ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ısrarla kadını anlamayıp sanki çocuğu istemiyor görüşülmesini istemiyor gibi msjlara devam ediyorsunuz konuyu anlamanızı öneririm

İlk eşim istediğiniz kadar yırtın kendinizi belli ki sende birinin canını yakmışsın o kadın akıllıysa sana gün yüzü göstermez zaten
kimin canını yaktım ya onlar bosanıyorlardı biz tanıştıgımızda zaten. kendinize gelin konumdan çıkın

Musakkak mı kız yoksa

ben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar

Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar
kim ayrılamıyor kadından zaten bosandı ogluda bize gelicek kafan mı guzel.

Sen cocuga essek gibi bakiyorsun demek ki insan gibi degil
Pardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar

kim ayrılamıyor kadından zaten bosandı ogluda bize gelicek kafan mı guzel.
İşte ikinci adamla evlenir el çocuğunun da donlarını yıkarsın hak ettiğiniz bu benimde başımda senden var bir tane bezdim artık kapaklamak için hamile de kaldı iyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…