- 11 Şubat 2023
- 8.488
- 16.959
- Konu Sahibi Nolivesmatter
Konu kapanacak ,çünkü üye hakkında konu açmak yasak .Mune abla gelince iki hesabı varmı yokmu ayni kişimi degilmi anlaşılır zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu kapanacak ,çünkü üye hakkında konu açmak yasak .Mune abla gelince iki hesabı varmı yokmu ayni kişimi degilmi anlaşılır zaten.
Nickinimi degiştirdi yani ben iki hesap kullanıyor sandim karışık açıldı konu tam anlaşılmıyor bu gun maşallah beynimiz yandı baya konu konu üstüne geliyor.E yaziyor zaten egecell olduğu adinı değiştirsede eski nicki yeni nicki oluyor
Evet zaten o yüzden dedim Mune abla gelince belli olur diyeKonu kapanacak ,çünkü üye hakkında konu açmak yasak .
Bu daha büyük skandal olurİki hesap açıp kendi ile mi tartismis yani
Yahu eski nicki varmış işte sonea egecell olmuş 10 sene önceki mesajları yani paylasilanlarİki hesap açıp kendi ile mi tartismis yani
Hakim olduğunu ispatlamak içindi.Bu sınav sonucu paylaşımlarının amacı ne peki? Kime ne mesela birinin sınav sonucundan ne amaçla paylaşmış?
Ben sordum sen ne zaman mezun oldun diye. Eski konund adli yardım istemiş psikolog olduğunu söylemişsin diye. Ondan arkadaşından paylaşım yaptı. O değilmiş kendi arkadaşı yazmışmış haberi yokmuşBu sınav sonucu paylaşımlarının amacı ne peki? Kime ne mesela birinin sınav sonucundan ne amaçla paylaşmış?
İsmini söylemek zorunda değil ki ?
Her konuda yeni birşeyler okudugunumu söylemiş
Alıntılar içindeki nick değişmiyor. Eski nicki varken kendi mesajını alıntılayıp açıklama yapmış. Şu an egecell olduğu için iki farklı kişi gibi gözüküyor.İki hesap açıp kendi ile mi tartismis yani
İsim degismis selin / setenay. Okudugu bolumler fln da degismis. Yeni ssler geldi. Baya tutarsizlik var.Ben hayvanlarla ilgili mesajlarında da çelişki göremedim. Başka mesaj varda bilemiyorum.
Yahu eski nicki varmış işte sonea egecell olmuş 10 sene önceki mesajları yani paylasilanlar
Eskiden bu kadar hassas değilmiş diyebiliriz ama 10 sene önce bende bu kadar hayvanlarla ilgilenmiyordum şimdi çok başka ha fakedir bilemem neler neler gördükBen hayvanlarla ilgili mesajlarında da çelişki göremedim. Başka mesaj varda bilemiyorum.