• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız doğru söyle musakka sen misin? Ya da arkadaşı falan? Eğlenmeyin bizle yaa.

Musakka bu. Zaten son zamanlarda musakka nın troll olduğunu düşünüyordum iyi ce emin oldum
cevaplara baksana ne kadar sakin, ne kadar şaşırmamış 😂 beceremeyeceksen işletmeyeceksin 😂

Musakka bu. Zaten son zamanlarda musakka nın troll olduğunu düşünüyordum iyi ce emin oldum
Bir tane kadın vardı 3 çocuklu mubendis kocayı boşamam da boşamam diyordu mobilyam başka eve sığmaz eşşek gibi bize bakacak eşşek gibi araba alacak bana ben Samsun’a dönemem baba evine diyordu.
O konu da böyleydi sürükleyici o kadar linçe banamısım demiyordu en son ikinci bir hesabından yanlışlıkla mesaj attı öyle patlamıştı trollugu

Musakka nın aram çok iyi dediği eski eşinin kuzenimiydi ne biri vardı. Ona açtırmıştır hesabı. İkisi beraber yazıyorlar bence.

Pardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar
Onlar çocuğa bakar,sende çocuğun velayeti babaya geçtiği için eşşeeekk gibi çıkarsın evden... yorgan gider kavga biter yazıya dökülmeyen sözün kıymeti yoktur,adam daha da bakmaz sana... Sen böyle kaşınmaya devam edersen dımdızlak ortada kalacaksın haberin yok...

Musakka nın aram çok iyi dediği eski eşinin kuzenimiydi ne biri vardı. Ona açtırmıştır hesabı. İkisi beraber yazıyorlar bence.
Kaynananın genç kadın komşusu var hani her şeyi musakaya uçuran:dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back