ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte ikinci adamla evlenir el çocuğunun da donlarını yıkarsın hak ettiğiniz bu benimde başımda senden var bir tane bezdim artık kapaklamak için hamile de kaldı iyi günler
Ruh hastası . 2 eşe metres muamelesi yapmaktan vazgeç ve git tedavi ol. Sende kendi çocuğuna bakıyorsun eşşeklik mi oluyor. Ne güzel aile oluyolar. Çocuk cici annesini de seviyorsa ohh miss bal gibi yaşarkar. Sen sonradan bunada kudurursun.

Bıktık valla??

Şuracıkta yerimi alayım.

ya nasıl anlıyorsanız anlayında bana gerçek cevaplar verin artık
kısa süre önce bir kadın. eski eşinin eşi için "çocuğuma eşşek gibi bakacak" yazdı... aradan zaman geçince sizde konu açtınız. kısacası aynı kişi mi acaba diye herkesde bir düşünce oldu... yeni evlilerin gezmesine tozmasına mani olmak için çocuğunu koz olarak kullanıyor...

herneyse... fake konu mu acaba diye merak ediyoruz

ısrarla kadını anlamayıp sanki çocuğu istemiyor görüşülmesini istemiyor gibi msjlara devam ediyorsunuz konuyu anlamanızı öneririm
Hanımefendi ben konuyu anladım eski eşiyle görüşmek en doğal hakkı bende onu anlatmak için çocuğunun olduğunu ve bu durumu kabul etmesi gerektiğini söylüyorum. Çocuk olduğuy için eski eşle tabi ki görüşecek ne münasebet görüşmesinden rahatsız olmak falan.

ya nasıl anlıyorsanız anlayında bana gerçek cevaplar verin artık

Canım dediğim gibi sadece sen değil Malesef 2. eş olan tüm kadınlar senin yaşadıklarını yaşıyorlar bir süre.

Sen yüz göz olma küfür etse de cevap verme çünkü sana etmiyor aslında ‘ eşim beni çocukla bırakıp nasıl bekar kız aldı, ona hiç bir şey olmadı benim değerim düştü ‘ diye düşünüyorlar sen değil başkası kocasıyla evlense ona saldırırlar.

Basitlik göstergesi bu kadına güçleri yetiyor erkekleri karşılarına alamıyorlar.

Sen dua et ilgilenme inşallah kurtulursunuz

Tek tavsiye alma..

ilk sene hiç problem olmadı sevgilisi vardı. onlar ayrıldıktan sonra olan oldu zaten ugraşmalar başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…