İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yaşındaydı harika seni annesi bilir büyümeden evlenmeniz güzel olur kendi evladınız gibi buyutursunuz

Fikir almak için konu açıp böyle demek de iyiymiş 😅
Eski kocası atanır atanmaz sepet havası çekmiş. Konu sahibinin yerinde başkası olsa deli gibi çalışır atanır kendi geleceğini inşaa eder. Konu sahibinin bu yaşta derdi onunla evlenmek nasıl olur, bunla evlenmek nasıl olur, yok efendim benim yaşımdakilerin şu kadar çocuğu var. Tabi ki bu da bir tercih ama insan şaşırmadan geçemiyor. Kendine reva gördüğü hayat buysa kimseye danışmadan istediğini yaşasın. Ama dediğin gibi o zaman neden danışıyor.? Kafa karışık.

Eski kocası atanır atanmaz sepet havası çekmiş. Konu sahibinin yerinde başkası olsa deli gibi çalışır atanır kendi geleceğini inşaa eder. Konu sahibinin bu yaşta derdi onunla evlenmek nasıl olur, bunla evlenmek nasıl olur, yok efendim benim yaşımdakilerin şu kadar çocuğu var. Tabi ki bu da bir tercih ama insan şaşırmadan geçemiyor. Kendine reva gördüğü hayat buysa kimseye danışmadan istediğini yaşasın. Ama dediğin gibi o zaman neden danışıyor.? Kafa karışık.
Muhtemelen çevresinde herkes olumsuz konuştu, buradan olumlu yanıtlar almaya geldi ama aradığını bulamadı.

Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Bence olur eger vicdanli ve onu bakabilirseniz

Ben neden anne olamayım ki öğretmenim ben gelişim görevlerini biliyorum o yavrucaga sahip olurum gözüm gibi bakarım
Ben de bir öğretmen olarak söylüyorum Piaget'in gelişim evrelerini bilmen ile bir çocuğa annelik yapman ayrı şeyler.

Öğretmenler mesleğini anne şefkati ile yapıyor olabilirler ama annelik yapmıyorlar hiçbir annenin evladına.

Benim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu var
Siz bu kafa yapısıyla nasıl öğretmen oldunuz?! 26 yaşında, yaşıtlarına yetişmek için 2.evliliğini çocuklu bir adamla yapmak isteyen biri. Bu yaşa 2.evliliği de sığdıracak. Yaşıtlarınız hızlı yaşıyor diye hayatı sizde mi öyle yaşamak zorundasınız? Bir öğretmenin vereceği tarzda cevaplarda değil bunlar ayrıca. Akademik başarının hiçbir şey ifade etmediğinin kanıtısınız.

Yazık olacak çocuğa. Sizde tahammül yok çünkü. Burada normal şekilde cevap verenleri bile tersleyen kadın o çocuğa nasıl tahammül edecek merak ediyorum. Eleştiri ve yorumu bile ayırt edemiyorsunuz.

Çocuk çok güzel birşey bence. Ama anne baba olmayan kişiler başkasının çocuğuna bakarken çık dikkat etmeli. Evlat edinenleri ayrı tutuyorum onlar karı koca evlat sevgisiyle yanıp tutuşurken yine aylarca kamu kurumlarının kapılarını aşındırıp elde ediyorlar.
Benim de 2,5 yaş bir kızım var ben ölürsem ailem baksın isterim. Ama babası evlenirse de iyi birine denk gelsin isterim.
Çok seveceksen önceliğin eşin değil o bebek olacaksa evlen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X