• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce ne yapmalısınız tabi ki bu duruma engel olmayacaksınız yani bende size diyorum ki bu insanlar EBEVEYN illa ki görüşecekler. He kocanız sonra geri dönmek isterde sizi onla aldatırsa onu bilemem sizin korkunuz bence adamı gerekli gereksiz arıyor tekrardan o tarafa gideceğinden korkuyorsunuz gibi geldi.
ısrarla kadını anlamayıp sanki çocuğu istemiyor görüşülmesini istemiyor gibi msjlara devam ediyorsunuz konuyu anlamanızı öneririm

İlk eşim istediğiniz kadar yırtın kendinizi belli ki sende birinin canını yakmışsın o kadın akıllıysa sana gün yüzü göstermez zaten
kimin canını yaktım ya onlar bosanıyorlardı biz tanıştıgımızda zaten. kendinize gelin konumdan çıkın

merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
Musakkak mı kız yoksa

ben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar

Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar
kim ayrılamıyor kadından zaten bosandı ogluda bize gelicek kafan mı guzel.

Sen cocuga essek gibi bakiyorsun demek ki insan gibi degil
Pardon da benim öz çocuğum ve benim ilk evliliği ikinci evliliği yapanlar düşünsün bekar adamla evlenmeyen düşünsün eşek gibi de bakacaklar kimse kusura bakmasın buna mecburlar

kim ayrılamıyor kadından zaten bosandı ogluda bize gelicek kafan mı guzel.
İşte ikinci adamla evlenir el çocuğunun da donlarını yıkarsın hak ettiğiniz bu benimde başımda senden var bir tane bezdim artık kapaklamak için hamile de kaldı iyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back