• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya hadi ordan hasta haahahahahhaahhaha kocanı kaçırmasaydın sen de hayat yaşardın yazık şimdi bu yaşında tek başına kalacaksın herkes elele kocasıyla çocuklarıyla gezecek sen evde kısr yiyeceksin yazıkkkkkkkkkkk :KK70:

Birde diger kadini "dul gibi evlendi" diye kücümsemeye calismasi yok mu :ruh:

İşte ikinci adamla evlenir el çocuğunun da donlarını yıkarsın hak ettiğiniz bu benimde başımda senden var bir tane bezdim artık kapaklamak için hamile de kaldı iyi günler
ben eşimi sevdigim için onun evladına öz evladım gibi bakarım. ama siz kendi cocugunuza bakmaktan bile acizsiniz belliki

ben eşimi sevdigim için onun evladına öz evladım gibi bakarım. ama siz kendi cocugunuza bakmaktan bile acizsiniz belliki

Benim akrabagim cocugunu yanina aldi. Ikinci esi simdi onunla beraber yetistiriyor. Cocugun annesi araya giremiyor bile, cünkü annenin yasattiklarindan dolayi uzun zaman mesafe koydu cocuk. Cocuk icin en iyi neyse o yapilmali.

Benim akrabagim cocugunu yanina aldi. Ikinci esi simdi onunla beraber yetistiriyor. Cocugun annesi araya giremiyor bile, cünkü annenin yasattiklarindan dolayi uzun zaman mesafe koydu cocuk. Cocuk icin en iyi neyse o yapilmali.
bencede öyle çocuk şu an zaten ne yaşıyor bilmiyorum surekli aglıyormuş. okulu vs buraya alıncak sonra psikolog bulucaz

bencede öyle çocuk şu an zaten ne yaşıyor bilmiyorum surekli aglıyormuş. okulu vs buraya alıncak sonra psikolog bulucaz

Öyle yapin. Kuzenim de bir süre psilolojik destek aldi. Okulda ve evde degisik tepkiler gösteriyordu hakli olarak. Simdi sükür daha iyi.

anne olan kendi canının parcasına bakar bakmak istemiyor yolluyor siz yollamayın madem bu sizin konunuz degil gidin artık şikayette ettim haneriniz olsun bana eşşek gibi diyemezsiniz
1679042057375.jpeg

merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.

Prim vermeyin üzülmeyin de sizi kıskandığı için böyle yapıyor. Dua edin evlensin o da evlenince uğraşmayı kesiyorlar

Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı
Sen bi sus yaa . Adamlara musallat olmayı bırakın. Senin devrin bitti.adam kadınla görüşmek zorunda değil. Herkes çocuğuyla ilgilensin. Sende çocuğuna yoğunlaş adama değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back