hayırYoksa eski eş havuzlu bir sitede mi oturuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırYoksa eski eş havuzlu bir sitede mi oturuyor
Konuyu çok yanlış zamanda açmışsın bu tarz sorular daha çok gelir
kendi ailesiyle yaşıyor. çocuga bakamıyorum ailemin evinde rahat degilim alın çocugu diyor mecbur alıcaz şocuk magdur oluyorKayın aileyle mi Kendi ailesiyle mi? Acaba eve çökme gibi bir durumuda var mı?
Şaka bir yana sevgili konu sahibi bu çocuk alma işini iyice bir düşünün, arada gelen çocuk farklı hep bakmak farklı, o kadın her gün arayabilir çocuğunu saat fark etmeksizin buna hakkı da var annesi sonuçta, ancak sizinde huzurunu korumanız gereken bir evliliğiniz var.
Musallat demeyeydin iyiydi.merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
Ben olsam yinede hiç evlenmediysem çocuklu biriyle bu yola girmezdim hani yaşınız küçükte değil aslında böyle bir cahilliği nasıl yaptınız o an ne yiyip içtiniz ki? Yahu çocuk isterse 20 yaşında olsun ne fark eder ki sonuçta onlar bir ebeveyn ve iletişimde halinde olacaklar. Misal 30 yaşındayım ve birşey olduğu zaman anne babam benim içinde oturup konuşuyorlar fikir alışverişi oluyor. Böyle biriyle evlendiyseniz tekrar diyorum bu durumu kabul etmek zorundasınız etmeyeceksenizde hiç evlenmeseydiniz.benim ilk evlililgim ilişkimiz boşandıktan sonra başladı. ben aynı iş yerine geldim bir ay sonra boşandı. bir ayda ne ilişkisine başlicam. ben görusmesin demiyorum çocuk zaten 12 yaşında kendisiyle iletişim kurulabiliyor
neden ceza mı alırımMusallat demeyeydin iyiydi.
ben kabul etmiyorum demedimki bu durumda ne yapmam dogru olur?Ben olsam yinede hiç evlenmediysem çocuklu biriyle bu yola girmezdim hani yaşınız küçükte değil aslında böyle bir cahilliği nasıl yaptınız o an ne yiyip içtiniz ki? Yahu çocuk isterse 20 yaşında olsun ne fark eder ki sonuçta onlar bir ebeveyn ve iletişimde halinde olacaklar. Misal 30 yaşındayım ve birşey olduğu zaman anne babam benim içinde oturup konuşuyorlar fikir alışverişi oluyor. Böyle biriyle evlendiyseniz tekrar diyorum bu durumu kabul etmek zorundasınız etmeyeceksenizde hiç evlenmeseydiniz.
Hımm anladım.kendi ailesiyle yaşıyor. çocuga bakamıyorum ailemin evinde rahat degilim alın çocugu diyor mecbur alıcaz şocuk magdur oluyor
Bilmem, bakarız.neden ceza mı alırım
Sizce ne yapmalısınız tabi ki bu duruma engel olmayacaksınız yani bende size diyorum ki bu insanlar EBEVEYN illa ki görüşecekler. He kocanız sonra geri dönmek isterde sizi onla aldatırsa onu bilemem sizin korkunuz bence adamı gerekli gereksiz arıyor tekrardan o tarafa gideceğinden korkuyorsunuz gibi geldi.ben kabul etmiyorum demedimki bu durumda ne yapmam dogru olur?
Nedemek çocuğu bahane ediyor anne babası çocuğun tabi görüşecekler sen damdan düştün diye onlar düsmanmı olacak çocuğuda almaya çalışmak nedemek bakabilecekmisin çocuğun yok bişeyin yok Onların arasına giremezsin sen kimse giremez onlar tam ayrılmaz evlenirken iki kere Düşünecektin bekar adam mı kalmadı diğer konumda senin konunu yazıp durdular sizin gibilerden bıktık valla
İlk cümlelerde ben de bağlantı kurdumBende diyorum bir ben mi bağlantı kurdum
musallatın kendisi ceza zatenneden ceza mı alırım
Musakka ise bu olurmerhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
Ah şöyle yenge yaNedemek çocuğu bahane ediyor anne babası çocuğun tabi görüşecekler sen damdan düştün diye onlar düsmanmı olacak çocuğuda almaya çalışmak nedemek bakabilecekmisin çocuğun yok bişeyin yok Onların arasına giremezsin sen kimse giremez onlar tam ayrılmaz evlenirken iki kere Düşünecektin bekar adam mı kalmadı diğer konumda senin konunu yazıp durdular sizin gibilerden bıktık valla