- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Hemen degil en erken yarim sene sonra ama 100 de 100 evet olsun diyemiyorum keske tam emin olabilsem ama olamiyorum. Sanirim esimle konuscam birazdan.sen istiyorsun ki hemen yapmak bosuna sorma dinlemeyeceksin :)
Bence çocuklar arasında 4 yaş falan olmalı.
Bebeğin yanına bebek gelince büyüğe haksızlık oluyor gibi biraz.
bir de canim bak bu kadar planci olma.. ben cok yaptim bu hatayi.. bekledik bekledik borc bitsin ev olsun bilmemne..derken bi baktik cocuk olmuyo :) demem o ki,hemen olacakmis gibi plan da yapma..Hemen degil en erken yarim sene sonra ama 100 de 100 evet olsun diyemiyorum keske tam emin olabilsem ama olamiyorum. Sanirim esimle konuscam birazdan.
bir de canim bak bu kadar planci olma.. ben cok yaptim bu hatayi.. bekledik bekledik borc bitsin ev olsun bilmemne..derken bi baktik cocuk olmuyo :) demem o ki,hemen olacakmis gibi plan da yapma..
yok yok rahat ol.. bence de Allaha birak..Ya gercekten ciddi misin? Yarana tuz basmis gibi oldum.
Bende bundan korkuyorum. Allahim bütün isteyenlere versin insallah.
Evdeki hesap carsiya uymaz iste.
Bazen diyorumki salla gitsin korunma olursa olur olmazsa gene olmaz.
Ya gercekten ciddi misin? Yarana tuz basmis gibi oldum.
Bende bundan korkuyorum. Allahim bütün isteyenlere versin insallah.
Evdeki hesap carsiya uymaz iste.
Bazen diyorumki salla gitsin korunma olursa olur olmazsa gene olmaz.
Aralarinda 3 yaş gibi bir fark olacak, düşün bence bebegi. İkisi beraber buyur. Başta zOrlanirisin ama sonra çok rahat edersin. Birinci büyüdükten sonra ikinciyle sil baştan yapmak çok daha zor.
hemen yap bence belemeye gerekyokMerhaba kk hanimlari
Ben yurtdisinda yasiyorum o yüzden yazi hatalarim icin affedin beni
Hemen konuya gireyim
Esimle benim bir cocugumuz var 18 aylik su anda calismiyorum cocugumuz 2,5-3 yasina girince kreşe vercez o zaman tekrar calismayi düsünüyorum. Esimin isi iyi ama su anda isi süreli yani 6 ay sonra ya uzatacaklar ya uzatmiyacaklar su anda paramizda bize yetiyor. Evimiz kücük 6 ay sonra tasinmayi düsünüy bir cocuk daha sigmaz bu eve iyice boguluruz.
6 ay sonra bu daireden daha büyük bir daireye tasinabiliriz ve o evde tekrar hamile kalmayi deniyebiliriz.
Yada bir kac sene daha bu kücük dairede kalacagiz ve banka nezaman kredi onaylarsa bir ev satin alip kendi evimizde deniyecegiz ikinci cocugu.
Ama ben okadar cok istiyorumki ikinci cocugu hangisi daha mantikli olur 6 ay beklemek mi yoksa 4-6 sene beklemek mi cocuk icin ve ev satin almak mi . Okadar kararsizimki.
Aslinda esim 5-6 sene sonra istiyordu ikinci bebegi ama su anda da diyorki 6 ay sonra tasinirsak deneriz olursa olur diyor.
Bide bu sorunum var ben hamileligimde fazla kilo aldim hepsi daha gitmedi ve hala emziriyorum. Ikinci hamileligimde cok kilo almakdan korkuyorum. Tabiiki ikinci hamileligim gerceklesirse bin kat daha fazla dikkat edecegim ama ozamanda hic kilolarimi veremessem diye korkuyorum zaten zor veriyorum. Spor salonunada gidiyorum yavas yavas gidiyor kilolar neyse.
Siz hangisini secerdiniz 6 ay kadar bekleyip yeni daireye tasinip cocuk yapmak mi yoksa bir kac sene bekleyip ozaman mi cocuk yapmak.
Tabiki 6 ay kadar sonra cocuk yaparsam hemen calismicam ikinci bebek de kres yasina gelince calisirim.
Hersey Allahin taktiri hayirlisi olsun ama sizin görüslerinizi de merak ediyorum
Muhakkak herşey Allah ın taktiri küçük yavrunla daha ilgilenmelisin diğer bebek geldiğinde nasıl yetişceksin birde garantici olsan daha iyi olur senin için .Merhaba kk hanimlari
Ben yurtdisinda yasiyorum o yüzden yazi hatalarim icin affedin beni
Hemen konuya gireyim
Esimle benim bir cocugumuz var 18 aylik su anda calismiyorum cocugumuz 2,5-3 yasina girince kreşe vercez o zaman tekrar calismayi düsünüyorum. Esimin isi iyi ama su anda isi süreli yani 6 ay sonra ya uzatacaklar ya uzatmiyacaklar su anda paramizda bize yetiyor. Evimiz kücük 6 ay sonra tasinmayi düsünüy bir cocuk daha sigmaz bu eve iyice boguluruz.
6 ay sonra bu daireden daha büyük bir daireye tasinabiliriz ve o evde tekrar hamile kalmayi deniyebiliriz.
Yada bir kac sene daha bu kücük dairede kalacagiz ve banka nezaman kredi onaylarsa bir ev satin alip kendi evimizde deniyecegiz ikinci cocugu.
Ama ben okadar cok istiyorumki ikinci cocugu hangisi daha mantikli olur 6 ay beklemek mi yoksa 4-6 sene beklemek mi cocuk icin ve ev satin almak mi . Okadar kararsizimki.
Aslinda esim 5-6 sene sonra istiyordu ikinci bebegi ama su anda da diyorki 6 ay sonra tasinirsak deneriz olursa olur diyor.
Bide bu sorunum var ben hamileligimde fazla kilo aldim hepsi daha gitmedi ve hala emziriyorum. Ikinci hamileligimde cok kilo almakdan korkuyorum. Tabiiki ikinci hamileligim gerceklesirse bin kat daha fazla dikkat edecegim ama ozamanda hic kilolarimi veremessem diye korkuyorum zaten zor veriyorum. Spor salonunada gidiyorum yavas yavas gidiyor kilolar neyse.
Siz hangisini secerdiniz 6 ay kadar bekleyip yeni daireye tasinip cocuk yapmak mi yoksa bir kac sene bekleyip ozaman mi cocuk yapmak.
Tabiki 6 ay kadar sonra cocuk yaparsam hemen calismicam ikinci bebek de kres yasina gelince calisirim.
Hersey Allahin taktiri hayirlisi olsun ama sizin görüslerinizi de merak ediyorum
Muhakkak herşey Allah ın taktiri küçük yavrunla daha ilgilenmelisin diğer bebek geldiğinde nasıl yetişceksin birde garantici olsan daha iyi olur senin için .
Evet canım tam kesinleşsin tabii bebeiş bereketiyle gelir ama eşşeğini sağlam kazığa bağla diyede boşuna dememişler az daha bekleyin sizin için iyi olucakGarantici derken esimin isi ile ilgilimi ? Tam anliyamadim
Evet canım tam kesinleşsin tabii bebeiş bereketiyle gelir ama eşşeğini sağlam kazığa bağla diyede boşuna dememişler az daha bekleyin sizin için iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?