bakamıyorum diyor çocuk surekli aglıyor mecbur alıcaz hazırlıklara başladık bileTek tavsiye alma..
ya evet çok guzel don yıkıyorum hatta bir kofte yaparım parmaklarınızı yersiniz. konumu kapatıcam böyle yorumlar devam ederse
Yenge sensen sana sahip çıkıcam ben senciyim ama musoysan öbür konudan yeterince kendisiyle konuşuyorum. Ha unutmadan kapataniliyorsan buyurya evet çok guzel don yıkıyorum hatta bir kofte yaparım parmaklarınızı yersiniz. konumu kapatıcam böyle yorumlar devam ederse
12Kaç yaşında çocuk?
33 yaşındayım 3 yıllık evliyim evlenme teklifi almadım olaylı bir evlenmem oldu ailem istemedi evim yok ögretmendim sözlesmeli simdi sadece akşamları bir iki saat tanıdıkların çocuklarına parayla ders veriyorum hamile degilim oldu muYenge sensen sana sahip çıkıcam ben senciyim ama musoysan öbür konudan yeterince kendisiyle konuşuyorum. Ha unutmadan kapataniliyorsan buyurBak checklisti yolluyorum. Kaçı sende tamam?
1. 27 yaşında mısın
2. 1 yıllık mı evlisin
3. Pariste mi evlenme teklifi aldın
4. 2+1 evlenmeden önce aldığın bir evin var mı
5. Çay kahve tanıtan bir ifluencer mısın
6. Eski eş acıbademde mi doğum yaptı
7. Hamile misin
8. Eşin evine mi taşındı
Şimdilik bunlar yeter
O zaman üzgünüm sen yenge değilsin bir tane bile gereklilik yerine getirilmemiş ben napayım33 yaşındayım 3 yıllık evliyim evlenme teklifi almadım olaylı bir evlenmem oldu ailem istemedi evim yok ögretmendim sözlesmeli simdi sadece akşamları bir iki saat tanıdıkların çocuklarına parayla ders veriyorum hamile degilim oldu mu
kusura bakma o zamanO zaman üzgünüm sen yenge değilsin bir tane bile gereklilik yerine getirilmemiş ben napayım
Allah yardımcın olsunbakamıyorum diyor çocuk surekli aglıyor mecbur alıcaz hazırlıklara başladık bile
Ya anlatsana biraz nerden esti bu konu durup durup şimdiyi mi buldunuz merak ediyorum bu kafaları benkusura bakma o zaman
ya evet çok guzel don yıkıyorum hatta bir kofte yaparım parmaklarınızı yersiniz. konumu kapatıcam böyle yorumlar devam ederse
Ben enişteyi bekliyorum artık.musonun oğlu da post açsa çok iyi olmaz mı? konu: annem, kardeş geliyo üvey annem
şimdi çocuk bize gelecek o yuzden şimdi açtım yorum yapmak zorunda degilsiniz ne bu triplerYa anlatsana biraz nerden esti bu konu durup durup şimdiyi mi buldunuz merak ediyorum bu kafaları ben
Siz birazdan görürsünüz asıl triplerişimdi çocuk bize gelecek o yuzden şimdi açtım yorum yapmak zorunda degilsiniz ne bu tripler
Senaryo değişikliği yapılabiliyor dizi sektöründeO zaman üzgünüm sen yenge değilsin bir tane bile gereklilik yerine getirilmemiş ben napayım
Buradaki bir üyenin eski eşiyle evlenmiş olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?