akşam kendi hallerinde eglenirler o zaman ben ders veriyorum aksamlarıSiz birazdan görürsünüz asıl tripleri
Şimdi gün ortası çalışan var uyuyan var akşam saatlerinde beni mumla aramayın sonra
Size gerek yok kendinizi çok önemsemeyin biz konu sahibi olmadan 250 sayfa konuşabilmiş kadınlarızakşam kendi hallerinde eglenirler o zaman ben ders veriyorum aksamları
kendisi geldi ama gönderdim konusunu az çok anladım ama ilgilenmiyorum ben kimsenin kuması degilim ya yeter
Gelemez musaka sol elindeki telden sağ elindeki tel ile engelledi kendini
Ben enişteyi bekliyorum artık.
O kadar zahmete gerek yok, farklı tarayıcılardan girilebiliyormuş.Gelemez musaka sol elindeki telden sağ elindeki te ile engelledi kendini
Yanında anası var onun teli diye şeyabdıydım olabilirO kadar zahmete gerek yok, farklı tarayıcılardan girilebiliyormuş.
cevaplara baksana ne kadar sakin, ne kadar şaşırmamışMusakka bu. Zaten son zamanlarda musakka nın troll olduğunu düşünüyordum iyi ce emin oldum
Bir tane kadın vardı 3 çocuklu mubendis kocayı boşamam da boşamam diyordu mobilyam başka eve sığmaz eşşek gibi bize bakacak eşşek gibi araba alacak bana ben Samsun’a dönemem baba evine diyordu.Musakka bu. Zaten son zamanlarda musakka nın troll olduğunu düşünüyordum iyi ce emin oldum
E ip adresini görebiliyo mu yönetim?O kadar zahmete gerek yok, farklı tarayıcılardan girilebiliyormuş.
Onlar çocuğa bakar,sende çocuğun velayeti babaya geçtiği için eşşeeekk gibi çıkarsın evden... yorgan gider kavga biter yazıya dökülmeyen sözün kıymeti yoktur,adam daha da bakmaz sana... Sen böyle kaşınmaya devam edersen dımdızlak ortada kalacaksın haberin yok...Pardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar
gerçeksem ve böyle yapıyorsanız napıcaksınızcevaplara baksana ne kadar sakin, ne kadar şaşırmamışbeceremeyeceksen işletmeyeceksin
Şimdi hakkını yemeyelim diğer konuyu gayet de becerdi konuda mesaj sayısı 5 k geçticevaplara baksana ne kadar sakin, ne kadar şaşırmamışbeceremeyeceksen işletmeyeceksin
AyıpsınE ip adresini görebiliyo mu yönetim?
Kaynananın genç kadın komşusu var hani her şeyi musakaya uçuranMusakka nın aram çok iyi dediği eski eşinin kuzenimiydi ne biri vardı. Ona açtırmıştır hesabı. İkisi beraber yazıyorlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?