• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi kardesi 2022 de 16 yasında olan deli ergen mi 2022 de 28 yasında olan kötü adamalrın eline düşen mi? Anasınıfına giden aşırı hırcın olan mı mazlum ikizler mi? Kardeş de hangi kardeş lütfen tam bilgi verin aklım karışıyoo
Kardeş bile olmayabilir belki bir arkadaş belki bir kuzen ahshsjsj daha çok karışsın aklın

Arkadaşıyla falan kullanıyor olabilir hesabı 2014-2015 te. Bilemedim ya hakimim diye yalan söylenmez bence. 🤷‍♀️
Ya fake olabilir ama 10 sene önce yazdığı şeylerle birşey kanıtlanamaz belki ergen kafasiyla dalga geçti ne bilicez ki. Benim 10 sene önceki mesajlarıma baksam neler yazmışımdır acaba dicemde ben aynı malımdir hala kesin :70:

Sadece şu aklıma takılmıştı, hatalı yapılan suç duyurusunda ya da kovuşturmaya yer olmadığına dair verilen kararlarda karşı yan vekalet ücreti verilmiyor. O usulden red, al sana vekalet ücreti yazmıştı. Bu konuda garipsedim ama lafın gelişi yazdı diye düşündüm.
Var sende bişeyler var var, hadi anlat bize. Şurda biz bizeyiz laf çıkmaz 💀

Gelecek, taninmamak icin bilgilerimi degistirdim diyip gececek. Ne travertenler vardi dass gibi popolar paylasan sonra ortadan usulca kayboldu.
Ayşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela

Acaba banı bu yüzdenmi uzun sürüyor egecelin açıgamı çıktı acaba 🤔şuan açılsaydida bilseydik
Ne mübarek gün allaam kaoslara boğulduk :KK68: :KK70:

Başka hangi kaos var?
Hiç söylemiyorsunuz.
Screenshot_2024-12-03-18-36-51-322_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

Ayşenaz da hastanede yaka kartı atmıştı doktorum diye. Fake çıktı.
Yani belgeler falan bunlar beş dakikalık iş.
Biriyle reelde görüşürüm yüzde yüz emin olurum. Yoksa da inanmam ben mesela
Ya Aysenaz şu Sinanim diyendi dimi. Heh bugün onu sorduydum kizlara bilemedi yaw kimse. O da fakemiş dimi

Ya fake olabilir ama 10 sene önce yazdığı şeylerle birşey kanıtlanamaz belki ergen kafasiyla dalga geçti ne bilicez ki. Benim 10 sene önceki mesajlarıma baksam neler yazmışımdır acaba dicemde ben aynı malımdir hala kesin :KK70:
10 sene önce ben de buraya üyeydim. Hatta şöyle diyeyim, 17-18'den beridir buralardayım. 32 yaşındayım şu anda.
İnsan değişiyor. 10 sene önce belli şeylere hassasiyet duymamışımdır, bilemiyorum. :110:

Var sende bişeyler var var, hadi anlat bize. Şurda biz bizeyiz laf çıkmaz 💀
Cevaplarında hukuki bilgisi olduğunu gösteriyor. Hatta yeni çıkan içtihat yani Yargıtay kararından bile haberi vardı. Çoğu avukat bihaber bundan ben de dahil. İçtihadı birleştirme vs biliyordu, hukukla alakası var bence. Hakim mi onu bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back