IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

[QUTE="justholdmetight, post: 36615441, member: 459681"]ben hiçbir yorumumda sizinle dalga geçmedim.
eşinizde gerçekten suç bulmuyor musunuz?[/QUOTE]
ne demek elbette buluyorum. Tüm bunların sorumlusu o ve biraz da ben. Çocuk konusunda dikkatli olmalıydım hamile kalmamalıydım. ama beni eski eşiyle muhattap etmesi onun suçu. çalışmaması onun suçu. o kadının evins gitmesi benim suçum çünkü insan olduğum için üzüldüm çocuğunu özledi görsün diye.su istimal edildi iyi niyetim şimdi şikayet etmeye hakkım yok ben ettim çekicem. bu kadar

ay ne kadar seviyenizi düşürdünüz cevap yazmayayım diyorum ama gerçekten suyunu çıkardınız. girin kocanızın koynuna uyuyun ya hasta mısınız nesiniz of
benimki evde değil ada bu sebepten sana sarılmayı tercih ettim ben bu gece

bak bunu sayfalar önce söylesen bu kadar uzamazdı
çünkü herkes senin kocanı suçsuz bulduğunu eski eşi sorumlu tuttuğunu düşündü
önce durumu kabullenmek lazım başarmak için bir şeyleri
ilk adımı attın tebrik ederim (dalga geçmiyorum)
şimdi çözüm üretmekte sıra
sen ne yapmayı düşünüyorsun?
ona göre yönlendirelim biz de

Şuan ikimizin de işe girip evimizi adam akıllı eksiksiz tamamlamak. sonra düğün ama annemler gelmeyeceği için akrabalarım da gelmeyecek. bu durumda düğün bir hayal olarak kalacak. bi süre eşimi izleyip sonra çocuk konusunu düşünebilirim. diyorum

Muskara .!.:
Şaka maka bi yana ciddi ciddi kaçmayı ara sıra düşünmüyoda değilim. Nuh diyor peygamber demiyor bizimkiler. 10 yıl oldu. Hayırlısı bakalım umarım öyle birşey olmaz.
bahane ver ver başına gelmeden toprağa gireceğini sanıyorsun dimi :)

tamam yani boşanmayı düşünmüyorsun
o zaman bu deveyi güderken adam etmeye çalışacaksın
yalnız olur mu bilmiyorum çünkü senin de kabul ettiğin gibi hataları var eşinin
umursamaz biri mi biraz

akrabalarını dert etme. ben de o şekilde evlendim. sonradan herkes gelirim demeye başlamıştı. gelirler veya gelmezler düğün sonraki aşamada düşünülecek şey.

madem eşini adam etmek istiyorsun o zaman şartlarını koyucaksın önüne.

bebeği aldırttığı için ona kırgın olduğunu söyle
bir işe girmesini şart koş
ve çocuğuyla görüşmesini ancak dışarıda görüşmesini
o kadının evine gitmesini bir daha istemediğini kibar ama net bir şekilde belirt. bunları kabul ediyorsan bu evlilik devam eder de biraz da sen sert çık bakalım.

kabul etmezse al çantanı çık. emin ol vazgeçmez.

zaman alabilir ama. ben 5 ay süründürdüm.

madem boşanmayacaksın adama şartlarını koş ki düzgün davransın.

konuşuruz onu bi ara sakın..

Off.. çokmuş ya çocuğun olsa ilkokulu bitirecekti :) Gerçekten mi vermiyolar? Neden ki?

Valla konuşacak çok bişey kalmadı aslında ırkçılık yapıyor bizimkiler o kürt biz türk olmazmış. Tanışmadılar bile. O yüzden bu kaçan kızları bazen anlızorum. Bi gün benimde canıma tak edecek artık gidicem. Bi süre ayrıldık biz annemlerden dolayı ama vur kır vur kır geri bir araya geldik. Son 1 yıl önce. Bundan sonra da bi daha ayrılmam aşkımdan. Hayırlısı olsun. Adama bekle demeye yüzümde kalmadı.

Allah hayırlıysa nasip etsin canım. Kaçmak çok iyi değil ama sen o kadar yılda tanıyıp emin olmuşsundur heralde.

@byull87 kızlar konu dışından gideceksiniz, konu polemik dolu bir konu munenin kulakları çınlıyordur

[OTE="justholdmetight, post: 36615462, member: 459681"]tamam yani boşanmayı düşünmüyorsun
o zaman bu deveyi güderken adam etmeye çalışacaksın
yalnız olur mu bilmiyorum çünkü senin de kabul ettiğin gibi hataları var eşinin
umursamaz biri mi biraz

akrabalarını dert etme. ben de o şekilde evlendim. sonradan herkes gelirim demeye başlamıştı. gelirler veya gelmezler düğün sonraki aşamada düşünülecek şey.

madem eşini adam etmek istiyorsun o zaman şartlarını koyucaksın önüne.

bebeği aldırttığı için ona kırgın olduğunu söyle
bir işe girmesini şart koş
ve çocuğuyla görüşmesini ancak dışarıda görüşmesini
o kadının evine gitmesini bir daha istemediğini kibar ama net bir şekilde belirt. bunları kabul ediyorsan bu evlilik devam eder de biraz da sen sert çık bakalım.

kabul etmezse al çantanı çık. emin ol vazgeçmez.

zaman alabilir ama. ben 5 ay süründürdüm.

madem boşanmayacaksın adama şartlarını koş ki düzgün davransın.[/QUOTE]
canım aynen bu dediklerini dedim aynısını hemde. iş için bir hamle yaptı bir kaç güne başlayacak. o evde göremezsin dedim doğru olmaz zaten dedi. ama nasıl göreceğim diyor. Kadın da buna telefonda göreceksen bu eve geleceksin karın olmadan demiş. oda bu şekilde gelemem o zaman göremezsin demiş. eşim de görmem o zaman demiş yuvayı yıkmamak için. eşimden yana sıkıntı yok şuan hattını değiştirdi sosyal hesaplar kapattı hiçbir şekilde onun bizi görmesini engelledi. ama bunun dayısı yengesi anası şuan o kadınla kırk yıllık ahbap gibi. ki bu insanlar vaktinde kanlı bıçaklı kavgalılarmış. Eşim le bu akşam konuştum bunlar seni o kadının koynuna sokmaya çalışıyor galiba biraz tarafsız bak ve cevap ver dedim. galiba öyle yapmaya çalışıyorlar dedi ailesine de anlam veremiyorum ben ve eşim yani. Şimdi kesti irtibatını onunla görüşen akrabaları ile annesiyle bile görüşmüyor

Neyse gerçekten konu bbenim değil artık konuşmaktanda sııkıldım zaten. Kapatalım gitsin.

başka bir konu aç orada tartışırız onu da ben sizin için dedim banlanmayın diye

Just konu fake mi hayir arkadas ne icmisse aynisindan istiyorum benim boyle kafam olsa dunya viz gelir

aslında biraz sakinleşince kabul etti bak suçlu olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…