- 10 Ekim 2014
- 31.522
- 140.959
- Konu Sahibi kymetgenc12
30 yaş 0 cocuk27 yaşındayım 0 çocuk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 yaş 0 cocuk27 yaşındayım 0 çocuk?
30 yaş 0 cocuk
Mesleğini tam bilmiyorsunuz, çocuğu sanki evden uzaklaşması gereken bişey olarak görüyorsunuz. Niyetinizi sorgulamıyorum yanlış anlamayın ama size göre değil gibi. Ortada annesiz kalmış bir bebek var herşeyden çok ona özen göstermeniz gerekecek o evin içine girince. Belki kreşe uyum sağlamayacak o yaşta ki kreş yatılı okul falan değil, annenin de fiilen için olduğu bir eğitim dönemi. O çocuğu siz büyütüceksiniz, size anne diyecek. Hazır mısınız? Şimdiden kreşe gidecek nasılsa diye bakarsanız olmaz ki3 yaşından sonra kreşe vereceğini söylüyor askeri bir iş yerinde tekniker sanırım
Sanane salakmısnKonu sahibinin çevresinde evde kaldığını sürekli telkin eden bir grup insan var belli, o yüzden alelacele biriyle evlenmek istiyor. Babaevinde de rahat ettirmiyorlar sanırım, kendi de zaten sinirli biri.
Bu olmasa başka biriyle evlenir bu gazla.
Senin tavsiyelerini neden alayım sen kim oluyorsunDuygusallıktan nefret ederim realistimdir. Sana da tavsiye ederim.
Ben Burhan Altıntop. Almayacaksan niye konu açtın konu açtıysan herkes görüş bildirebilir. Ne ağladın yaa üüüüğğSenin tavsiyelerini neden alayım sen kim oluyorsun
Ezikliğin kokusu aslında burdaki yorum yapmak için yorum yapanlarda gördüm ama
Sanane salakmısn
Keşke bu konuya Şahika Koçarslanlı gelseBen Burhan Altıntop. Almayacaksan niye konu açtın konu açtıysan herkes görüş bildirebilir. Ne ağladın yaa üüüüğğ
Kenarın dilberi paççoz derdi büyük ihtimalKeşke bu konuya Şahika Koçarslanlı gelse
Keşke bu konuya Şahika Koçarslanlı gelse
MUTLU olacagınıza inanıyorsanız evlenin bu sizin kararınız yakından tanımaya ve vakit gecirin beraberBen evlenip ayrıldım
26 yaşındaki öğretmenden vizyon akıyor ajsdkfsjfBenim yaşındakilerin 4 /5 yaşında çocuğu var
burda kadın çocuklu olursa bekar erkek bul diye öneri veriliyor, daha hiç görmedim bi "single mom"a sen de "single dad"le evlen diyen. hep bekar erkekle evlen hakkın falan diyorlar, ama ne hikmetse erkek çocuklu olunca evlenme diyorlar hemen.
komiksiniz hanımlar.
Ezikliğin kokusu aslında burdaki yorum yapmak için yorum yapanlarda gördüm ama
Sanane salakmısn
Senin tavsiyelerini neden alayım sen kim oluyorsun
Bak hele kezbana. :) e bacım madem önemi yok fikrimizin ne diye kalabalık ediyosun sence senin fikrinin önemi var mı bizim için peki :):) Afkurup durmuşsun olmamış.Kafama yatarsa evlenirim sizin olumsuz düşünceniz benim için önemli değil
Aslında varya böyle iyi niyetli akıllar veriyosunuz ama no :) bırakacaksın milletin ilgilenmediği cocugunun kusmuklarını temizleyecek boklu bezini yıkayacak üzerine gevşeğin birine kadınlık etmeye çalışacak sağdan kaynana soldan elti falan vuracak:) bu gibi arkadaşların sosyal dili bu . Uyararak hata ediyoruz bence.Tam bir pick me girl’ sin.
( Pick me beni seç anlamına gelmektedir. Erkek/Kadın onayı alabilmek için hemcinsini aşağılayan, alttan alttan kadın/erkek düşmanlığı yaparak kendini hemcinslerinden üstün göstermeye çalışan kadın/erkek anlamına gelir.)
Bi kere burda kimse cocuklu kadına, bekar bul, bekar olur demiyor hatta ‘boşandım çocukluyum diye sevgilimin ailesi beni istemiyor’ yazan bi üyeye bile ‘denk değilsiniz’ yazdı çoğu üye.
İkincisi üvey anneden cocuğun öz bakımını bekliyorlar, üvey babadan kimse cocuğun ‘altını değiştir, kusunca temizle, kıyafetlerini yıka, yemeğini yap beklemiyor.
Bu bile üvey anne olmak isteyen bi kadının düşünmesi gereken bir konu.
Bugünki harika konunda da durduk yere bekar ve özgür kadınları kınamışsın, ben bekarım ve dediğin şeyleri yapmıyorum ama banane kim çıplak foto atıyorsa, sonuçta bir arz talep meselesi var ki atıyor. Erkekler de Melek değil.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez, bunu unutma sen yapmazsın kızın yapar hiç bilemezsin.
Bu kadar kadın düşmanı olmayın eşinize de çok güvenmeyin dünyanın her türlü hali var vesselam.