-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Devamını başka yanıta yazmış: "sen kesin 40 yaşındasın"insanları yaşlarından vurmaya çalışma varoşluğu işte.
Kreşe gidince sorumluluk azalacak mı sanıyorsunuz? :) Siz annesi olacaksınız o çocuğun, sizden o bekleniyor. Bu şartlarda evlenince bunu kabul etmiş olacaksınız, bunun öylesi böylesi yok. Ona göre evlenin.3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırım
Aslında varya böyle iyi niyetli akıllar veriyosunuz ama no :) bırakacaksın milletin ilgilenmediği cocugunun kusmuklarını temizleyecek boklu bezini yıkayacak üzerine gevşeğin birine kadınlık etmeye çalışacak sağdan kaynana soldan elti falan vuracak:) bu gibi arkadaşların sosyal dili bu . Uyararak hata ediyoruz bence.
Aynen. Burda millete yok 40 yaş yok evde kalmış yok dul yok bilmem ne falan diyorda kendi dullama olmuş haberi yok. Tövbe tövbe zorla insana ağzını açtırıp ağız bozduruyorlar ya. Bazıları cidden tuhaf. Evlencem diye bok temizletcekler haberi yok Birde kendince plan yapmış yok kreş yok bilmem ne:) he yavrum he :):) bıraktırırlar sana kreşe.Çok haklısın hele konu sahibi aşırı terbiyesiz biri, umarım kendi gibi biriyle evlenir masum birine yazık olur çünkü, uyarı yapıyoruz hakaret ediyor
O zaman hep çocuklular geliyor size kıyamam. Alnınızda bakıcı mı yazıyor acaba bi cildiyeye gidin bari.Benim görücüm 1 tane değil ki
O zaman hep çocuklular geliyor size kıyamam. Alnınızda bakıcı mı yazıyor acaba bi cildiyeye gidin bari.
Ben kezban dedim kabul olur muKenarın dilberi paççoz derdi büyük ihtimal
İyi ki biri "alıyor" bunu ya, ne havalara girmişmdkfkfkfkkfkfk.Seni kıskanan bir Allah'ın kulu bile yoktur inan bana. Hatta acıyorlardır sana muhtemelen çevrende. Ezikliğinin kokusu forumdan anlaşılıyor erkekler o kokuyu kilometre öteden alırlar.
Hem gülüyorum hem üzülüyorum konu sahibine. Tuhaf.İyi ki biri "alıyor" bunu ya, ne havalara girmişmdkfkfkfkkfkfk.
Aman kadın doğumcu dediği apartmanın önünde çekirdek çitleyen komşu meliha apladır ya( abla değil)Bir yerlerden uydurmayın lütfen. Hiç bir kadın dogumcu. 25 yaşındaki bir kadına böyle bir şey söylemez. Doktora baş vuranlar büyük çoğunluğu polistik over zaten ve neredeyse hepsinin çocuğu oluyor olamayanların ise tüp bebek tedavisiyle çok rahat oluyor.
Siz sırf buradaki tepkileri azalmak için böyle bir hastalığı uydurduğunuzu düşünüyorum. Bence bir an önce kendinize gelin uydurduğunuz yalanlara inanmaya başlamışsınız ki buna hiç gerek yok. Evlenmek mi istiyorsunuz gidin evlenin
Çocuksuz erkek bul diye öneri verilmiyor, erkeklerin çocuklu haliyle kendilerine çocuksuz kadını hak görmelerine karşılık çok çok burda çocuksuz erkek bulan kadına da hakkın denmiştir. Yoksa ben dahil birçok kişi çocuksuz erkekle evlenme der çocuklu kadına. Çünkü bu konudan da anlayabilirsiniz ki çocuksuz biri çocuklu biri ile empati yapamıyor. Kadın 3 yaşındaki çocuk kreşe gidince sorumluluklarım azalacak sanıyor görmüyor musunuz?burda kadın çocuklu olursa bekar erkek bul diye öneri veriliyor, daha hiç görmedim bi "single mom"a sen de "single dad"le evlen diyen. hep bekar erkekle evlen hakkın falan diyorlar, ama ne hikmetse erkek çocuklu olunca evlenme diyorlar hemen.
komiksiniz hanımlar.
Di mi? Aileden bunu görmüşler, bu kabullerle yetişmişler. Aksi durumu düşünemiyorlar, tuhaf geliyor, yabancılar. Yadırgıyorlar.Aslında varya böyle iyi niyetli akıllar veriyosunuz ama no :) bırakacaksın milletin ilgilenmediği cocugunun kusmuklarını temizleyecek boklu bezini yıkayacak üzerine gevşeğin birine kadınlık etmeye çalışacak sağdan kaynana soldan elti falan vuracak:) bu gibi arkadaşların sosyal dili bu . Uyararak hata ediyoruz bence.
Kız dullama ne ahahah ALLAH iyiliğini versin.Aynen. Burda millete yok 40 yaş yok evde kalmış yok dul yok bilmem ne falan diyorda kendi dullama olmuş haberi yok. Tövbe tövbe zorla insana ağzını açtırıp ağız bozduruyorlar ya. Bazıları cidden tuhaf. Evlencem diye bok temizletcekler haberi yok Birde kendince plan yapmış yok kreş yok bilmem ne:) he yavrum he :):) bıraktırırlar sana kreşe.
Bilmiyorum işte yazılanlara sinirlenince bir elamet geldi bana kelime çıktı ağzımdanKız dullama ne ahahah ALLAH iyiliğini versin.
Katip'cim koskoca estetik cerrah karısı anlamaz bunlardanÇocuksuz erkek bul diye öneri verilmiyor, erkeklerin çocuklu haliyle kendilerine çocuksuz kadını hak görmelerine karşılık çok çok burda çocuksuz erkek bulan kadına da hakkın denmiştir. Yoksa ben dahil birçok kişi çocuksuz erkekle evlenme der çocuklu kadına. Çünkü bu konudan da anlayabilirsiniz ki çocuksuz biri çocuklu biri ile empati yapamıyor. Kadın 3 yaşındaki çocuk kreşe gidince sorumluluklarım azalacak sanıyor görmüyor musunuz?
Arkadaşları koca bulamıyormuş hep bizim yüzümüzden ahahshsh nasıl kaçırdım bunu ya jxjfjfjfj.Katip'cim koskoca estetik cerrah karısı anlamaz bunlardan
Bırak o milletin sevişme çetelesinin derdine düşsün
Bu hayatımda ilk defa yurt dışına çıkıp geldikten sonra ben olur gibi. bekar anne, bekar baba değil de singıl derim ben de.single mom"a sen de "single dad"le evlen diyen. hep bekar erkekle evlen
Sana sonuna kadar katılıyorum B Burhan BurhanittoMillet kendi çocuğuna zor tahammül ediyor, başkasının çocuğuna analık yapacakmış. Ha yapabilenler var mı var, sen şurda 3-5 yoruma çemkiriyorsun kaldı ki elin çocuğuna tahammül edeceksin. Evlenmemen o çocuğun hayrına olur.