• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K kupeli hamile misiniz acaba? bi test yapsanız ya, öyle olmanız lazım çünkü. bi de 1 bilezik ve sizin evinizde oturulma şartları var, karşılıyor musunuz onları da? ona göre yorum yapçam.
hamile degilim korunuyorum evliligim oturmadan heleki son durumdan sonra bir sure daha yapmayı duşunmuyorum

ya evet çok guzel don yıkıyorum hatta bir kofte yaparım parmaklarınızı yersiniz. konumu kapatıcam böyle yorumlar devam ederse
Yenge sensen sana sahip çıkıcam ben senciyim ama musoysan öbür konudan yeterince kendisiyle konuşuyorum. Ha unutmadan kapataniliyorsan buyur 🤣 Bak checklisti yolluyorum. Kaçı sende tamam?

1. 27 yaşında mısın
2. 1 yıllık mı evlisin
3. Pariste mi evlenme teklifi aldın
4. 2+1 evlenmeden önce aldığın bir evin var mı
5. Çay kahve tanıtan bir ifluencer mısın
6. Eski eş acıbademde mi doğum yaptı
7. Hamile misin
8. Eşin evine mi taşındı

Şimdilik bunlar yeter ✅

Yenge sensen sana sahip çıkıcam ben senciyim ama musoysan öbür konudan yeterince kendisiyle konuşuyorum. Ha unutmadan kapataniliyorsan buyur 🤣 Bak checklisti yolluyorum. Kaçı sende tamam?

1. 27 yaşında mısın
2. 1 yıllık mı evlisin
3. Pariste mi evlenme teklifi aldın
4. 2+1 evlenmeden önce aldığın bir evin var mı
5. Çay kahve tanıtan bir ifluencer mısın
6. Eski eş acıbademde mi doğum yaptı
7. Hamile misin
8. Eşin evine mi taşındı

Şimdilik bunlar yeter ✅
33 yaşındayım 3 yıllık evliyim evlenme teklifi almadım olaylı bir evlenmem oldu ailem istemedi evim yok ögretmendim sözlesmeli simdi sadece akşamları bir iki saat tanıdıkların çocuklarına parayla ders veriyorum hamile degilim oldu mu

33 yaşındayım 3 yıllık evliyim evlenme teklifi almadım olaylı bir evlenmem oldu ailem istemedi evim yok ögretmendim sözlesmeli simdi sadece akşamları bir iki saat tanıdıkların çocuklarına parayla ders veriyorum hamile degilim oldu mu
O zaman üzgünüm sen yenge değilsin bir tane bile gereklilik yerine getirilmemiş ben napayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back