- 30 Aralık 2009
- 4.247
- 16.423
- Konu Sahibi Nolivesmatter
Yavaş yavaş hukuk ile ilintisini açıklıyor farkındasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş yavaş hukuk ile ilintisini açıklıyor farkındasınız
Salak yav
Kardeş sayılarını hesap ederken biz error
Kaç zamandirda kimse hissetmemiş demek ki bir kavga yeterliymiş tüm herşeyin ortaya çıkmasına. Ama bu Sassy kim ya hala onu anlamadımYüce gönüllü bir kardesimiz demekki aslında hepsini gönlüne sığdırmış olabilir ahdjdj
Yok o sosyoloji, çocuk gelişimi vs vs okuyan denizmihran, egecell değil onun kimliği her şeyi ifşa oldu burda. Herkese küfürler ediyordu baya sinkaflı küfürler. O yüzden süresiz banlandıO zamandan vardı bir tuhaflık ama. Bir konuda çocuk gelişimi, başkasında sosyoloji diğerinde başka bir şey falan okumuştu
Akıllı kadın yahuuuBişi yazam da bildirim gelsin
Kazen ben bilmiyorum yazmış. Şikayet et demiş ama Kudra için. Zaten şu kadar yalandan benim için tek öennli şey hakim olup olmadığı. Bunun için de şikayet ettim. Ama bu kadar tutarsız yorum yapıp, sözde muhalif paylaşım yapıp beni muhalif oluşumla vurmaya çalıştı. Beni şikayet edecekmiş muhalşf olduğum içşn.Kazen burda hakim demiş diye bir mesaj var kazende mi fake :)
Yok yok egecell de aynıydı. Khomyuk bilir.Yok o denizmihran, egecell değil onun kimliği her şeyi ifşa oldu burda. Herkese küfürler ediyordu baya sinkaflı küfürler. O yüzden süresiz banlandı
Ama ıspatliyorlar fake mi değil mi ben bilmem ben kazene inanırım o okeyse okeyimAllah aşkına kazen gbt mi bakıyor nasıl ispatlasın
şu an onu anlamaya çalışıyorumBen buraya nasıl düştüm aksjsjsjsj
Değilsin tabiBelki ben de avukat değilimdir ve aslında yokumdur, hiç varolmamışımdır.
Öss mat2 yaş problemi cozerken buldugum sonucun mantiksizligiKardeş sayılarını hesap ederken biz error
Bunları o zaman biz zaten yazdık kendisinin dediği özel üniversiteden hukuku bitirip ailesinin hukuk camiasında olmasından da yararlanıp hakim olduğuydu.O zamandan vardı bir tuhaflık ama. Bir konuda çocuk gelişimi, başkasında sosyoloji diğerinde başka bir şey falan okumuştu
Oyyy gülüm sen daha yeniymişsinSassy de burada bir üyeydi. Babam doktor demisti. Hatta alanında nadir bir prof muydu ne yanliş hatırlamiyorsam. Nisanliydi. Bayaği desifre olmustu. Fotolar falan. Hatta disarda gorustuk diyenler vardı.Kaç zamandirda kimse hissetmemiş demek ki bir kavga yeterliymiş tüm herşeyin ortaya çıkmasına. Ama bu Sassy kim ya hala onu anlamadım
Ales mantık sorusu benceÖss mat2 yaş problemi cozerken buldugum sonucun mantiksizligi