ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır öyle bir dusuncem yok. zaten kadında evlenecekmiş sonradan ayrılmışlar. ilk evlendigim zaman ortada yoktu çunku sevgilisi vardı ayrıldılar bana sarmaya başladı kadın. beni arıyor eşime ulaşamadıgını soyluyor ama eşimi hiç aramamış oluyor mesela. tuhaf tuhaf işler yapıyor ne yapmaya calışıyor anlamıyorum

Hah geldi iste

annesi kendisi istiyor bakamıyormuş çocuga

umarım öyle olur. eşim heycanlandı oda yapmaya başladı bile. bende iyi anlasıyorum zaten çocukla bir problemim yok

annesi kendisi istiyor bakamıyormuş çocuga
Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı

Ahahahaha yürü be

çok tesadüfler var konuda ama siz anlatın tabi

Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı
siz kimsiniz ya bu nasıl konuşmak. size ne

Çocuklu adamlarla evlenip sonra gelip burda ah vah edip sızlananlara inanamıyorum. Ne bekliyorsunuz gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…