İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konu sahibinin çevresinde evde kaldığını sürekli telkin eden bir grup insan var belli, o yüzden alelacele biriyle evlenmek istiyor. Babaevinde de rahat ettirmiyorlar sanırım, kendi de zaten sinirli biri.

Bu olmasa başka biriyle evlenir bu gazla.

Evlenmesi için neden 5 sene geçmesi gerek eşin olumunden sonra o kısmı anlayamadım.3 sene nasıl geçmiş onu da anlamadım.Kucuk bebek 2 yaşında.Konu sahibi çok gencsiniz.Ayrica neden çocuğunuz olmasın.Kesin mi bu.Doktor ne dedi size.Artik çocuk sahibi olmak için sayısız yöntem var.Donasyon da bunlardan biri Lütfen gozardi etmeyin bunları.İki bebek biri 4 biri 2 yaşında.Cok çok küçükler.İki bebeğe bakım çok zor.Kolay sanıp yaparım diye düşünmeyin hemen.Oz annesi yeri gelio kizio cocuga.Siz yaparsanız göze baticak,yanlış anlaşılıcak.Bezini değiştiriceksiniz,öz bakımlarını yapicaksiniz,tırnaklarını kesiceksiniz,Hasta olucaklar hastaneye,doktora gidiceksiniz.Daha aklıma gelmeyen onlarca şey var.Ne ara yeni evli gibi yasicaksiniz.Bunlari yaparken romantizme çok da vakit kalmio.Hepsini iyi düşünün.Dedigim gibi çok gencsiniz.Ben olumlu bakamadım bu evliliğe.

3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırım
Mesleğini tam bilmiyorsunuz, çocuğu sanki evden uzaklaşması gereken bişey olarak görüyorsunuz. Niyetinizi sorgulamıyorum yanlış anlamayın ama size göre değil gibi. Ortada annesiz kalmış bir bebek var herşeyden çok ona özen göstermeniz gerekecek o evin içine girince. Belki kreşe uyum sağlamayacak o yaşta ki kreş yatılı okul falan değil, annenin de fiilen için olduğu bir eğitim dönemi. O çocuğu siz büyütüceksiniz, size anne diyecek. Hazır mısınız? Şimdiden kreşe gidecek nasılsa diye bakarsanız olmaz ki

Ezikliğin kokusu aslında burdaki yorum yapmak için yorum yapanlarda gördüm ama
Sanane salakmısn

burda kadın çocuklu olursa bekar erkek bul diye öneri veriliyor, daha hiç görmedim bi "single mom"a sen de "single dad"le evlen diyen. hep bekar erkekle evlen hakkın falan diyorlar, ama ne hikmetse erkek çocuklu olunca evlenme diyorlar hemen.

komiksiniz hanımlar.

Ezikliğin kokusu aslında burdaki yorum yapmak için yorum yapanlarda gördüm ama

Sanane salakmısn

Seni dava edebilirim kötü laf sahibinindir, tam uygun bir aday size, aman kaçırmayın, zaten bu tavırlarla anca sizi cocuk bakıcısı olarak alırlar

Evlenip boşandınız diye size neden çocuklu insanlar talip oluyor onu anlamadım. Bu kişiye aracı biri vardı da sizin çocuklu birini kabul edeceğinizi mi duyurdu acaba.

Tam bir pick me girl’ sin.

( Pick me beni seç anlamına gelmektedir. Erkek/Kadın onayı alabilmek için hemcinsini aşağılayan, alttan alttan kadın/erkek düşmanlığı yaparak kendini hemcinslerinden üstün göstermeye çalışan kadın/erkek anlamına gelir.)

Bi kere burda kimse cocuklu kadına, bekar bul, bekar olur demiyor hatta ‘boşandım çocukluyum diye sevgilimin ailesi beni istemiyor’ yazan bi üyeye bile ‘denk değilsiniz’ yazdı çoğu üye.

İkincisi üvey anneden cocuğun öz bakımını bekliyorlar, üvey babadan kimse cocuğun ‘altını değiştir, kusunca temizle, kıyafetlerini yıka, yemeğini yap beklemiyor.

Bu bile üvey anne olmak isteyen bi kadının düşünmesi gereken bir konu.

Bugünki harika konunda da durduk yere bekar ve özgür kadınları kınamışsın, ben bekarım ve dediğin şeyleri yapmıyorum ama banane kim çıplak foto atıyorsa, sonuçta bir arz talep meselesi var ki atıyor. Erkekler de Melek değil.

İnsan kınadığını yaşamadan ölmez, bunu unutma sen yapmazsın kızın yapar hiç bilemezsin.

Bu kadar kadın düşmanı olmayın eşinize de çok güvenmeyin dünyanın her türlü hali var vesselam.

Aslında varya böyle iyi niyetli akıllar veriyosunuz ama no :) bırakacaksın milletin ilgilenmediği cocugunun kusmuklarını temizleyecek boklu bezini yıkayacak üzerine gevşeğin birine kadınlık etmeye çalışacak sağdan kaynana soldan elti falan vuracak:) bu gibi arkadaşların sosyal dili bu . Uyararak hata ediyoruz bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…