- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Suyu çıktıBekarla evlenseydiniz. Bekar adam mı yoktu ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu çıktıBekarla evlenseydiniz. Bekar adam mı yoktu ortada
E ortaya çıkar o zaman bildirelim.Ayıpsın
Çocuğun velayetini alınca ilk eşle görüşme daha mı az olacak?o kadının konusuna baktım sırf zamanlama yuzunden alakasız biriyle bagdaştırılıyorum. gerçek yorum yapanlara teşekkurler. ben cevap alamadım nasıl ilerleyecgime dair ama size de iyi eglenceler
o kadının konusuna baktım sırf zamanlama yuzunden alakasız biriyle bagdaştırılıyorum. gerçek yorum yapanlara teşekkurler. ben cevap alamadım nasıl ilerleyecgime dair ama size de iyi eglenceler
kadın gezip tozmak istiyor çocuk yuzunden evlenemiyormuş. çocukla konuşup bizimle muhatap olmaz diye duşumuyorum telefonu var çocugunÇocuğun velayetini alınca ilk eşle görüşme daha mı az olacak?
ilk evlendigimiz seneki gibi olsa yine oyle plan yapmıştık. yazın bizde kalcaktı bir ay. şimdi durum degiştiAma siz evlenirken nasil ilerleyeceginizi dusunmussunuzdur zaten. Biz ne diyebiliriz ki.
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama öyle kolay velayeti alamazsınız.merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
çocugun elinden telefonu alıyor mecbur ona ulasmaya çalışıyoruz ne oldu diye abidik gubidik bir sebeple telefonu aldıgını soyluyor“Önemli bir şey olmadığı sürece beni arama, çocukla telefondan iletişim kuruyorsun zaten” diyecek eşiniz. İş eşinizde bitiyor
Diğer hesabını niye kapattın yengeo kadının konusuna baktım sırf zamanlama yuzunden alakasız biriyle bagdaştırılıyorum. gerçek yorum yapanlara teşekkurler. ben cevap alamadım nasıl ilerleyecgime dair ama size de iyi eglenceler
velayet degil kadın kendi veriyorÇocuk kaç yaşında bilmiyorum ama öyle kolay velayeti alamazsınız.
musakkaktan bahsedşyorsanız bana essek gibi dedigi icin şikayet ettimDiğer hesabını niye kapattın yenge
Azcık sabret 1 dk olmuş uçalı.Üye uçmuş acaba aynı kişi oldukları için mi? Mune
Edemem kurtluyum benAzcık sabret 1 dk olmuş uçalı.
Sarı ışıktan yeşile dönerken korna basanlarEdemem kurtluyum ben
O daşikayet etmiş demek ki ya da aynı kişi iseniz hesaplar birleşir. Bize de merakla beklemek düşermusakkaktan bahsedşyorsanız bana essek gibi dedigi icin şikayet ettim