye düşündüm.
Hangi kardesi 2022 de 16 yasında olan deli ergen mi 2022 de 28 yasında olan kötü adamalrın eline düşen mi? Anasınıfına giden aşırı hırcın olan mı mazlum ikizler mi? Kardeş de hangi kardeş lütfen tam bilgi verin aklım karışıyooAnnesi veya kardesi gerçenten avukat falansa o wp konusmalarina ulaşabilir çok rahat.
Bi kaç belge atmıştı. Birinde adı soyadı çıkınca hemen kaldırıldı o görsel. Ama o zamanda dedim böyle belgeleri photoshopla yapmak 5 dakika yaniKhomyuk sanki hakimlik sınavlarına girdim dediği zaman da hakimlik sınavı olmamıştı.