İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklılar.Annemi 27 yaşımda kaybettim bunu birde bebek açısından düşünün.Annesizlik çok zor.
Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın özellikle bebekleri yavrum bir anda annesiz kaldı doktor hatası yüzünden hamileyken midesi çok bulanmış ağrımiş doğum yapmış geçmeyince doktora gitmiş doktor daha yeni doğum yaptın emziriyorsun normal demiş geri göndermiş hızla kilo vermeye falan başladı kadın ne güzel olmuşsun falan demiştim bende 6 ay sonra tekrar gidiyor aynı doktor bu zamana kadar nerdesin kanser heryerine sıçramış diyor çok geçmeden vefat etti zaten adam için ayrı travma çocuklar için ayrı evleneceği kadın baştan kabul ediyor seviyor falan sonra böyle yapıyor ne olacak çocukların hali hiç bilmiyoruz

Bence kabul edebilirsiniz.Anne ölmüş,çocuk çok küçük.Anne şefkati gösterirseniz çocuklar çabuk bağlanır ,sizi benimser.

Yazmayacaktim ama yorumlarınız çok naif 😊 konu sahibi bu iyi niyeti haketmiyor bence
Dün naifliğim tuttu nedense bir de laf yetiştirmekten konuyla ilgili sorulara cevap veremiyordu ondan sakinliğe davet etmiştim ama davetimi kabul etmedi gitti 😢🤭🤭🤭

Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım
Ee sorun ne o zaman neden konu açtınız

Kabul etme diyenlere karşı çıkıyorsunuz. Siz zaten kararınızı vermişsiniz. Son noktayı koymak için destek bulmaya mı geldiniz aslında

Eski kocası atanır atanmaz sepet havası çekmiş. Konu sahibinin yerinde başkası olsa deli gibi çalışır atanır kendi geleceğini inşaa eder. Konu sahibinin bu yaşta derdi onunla evlenmek nasıl olur, bunla evlenmek nasıl olur, yok efendim benim yaşımdakilerin şu kadar çocuğu var. Tabi ki bu da bir tercih ama insan şaşırmadan geçemiyor. Kendine reva gördüğü hayat buysa kimseye danışmadan istediğini yaşasın. Ama dediğin gibi o zaman neden danışıyor.? Kafa karışık.
Nasıl yorum ama tebrik ediyorum seni gönülden gerçek hayatta bu kadar realistmisiin acaba burda sallıyorsun da millete

Siz bu kafa yapısıyla nasıl öğretmen oldunuz?! 26 yaşında, yaşıtlarına yetişmek için 2.evliliğini çocuklu bir adamla yapmak isteyen biri. Bu yaşa 2.evliliği de sığdıracak. Yaşıtlarınız hızlı yaşıyor diye hayatı sizde mi öyle yaşamak zorundasınız? Bir öğretmenin vereceği tarzda cevaplarda değil bunlar ayrıca. Akademik başarının hiçbir şey ifade etmediğinin kanıtısınız.

Yazık olacak çocuğa. Sizde tahammül yok çünkü. Burada normal şekilde cevap verenleri bile tersleyen kadın o çocuğa nasıl tahammül edecek merak ediyorum. Eleştiri ve yorumu bile ayırt edemiyorsunuz.
Benim kafa yapım gayet müsait hayatı hızlı yaşarım 😂

3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırım
Babanın şimdiden bir gözü daha kapanmış siz siz olun çocuklu biriyle evlenmeyin. Vicdanınızdan tam emin değilseniz ne çocuğu ne kendinizi yakmayın.

Gerçi, bu adam siz olmasanızda hemen başkasıyla da evlenecek.

Allah, o bebeğin karşısına merhametli, iyi kalpli insanlar çıkarsın.

Bu hikayede, o gencecik anneye ve 2 yaşında ki o, kuzuya üzüldüm..

Son düzenleme:
Neden olmasın ya.
Adam iyi biriyse çok güzel olur.
Annelik yaparsın seni annesi bilir hem öksüz bir çocuğa annelik yapmanın nesi kötü.
Ama adam iyi biriyse tanımaya çalış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X