- 27 Ağustos 2022
- 4.720
- 7.962
- 88
Musakka teyze yine hayal alemindeykenCanım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar
ahahahahahahhaahahahahahhahahahYoksa eski eş havuzlu bir sitede mi oturuyor
Bi dursana sen.Evet atabilirsiniz kızlar bir el atın üye engelleme nasıldı
Senin hikayende kapaklanan tek bir kişi varsa o da sensin. Tedavi ol.İşte ikinci adamla evlenir el çocuğunun da donlarını yıkarsın hak ettiğiniz bu benimde başımda senden var bir tane bezdim artık kapaklamak için hamile de kaldı iyi günler
Tamam canim onu diyorum iste. Sen oz evladina esek gibi inek gibi artik her ne ise oyle bakiyosun. Karsi taraf da oyle baksin istiyosun. Katır gibi mi demeliyim ya da?Pardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar
Ben böyle bir kadınla aynı hesap olamam nasıl bir saçmalık bu ayrıca siz demediniz mi bana bu kadın yeni eş konu açmış diye ama benim konumdaki kadın bu değil galiba yazdıkları o değilEğer ki bu kupeli ve musaka aynı kişi ise varyaa güzel trolluk yaptı diyeceğim.
Bunları patlatan hep ikinci bir hesap açmaları oluyor
anne olan kendi canının parcasına bakar bakmak istemiyor yolluyor siz yollamayın madem bu sizin konunuz degil gidin artık şikayette ettim haneriniz olsun bana eşşek gibi diyemezsinizPardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar
Tamam.Ben böyle bir kadınla aynı hesap olamam nasıl bir saçmalık bu ayrıca siz demediniz mi bana bu kadın yeni eş konu açmış diye ama benim konumdaki kadın bu değil galiba yazdıkları o değil
ya hadi ordan hasta haahahahahhaahhaha kocanı kaçırmasaydın sen de hayat yaşardın yazık şimdi bu yaşında tek başına kalacaksın herkes elele kocasıyla çocuklarıyla gezecek sen evde kısr yiyeceksin yazıkkkkkkkkkkkEşsek gibi bak şimdi çocuğaaferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyle
Konunun üstüne çık. Üç noktayı tıkla. Buraya adını yaz engellenirben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Eşsek gibi bak şimdi çocuğaaferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyle
Koca da koca diye iyice kafa gitti bunun ya.ya hadi ordan hasta haahahahahhaahhaha kocanı kaçırmasaydın sen de hayat yaşardın yazık şimdi bu yaşında tek başına kalacaksın herkes elele kocasıyla çocuklarıyla gezecek sen evde kısr yiyeceksin yazıkkkkkkkkkkk
Kadına musallat oldu diyemezsiniz o zaman sizde musallat olan sizsiniz araya girmişsiniz resmenanne olan kendi canının parcasına bakar bakmak istemiyor yolluyor siz yollamayın madem bu sizin konunuz degil gidin artık şikayette ettim haneriniz olsun bana eşşek gibi diyemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?