İkinci El Gelinlik Kavgası

Aslında yakınsanız Ankara And Çarşı'da seçenek bol ve fiyatlar da uygun. Günübirlik gitme imkanınız olursa tabi..
Kendinizi bunun için de sıkmayın önceki konunuzda sizin için çok üzülmüştüm ve sabrınıza hayran kalmıştım. Allah yardım eder ve güzel bir yuvanız olur inşallah :) bulamazsanız da ikinci el alır ya da kiralarsınız annenizi hiç önemsemeyin bu konuda.

Teşekkür ederim amin insallah :) Ankara'ya gitme imkanım var müsait bir zamanda dediginiz yere de ugrarım :)

Annen senin için o kadar çabalayıp kenara köşeye para koyup hiç bişey gözünde kalmasın diye çeyizini dizmiştir eminim.. Kızının güzel bir gelinlik giymesini istemesi kadar da doğal birşey yok. Burda anneniz hakkında söyleneceğinize daha uygun 2.el olmayan gelinlikçi bulabilirsiniz. Benim gelinliğin özel dikimdi 2500 verdim. 6 8 bin olarak nerelere bakıyorsunuz anlamış da değilim. Annenizden bir sürü şey isterken sorun değil ama nişanlınızı zora sokmamak adına annenize kızıp onu ikna etmeye çalışıyorsunuz :-)
Bunu yapmayın.. istanbulda yaşıyorsanız benim gelinlikçimi önerebilirim. Çok iyi gelinlikler dikiyor..
Ya tabii dizmişşş:-)Eski konusunu oku kızın.Dizme konusunda başarılı bir annesi var.Ama boğazına dizmek konusunda.

Bence yeterince araştırıp hem sıfır hem satın alabilirsiniz ben gelinliğimi geçen sene 3000 tlye satın aldım içinde nişanlığımın kirası + nikah şekeri dahildi tanıdığımız olduğundan indirimi oldu ama en fazla 500 tl falandır

Bence yeterince araştırıp hem sıfır hem satın alabilirsiniz ben gelinliğimi geçen sene 3000 tlye satın aldım içinde nişanlığımın kirası + nikah şekeri dahildi tanıdığımız olduğundan indirimi oldu ama en fazla 500 tl falandır

O zaman daha çok araştırma yapayım farkli sehirlere de bakayım

Istanbula evlenecegim yani önereceğiniz yerlere gitme imkanım var :) cok mutlu olurum
Bende diktireceğim gelinliğimi uygun fiyata özelden yazayım size. Gider konusursunuz. 5 binden asagı fiyat bulamadım bende içime de sinmedi. O yüzden diktireceğim. 2.el bulsam giyer miyim? Kuru temizlemeye verip giyecektim tabi ama bedenden dolayı risk almak istemiyorum bende.

Bende diktireceğim gelinliğimi uygun fiyata özelden yazayım size. Gider konusursunuz. 5 binden asagı fiyat bulamadım bende içime de sinmedi. O yüzden diktireceğim. 2.el bulsam giyer miyim? Kuru temizlemeye verip giyecektim tabi ama bedenden dolayı risk almak istemiyorum bende.

Cok teşekkür ederim :) haklısınız beden sorun olabilir

İstanbul’a gelince Fatih’e git kızz orası gelinlik cenneti arkadaşım orda gelinlik diktirdi 2.000 TL’ye ve inanılmaz güzeldi bide satın aldı üstelik adını hatırlamıyorum ama sorabilirim müsait zamanda

Merhaba

Gelinliğimi ikinci el almak istiyorum. Çalışmıyorum ve nişanlımı da zora sokmamak istiyorum. Ayrıca gelinlik fiyatları çok yüksek. Bir defa giyeceğim bir elbiseye 6, 8 bin vermek istemiyorum. Bundan dolayı annem sürekli söyleniyor. Bir kez olacak alsın neden almayacakmış senin insanlardan neyin eksik diyip duruyor. Anneme hak veren var mı aranızda? Yazık değil mi o kadar ay çalışsın ben de bir gelinliğe yatırayım adamın emeğini.
Siz ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız annenizi nasıl ikna ederdiniz?
Ay elbette haklısın. Yazık günah yahu. Ben zengin olsam da istemezdim. Bir daha nerede giyeceksin o gelinliği sanki ? Anneniz de yani... Kendisi alacaksa giyin.

Konu sahibi ege marmara taraflarındaysanız giymeden kuru temizleme tesliminde kuru temizleme şartıyla ben göndereyim gelinliğimi size. Para falan istemem iyi bakın yeter. 38 beden, balık modeli hafif kuyruğu var.
Yazmayı unutmuşum; Geçen yaz diktirdim. El işlemeli taşları var, 8 bin verdim

6 8 bine gerek yokki. Yani gelinlikcilerde eski sezon sıfır gelinlikler oluyor bazen sadece elden çıksın diye inanılmaz düşük fiyatlara satıyorlar. Bence 2.elinde sıkıntısı yok ama annenizin de içine sinde güzel olur

Konu sahibi ege marmara taraflarındaysanız giymeden kuru temizleme tesliminde kuru temizleme şartıyla ben göndereyim gelinliğimi size. Para falan istemem iyi bakın yeter. 38 beden, balık modeli hafif kuyruğu var.
Yazmayı unutmuşum; Geçen yaz diktirdim. El işlemeli taşları var, 8 bin verdim

Cok teşekkür ederim karadeniz bolgesindeyim. Dusunmeniz yeter cok mutlu oldum ama cok pahali bir gelinlik başına bir sey falan gelirse cok üzülürüm. :) tekrar tesekkur ediyorum

Sen de haklısın ne diyeyim. Ben bir daha fantezi için bile giymem muhtemelen. Fantezik bir obje değil bence zaten, katkat kabarık falan :KK53:
Kat kat kabarık olmasına gerek yok ki :) benim gelinliğim düzdü, ah ne severek giymiştim, ama artık içine sığmıyorum :63:

X