- 30 Aralık 2009
- 4.247
- 16.423
- Konu Sahibi Nolivesmatter
Hee tamamAlıntılar içindeki nick değişmiyor. Eski nicki varken kendi mesajını alıntılayıp açıklama yapmış. Şu an egecell olduğu için iki farklı kişi gibi gözüküyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee tamamAlıntılar içindeki nick değişmiyor. Eski nicki varken kendi mesajını alıntılayıp açıklama yapmış. Şu an egecell olduğu için iki farklı kişi gibi gözüküyor.
Ben buraya nasıl düştüm aksjsjsjsj
Kızın atdigi son ss'dan sonra ne olduğu belli degil hem guzel sanatlar hem piskoloji hem hakim yok yok yani herşeyi okumuş maşallahHakim olduğunu ispatlamak içindi.
O zaman da akilliymissinBen buraya nasıl düştüm aksjsjsjsj
Kazen burda hakim demiş diye bir mesaj var kazende mi fake :)
Geçen gun egecell bırılerıyle dalaştıBu sınav sonucu paylaşımlarının amacı ne peki? Kime ne mesela birinin sınav sonucundan ne amaçla paylaşmış?
İhale bize patlıyormuş bizim nicklereBen buraya nasıl düştüm aksjsjsjsj
Yüce gönüllü bir kardesimiz demekki aslında hepsini gönlüne sığdırmış olabilir ahdjdjKızın atdigi son ss'dan sonra ne olduğu belli degil hem guzel sanatlar hem piskoloji hem hakim yok yok yani herşeyi okumuş maşallah
O zamandan vardı bir tuhaflık ama. Bir konuda çocuk gelişimi, başkasında sosyoloji diğerinde başka bir şey falan okumuştuİhale bize patlıyormuş bizim nicklere
Yani yazıyor olabilir, ifşa olduysa değiştiriyor olabilir. Ona bir şey diyemem. Ben de hikayemde minik değişiklikler yapabilirim tanıyan çıkarsa diye. Sınav sonucu paylaşmak saçma olmuş ama. Bir sassy değil ama yav orda çalınmış koca bir hayat vardıİsim degismis selin / setenay. Okudugu bolumler fln da degismis. Yeni ssler geldi. Baya tutarsizlik var.
Fbi open in doorİhale bize patlıyormuş bizim nicklere
Her masada varsınız gülümİhale bize patlıyormuş bizim nicklere
Allah aşkına kazen gbt mi bakıyor nasıl ispatlasınKazen burda hakim demiş diye bir mesaj var kazende mi fake :)