İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Claire ile ilgili ne var kızlar , ben forumu 3 4 seneliğine bıraktım bu ay geri döndüm , şimdi eski üyeleri hatırlıyorum da Claire denilen üyenin bahsini gördüm birkaç kez ,trol mü ? :deli:

Claire ile ilgili ne var kızlar , ben forumu 3 4 seneliğine bıraktım bu ay geri döndüm , şimdi eski üyeleri hatırlıyorum da Claire denilen üyenin bahsini gördüm birkaç kez ,trol mü ? :deli:
Onu ben yazmıştım bu kadar ayrıntılı olmasa da buyrun 😬

Ay yok sallıyor cidden. Bak üşenmedim yazdıklarını buldum alıntılıyorum. 8 nisanda hep anneci erkeklere denk geliyorum görüşmeyi sonlandırıyorum diye şikayet ediyor. 14 nisanda 1 aydır konuştuğum biri var (sevgili değil sadece konuştuğu) benim gibi evlenip boşanmış birisi o da diyor. 20 nisanda yani 6 gün sonra nikah tarihi almışlar 😬 üstelik evlenip boşandı dediği adam bir anda hiç evlenmemiş bir adama dönüşmüş. Dışarda kimle görüşüyor bilmiyorum ama burda dışarda birileriyle iletişimi olup fake çıkan çok kişi oldu.

8 nisan

14 nisan

20 nisan

1. Başkasına ait sınav gönderisi paylaşımı. Kendisine ait olduğunu söyleyip, paylaştığı adli yargı sınavlarında doğru, yanlış sayısını karıştırıp başkasına ait olan sonucu paylaşmı.
Eki Görüntüle 3514141 Eki Görüntüle 3514142
Detaylı bakmadım da beklediğim bir şeydi. O kadar yoğunluğu olan biri bu denli kadınlar kulübüne vakit ayıramaz. Ben buraya çalışmadığım zamanlarda girebiliyorum ki işin hakimin yarı yoğunluğunda. O sürekli buradaydı.

Daha bir sürü var ama bu kadar yeter. Ha bunlar umurumda değildi normalde ama herkesi makamıyla tehdit ediyorsa adalet önünde de hesap verecek. Belki hakimdir, belki değildir. Beni şahsi meselesi yapmış ya ben de onu yaptım.
Acaba sen kimsin?

Burda kimin ne olduğu belli değil. Moderetörler nasıl açıklayacak acaba?

4. Sayfadayım anladığım hukukçu olan anaokuluna giden kardeşi.
Ben de boyle düşündüm, zira biri tuccar, digeri sacma kisilerle gorusuyormus diye kiziyordu, geriye bir tek anaokullu kaldi.

Nolivesmatter Nolivesmatter aslinda paylastigin ss'lerden yaptigin çıkarımlari bi ozet gecsen bence cok iyi olur.

Claire ile ilgili elimde çok güzel alıntılar var ama bugün buna yoğunlaşmak istiyorum 😂 claire en azından kendi çapında bi tuhaf, egecell gerçekten önüne gelene küfür hakaret edip oldugunu iddia ettiği hakimlik makamını kullanarak insanları tehdit ediyor.

Detaylı bakmadım da beklediğim bir şeydi. O kadar yoğunluğu olan biri bu denli kadınlar kulübüne vakit ayıramaz. Ben buraya çalışmadığım zamanlarda girebiliyorum ki işin hakimin yarı yoğunluğunda. O sürekli buradaydı.
Aynenn bende yeni işten geldim anca bakabiliyorum. Bazıları çalışıyorum diyor ama 24 saat birilerine laf yetiştiriyorlar.

Konu konu geziyorlar çat çat kavga edip millete laf sokuyorlar.. Okuyunca anlıyorsun.

Agsgshdj yaşasın skandal.
Hanımlar bakın sakın çabucak sonuca bağlamayın bu konuyu, iyice dallanıp budaklansın, işim yok çok sıkılıyorum 😂😂
Bu arada forumun en eski üyelerinden biriyim yalnız isimlere her zaman dikkat etmediğim için olayları kaçırabiliyorum.
Biri vardı; oğlu vardı sonra başkasıyla evlendi yine oğlu oldu. Çocuğun ismi Ege Deniz di, sonradan olana da aralarında bağ olsun diye Deniz Ege koyacağını söylemişti. Bir dünya hikaye anlattı sonra patladı gitti. İsmi dilimin ucunda ama çıkaramıyorum bir türlü. Ben de hep onu merak ederim acep ne oldu diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X