İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zamandan vardı bir tuhaflık ama. Bir konuda çocuk gelişimi, başkasında sosyoloji diğerinde başka bir şey falan okumuştu😒
Yok o sosyoloji, çocuk gelişimi vs vs okuyan denizmihran, egecell değil 😬 onun kimliği her şeyi ifşa oldu burda. Herkese küfürler ediyordu baya sinkaflı küfürler. O yüzden süresiz banlandı

Kazen burda hakim demiş diye bir mesaj var kazende mi fake :)
Kazen ben bilmiyorum yazmış. Şikayet et demiş ama Kudra için. Zaten şu kadar yalandan benim için tek öennli şey hakim olup olmadığı. Bunun için de şikayet ettim. Ama bu kadar tutarsız yorum yapıp, sözde muhalif paylaşım yapıp beni muhalif oluşumla vurmaya çalıştı. Beni şikayet edecekmiş muhalşf olduğum içşn.

O zamandan vardı bir tuhaflık ama. Bir konuda çocuk gelişimi, başkasında sosyoloji diğerinde başka bir şey falan okumuştu😒
Bunları o zaman biz zaten yazdık kendisinin dediği özel üniversiteden hukuku bitirip ailesinin hukuk camiasında olmasından da yararlanıp hakim olduğuydu.
Dediğine göre güzel sanatlar ve sosyoloji okuyup iş bulamayınca özele gittim demişti.
açıkçası ailesi hukukçuysa sonradan hukuk oku bir yere yerleştirelim demişlerdir ama bu bence hakimlik değil de avukatlık gibi geliyor bana.
Hakimim diye KudrAlobar KudrAlobar ı mahkemeye verecekti güya onun üzerinden de seneler geçti. Hala dava yok 😁
Burada kendine dokunulmazlık olsun diye diyor bence

Kaç zamandirda kimse hissetmemiş demek ki bir kavga yeterliymiş tüm herşeyin ortaya çıkmasına. Ama bu Sassy kim ya hala onu anlamadım🤣👀
Oyyy gülüm sen daha yeniymişsin😂Sassy de burada bir üyeydi. Babam doktor demisti. Hatta alanında nadir bir prof muydu ne yanliş hatırlamiyorsam. Nisanliydi. Bayaği desifre olmustu. Fotolar falan. Hatta disarda gorustuk diyenler vardı.
Meğer fakeymiş işte.

Nasil yaa🫣

Belki birkac farkli okul okumustur? Belki hayvanlar/hayvanseverler hakkinda fikirleri degismistir? Bayaği bayaği tutanaklar, wp gruplarindan yargi kararlarina atiflar falan paylasiyordu?

Su ss'lere bir daha bakayim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X