bakıcaz ama böyle bir durum daha mı iyi daha mı kotu oldu nasıl davranmalıyımHep diyoruz ilk evliliginizi cocuklu biriyle yapmayin.
Kadin cocuguna bakmiyorsa babasi bakacak tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıcaz ama böyle bir durum daha mı iyi daha mı kotu oldu nasıl davranmalıyımHep diyoruz ilk evliliginizi cocuklu biriyle yapmayin.
Kadin cocuguna bakmiyorsa babasi bakacak tabi.
Eşsek gibi bak şimdi çocuğa aferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyleçocuk artık bizle kalıcak tabiki oda lazım
ne demek bu
ısrarla kadını anlamayıp sanki çocuğu istemiyor görüşülmesini istemiyor gibi msjlara devam ediyorsunuz konuyu anlamanızı öneririmSizce ne yapmalısınız tabi ki bu duruma engel olmayacaksınız yani bende size diyorum ki bu insanlar EBEVEYN illa ki görüşecekler. He kocanız sonra geri dönmek isterde sizi onla aldatırsa onu bilemem sizin korkunuz bence adamı gerekli gereksiz arıyor tekrardan o tarafa gideceğinden korkuyorsunuz gibi geldi.
kimin canını yaktım ya onlar bosanıyorlardı biz tanıştıgımızda zaten. kendinize gelin konumdan çıkınİlk eşim istediğiniz kadar yırtın kendinizi belli ki sende birinin canını yakmışsın o kadın akıllıysa sana gün yüzü göstermez zaten
Musakkak mı kız yoksamerhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
Git tedavi olEşsek gibi bak şimdi çocuğa aferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyle
ben eşşek gibi degil guzelce bakıcamEşsek gibi bak şimdi çocuğa aferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyle
Yazmasını engelleyebiliyorsun diye biliyorum ama nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok.ben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlarben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Maalesef. Bir kere musakaya bulaşan bir ömür çekerben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Musko kendi kendisi ile kavga edene ne diyorlar biliyorsun de mi ?Eşsek gibi bak şimdi çocuğa aferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyle
Ruh hastasıMusko kendi kendisi ile kavga edene ne diyorlar biliyorsun de mi ?
Sen cocuga essek gibi bakiyorsun demek ki insan gibi degilEşsek gibi bak şimdi çocuğa aferin kadının başına atıp hayat yaşamak yok öyle
kim ayrılamıyor kadından zaten bosandı ogluda bize gelicek kafan mı guzel.Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar
Pardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlarSen cocuga essek gibi bakiyorsun demek ki insan gibi degil
İşte ikinci adamla evlenir el çocuğunun da donlarını yıkarsın hak ettiğiniz bu benimde başımda senden var bir tane bezdim artık kapaklamak için hamile de kaldı iyi günlerkim ayrılamıyor kadından zaten bosandı ogluda bize gelicek kafan mı guzel.
ben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Tedavi olPardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar