• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sevdim evlendim eşimle hiç problemim yok dünyada bu kadar uyumlu olabilecegim başka insanda varsa bile bulamayabilirdim. ben eşimle niye evlendim demiyorum neden çocugu var demiyorum sadece bu durumdan olabildigince saglıklı bir şekilde çözume ulaşmak istiyorum. bekar erkegin suyu çıktı çıkmadı sizi ilgilendirmez
Konu başlığına ikinci eş olmak diye yazan sizsiniz ama. Bu mesajı neden yazdığınız hakkında fikrim yok mesajları okumadım da içeriğinin başka olduğunu biliyorum. İnsanlar da ona istinaden yazıyorne yazmışsa.

Eşin niye buna müsaade ediyor peki?
Senin yanında konuşmasın.
Eşin demek ki seni koruyamıyor.
Onlar evliylen falan mu siz ilişki yaşadınız?
Ben konunuzu pek inandırıcı bulmadım oturmayan şeyler var.
Durup dururken böyle saldırgan olamaz biri.
Hadi diyelim öyle eşin niye ağzının payını vermiyor benim karıma bunları konuşamazsın seni mahkemeye veririm çocuğunda velayetini alırım niye diyemiyor.
Gerçekten tuhaf insanlarsınız hepiniz
eşim karşı tarafın iftiraları yuzunden defalarca mahkemelik oldu. ailesinde avukat var. eşim zaten agzının payını veriyor ertesi mahkeme celbi hakaret davası. anlıyacagın utanması yok

eşim karşı tarafın iftiraları yuzunden defalarca mahkemelik oldu. ailesinde avukat var. eşim zaten agzının payını veriyor ertesi mahkeme celbi hakaret davası. anlıyacagın utanması yok
Ağzının payını veremiyor hayatım.
Ağzının payını verse sana bunları söyleyemez.
O zaman alıcak teli dışarda konulucak 2 kadını birbirine düşürmeyecek.
Daha bunu yapamayacak kadar aciz .
Yada hoşuna gidiyor paylaşılamayan erkek oluyot.
Sana tek tavsiyem bu evlilikten hiçbir şey olmaz.
Yol yakınken bırak git yoksa çok çekersin.
Bütün hayatın biter bitmş de zaten.
Ama yok sen kocacığımı bırakmam yaparsın tabi o zaman küfür haksret yiye yiye devam edeceksin.
O kadın sürekli yapıcak bunu çünkü eski eşinden gram korkmuyor .
Biliyor adamın basiretsiz olduğunu.
Öyle yaşayın gidin ne diyeyim neyi soruyorsunuz onu da anlamadım.
Kadının ağzını mı bantlayslım onu yapuxak kişi eşin

Kadın küfür mü ediyor?
Bence anlatmafığınıx şeyler var.
Durup dururken küfür edip niye kapatsın .
Karşılıklı tartışma var bence burda
Lütfen şu konuları açık bir şekilde yazın da ona göre yorum yapalım.
O kadar mantıksız ki anlattığımız
Bu kadın dağdan mı inmiş durup dururken küfür edip kapatıyor falan
Konu sahibinin anlattigi tarz insanlar cidden var... dışardan bakınca garip geliyor ama yaşadığım için biliyorum. Esimin eski esi de, "çocuk seninle konuşacak" diye görüntülü arıyordu sonra küfürleri saydırıyordu..

Ayrıca ben senin adam evliylen birlikte olduğunu düşünüyorum hala.
O yüzden de o hakaretler geliyor.
Adam boşanma aşamasındaymış kesin öyledir.
Diyelim ki öyle sen boşanma aşamasında olan adama niye hemen kapağı attın bakalım
Yani erkek olsunda ne olursa olsun diye yapışıyorsunız sonra da çekiyorsunuz böyle.

Konu sahibinin anlattigi tarz insanlar cidden var... dışardan bakınca garip geliyor ama yaşadığım için biliyorum. Esimin eski esi de, "çocuk seninle konuşacak" diye görüntülü arıyordu sonra küfürleri saydırıyordu..
Evliyken birliktelermiş ya olay belli kadın boşanma aşamasındaydı diyor.
Resmi olarak bitmemiş evlilik.
Evli adamla olmuş kadının yuvasınu yıkmul pardon da der yani Hersey de der .
Adamda o yüzden ses çıkarmıyor zaten

Bildiğim kadarıyla 2 yıldır devam eden davaları varmış, o surecte tanışmışlar.
Esimle biz onlar bosandıktan sonra tanıştık ve yine bosanmalarinin üzerinden 7 yıl geçtikten sonra evlendik,ona rağmen demediği kaldi..

Bence biraz karakter meselesi bu,mesela boşanma sürecinde olduğum esim o süreçte birini bulup onunla evlenecek,ne kadar doğru karar vermişim diye sevinirim ben.

biz eşimle tanıştıgımızda aynı ilde dahi yaşamıyorlardı. biz aynı ıs yerınde calısmaya basladıktan bır ay sonra bosandılar yakın bıle degıldık sonra benı tanımak ıstedıgını soyledı. çok bilip iftira atmaya bayılıyorsunuz. anladıgım sizin de bir yaranız var. adam cevap vermiyor diye birsey yok karsı tarafın ne kadar manyak oldugunu bılmıyorsunuz. farklı sehırlerde oldugumuz halde darp davası bıle actı kadın

Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı
ay gene mi siz ? :oha:
karabasan gibisiniz gerçekten. bu konuya da çökmüşsünüz hemen.
biz ayrılamayız diye kendinizi avutacağınıza keşke bir uzmandan yardım alsanız ve tedavi olmayı artık kabul etseniz diyorum.

Ay evlerden ırak

Ben size onlar boşanmadan başladınız demedim orda genel olarak söyledim farkındaysanız😃 şunu hiçbir zaman unutmayın konu sahibi üstüne alınabilirsin bu diyeceğimi “ insanlar boşanabilir uzun yıllarca ayrı kalabilir hatta hayatlara başkaları girebilir ama şuda bir gerçek ki dünyada çok var bu örnekler eski eşler uzun yıllar sonra bile çocuk varsa bide birleşebilir “bence siz kaybetme korkusunu yaşamaya başlamışsınız öyle korkunuzda olsun bu sıkıntının yanında. Asla kadın düşmanı biri değilim bazen şunu diyorum bazı insanlar gerçekten hakediyor yaşadıklarını 👍
Eski eş vibe'ı aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back