İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gecen sefer tartıştığım zaman eski konularından bahsetmiştim ama nedense anlamaza yattı. Biraz karıştırırsanız eski konu ve yorumlarını zaten olay çok ilginç bir yere çıkıyor. Çok takıntılı biri olduğu için tenezzül edip yorum yapmamak için engelledim ama peşimden dolaşıp beğenmedim atıyor her banı açıldığında 😅

Bu sınav sonucu paylaşımlarının amacı ne peki? Kime ne mesela birinin sınav sonucundan ne amaçla paylaşmış?
Geçen gun egecell bırılerıyle dalaştı
Sonra birden onun avukatları bastı burayı
O Cok iyi biri
Aha hakim
Aha bu diploma bu da sınav sonucu dıye

Burada eşi dostu varmış onların guvenı sarsılmasınmış. O yuzden paylasıyorlarmıs🤷NE ALAKA

İsim degismis selin / setenay. Okudugu bolumler fln da degismis. Yeni ssler geldi. Baya tutarsizlik var.
Yani yazıyor olabilir, ifşa olduysa değiştiriyor olabilir. Ona bir şey diyemem. Ben de hikayemde minik değişiklikler yapabilirim tanıyan çıkarsa diye. Sınav sonucu paylaşmak saçma olmuş ama. Bir sassy değil ama yav orda çalınmış koca bir hayat vardı 🤣

WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.18(1).jpeg WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.18.jpeg WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.19(2).jpeg WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.20.jpeg WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.39(2).jpeg

Sadece şu aklıma takılmıştı, hatalı yapılan suç duyurusunda ya da kovuşturmaya yer olmadığına dair verilen kararlarda karşı yan vekalet ücreti verilmiyor. O usulden red, al sana vekalet ücreti yazmıştı. Bu konuda garipsedim ama lafın gelişi yazdı diye düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X