İkinci Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evleneceği zaman sapur supur öpüyormus dötünü yerim diye seviyormuş kadın hoplata hoplata bir buçuk yaşında bebek daha yavrum bir kaç ay sonra istemiyorum demelere başlamis ablasını abisini sürekli babaanneye gönderiyor falan çok zor gerçekten

Adam adam olur da çocuklarından değil de yeni eşinden vazgeçer umarım.

Belli
Kadınsal problemleriniz için doktora gitmiyor musunuz? O söylemedi mi size çocuğunuz olur olmaz? Maksat çocuğunuzun olmasıysa çocuk evlat edinin. Allah rahmet eylesin o çocuğun zaten bir annesi var. İşler düşündüğünüz gibi gitmezse ne yapacaksınız? Kocaya dair çok az bilgi vermişsiniz aynı yatağa girecek, bir ömür birlikte yaşayacaksanız bu adamla. Pazardan domates alır gibi evlenilmez
Tamam ben bekar kalayım 30 a yaklaştım zaten şurda ne kaldı

Merhabalar beni birisi istemeye geldi çocuk hoş iyi ama eski eşi kovitten vefat etmis bir oğlu var 2 yaşında falan biliyorum çok büyük sorumluluk ama benim kadınsal problemlerim var çocuğum olur mu malum bilmiyorum kabul etmelimiyim tek çocuk zaten. Eleştirmeden uygun dille yardımcı olacak var mı
Önce bi cevap verin. Adamın 2 çocuğu mu var bir mi? Adam okulda müdür yardımcısı mı askeriye de tekniker mi? Açtığınız iki konu arasında tek ortak nokta kadının Kovid den vefat etmesi.

Ayrıca üyelere yazdığınız cevaplara bakınca da siz bana pek sağlıklı gelmediniz. Agresif bir tavrınız var. Bu evliliği kaldıracağınızı pek sanmıyorum.

İlerde babasıyla kavga edince çocuğun bütün yaramazlıkları, hareketleri sana batmaya başlayacak geçen öyle bir konu vardı. Sırf evlenmek için evlenme biraz daha süre ver 2 3 yıl sonra nikah düşün. Adamı iyi izle eski eşini daha yeni kaybetmiş kendine eş mi arıyor yoksa çocuğuna anne mi?

Bir defol istersen

Annelik sabır işidir, hele de başka birinin çocuğuna annelik etmek sabır to sabır işidir,

Sizin burda işinize gelmeyen yorumlara verdiğiniz cevaplardan bile ne kadar tahammülsüz olduğunuz belli,

Evlenirseniz döversiniz o cocuğu kesin.

Zaten adam da çocuğuna bakıcı + kendine her türlü hizmet olsun diye evlenmek istiyor.

Belli

Tamam ben bekar kalayım 30 a yaklaştım zaten şurda ne kaldı

E kalın nesi varmış bekar kalmanın? Kocasız yaşayamıyor musunuz? Dünyaya kocayla mı geldiniz de bekar kalamıyorsunuz anlamadım ben. Anormal olan 30da bekar olmak değil 25 yaşında sırf evlenmiş olmak için 2.evliliğe balıklama atlamak.

Bb
Önce bi cevap verin. Adamın 2 çocuğu mu var bir mi? Adam okulda müdür yardımcısı mı askeriye de tekniker mi? Açtığınız iki konu arasında tek ortak nokta kadının Kovid den vefat etmesi.

Ayrıca üyelere yazdığınız cevaplara bakınca da siz bana pek sağlıklı gelmediniz. Agresif bir tavrınız var. Bu evliliği kaldıracağınızı pek sanmıyorum.
Siz

Annelik sabır işidir, hele de başka birinin çocuğuna annelik etmek sabır to sabır işidir,

Sizin burda işinize gelmeyen yorumlara verdiğiniz cevaplardan bile ne kadar tahammülsüz olduğunuz belli,

Evlenirseniz döversiniz o cocuğu kesin.

Zaten adam da çocuğuna bakıcı olsun diye evlenmek istiyor.
Neden tahammül edeyim sevdiğim insanlara sabır ederim ben

Neden tahammül edeyim sevdiğim insanlara sabır ederim ben

Sevdiğiniz biri yok ki, görücü usulü gelen bir adam, hadi adamı zamanla sevdiniz cocuğu sevme ihtimaliniz de o kadar kesin olmayacak.

Artı illaki ölen eşi düşüneceksiniz onun çocuğuna ben bakıyorum diye düşüneceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X