İkinci sassy vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığımı söyleyeyim: defnehan eski nicki ve kendi yazdığını alıntılamış düzeltmek için. Onun dışında diğer insanlarla şu an yazdıklarından farklı konuştuğunu söylemişsiniz. 2015de yazdığı yorumlarla şu anki yorumlarının farklı olması çok garip gelmedi. Nerdeyse 10 yıl geçmiş aradan insanın fikirleri değişebilir.

Bir de 2 yıl önce paylaştığı sınav sonuç kağıdıyla bu yıl paylaştığı farklıymış. Bu kısım beni de şaşırttı. Banı kalkınca belki kendisi açıklar.

Son düzenleme:
Başlıksız.jpg WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.39(1).jpeg WhatsApp Image 2024-12-03 at 17.53.39.jpeg

Bu sınav sonucu paylaşımlarının amacı ne peki? Kime ne mesela birinin sınav sonucundan ne amaçla paylaşmış?
Ben sordum sen ne zaman mezun oldun diye. Eski konund adli yardım istemiş psikolog olduğunu söylemişsin diye. Ondan arkadaşından paylaşım yaptı. O değilmiş kendi arkadaşı yazmışmış haberi yokmuş
Ondan paylaşmıştı

İki hesap açıp kendi ile mi tartismis yani
Alıntılar içindeki nick değişmiyor. Eski nicki varken kendi mesajını alıntılayıp açıklama yapmış. Şu an egecell olduğu için iki farklı kişi gibi gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X