• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok biz senin gibilerden bıktık musallat hanım
Üşenmemiş hesap almış kendi kendisi ile kavga ediyo.
images (30).jpeg

Sizce ne yapmalısınız tabi ki bu duruma engel olmayacaksınız yani bende size diyorum ki bu insanlar EBEVEYN illa ki görüşecekler. He kocanız sonra geri dönmek isterde sizi onla aldatırsa onu bilemem sizin korkunuz bence adamı gerekli gereksiz arıyor tekrardan o tarafa gideceğinden korkuyorsunuz gibi geldi.
hayır öyle bir dusuncem yok. zaten kadında evlenecekmiş sonradan ayrılmışlar. ilk evlendigim zaman ortada yoktu çunku sevgilisi vardı ayrıldılar bana sarmaya başladı kadın. beni arıyor eşime ulaşamadıgını soyluyor ama eşimi hiç aramamış oluyor mesela. tuhaf tuhaf işler yapıyor ne yapmaya calışıyor anlamıyorum

Nedemek çocuğu bahane ediyor anne babası çocuğun tabi görüşecekler sen damdan düştün diye onlar düsmanmı olacak çocuğuda almaya çalışmak nedemek bakabilecekmisin çocuğun yok bişeyin yok Onların arasına giremezsin sen kimse giremez onlar tam ayrılmaz evlenirken iki kere Düşünecektin bekar adam mı kalmadı diğer konumda senin konunu yazıp durdular sizin gibilerden bıktık valla
Hah geldi iste

Nedemek çocuğu bahane ediyor anne babası çocuğun tabi görüşecekler sen damdan düştün diye onlar düsmanmı olacak çocuğuda almaya çalışmak nedemek bakabilecekmisin çocuğun yok bişeyin yok Onların arasına giremezsin sen kimse giremez onlar tam ayrılmaz evlenirken iki kere Düşünecektin bekar adam mı kalmadı diğer konumda senin konunu yazıp durdular sizin gibilerden bıktık valla
annesi kendisi istiyor bakamıyormuş çocuga

Benimde aklıma ilk musakka geldi. Hoş o da onun bir türevi sanırsam. Allah yardımcın olsun bacım. Bu eski eşler arıza oluyor. Çocuklar birlikte yaşamanız daha iyi olabilir. En azından sizinle daha muhattap olmaz. Ararsa çocuğunu arasın. Babasının evinde yaşadıktan sonra zort pırt aramaya bahanesi kalmaz bence
umarım öyle olur. eşim heycanlandı oda yapmaya başladı bile. bende iyi anlasıyorum zaten çocukla bir problemim yok

annesi kendisi istiyor bakamıyormuş çocuga
Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı

Ahahahaha yürü be

çok tesadüfler var konuda ama siz anlatın tabi :KK69:

Onlar asla ayrılmazlar canım bunu kafana sok her zaman bir arada olacaklar Onlar hiçbir zaman tam kopmayacaklar öyle bir hayalin varsa unut o zaman evlenmeseydin bekar adamın suyumu çıktı
siz kimsiniz ya bu nasıl konuşmak. size ne

Çocuklu adamlarla evlenip sonra gelip burda ah vah edip sızlananlara inanamıyorum. Ne bekliyorsunuz gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back