Yaş araligi da yakın ama demek ki kresin sistemi bu ama bence açıkça sizi kandirmak en başta zaten nasıl birşey istediğinizi söylemişsiniz ve tabi biz öyleyiz zaten demişler, madem öyle baştan biz müfredata uyacağız bunlar olacak deselerdi ona göre verirdinz sonuçta Özel kreş...ben 3 yıldır veriyorum ilk başta çok kaygılarım vardı sınıf mevcudu açısından ama Özel kreş de bize biraz uzaktı iş durumundan eşimin veya benim bırakma şansımız yokti, 3.5 yaşında zaten zor Alişan kaygıları olan çocuğu 1 saat servisle kreşe yollamak istemedik, babaanne dede yazık yollamayın sabah7 akşam 6 servisle gidip gelecek yakındaki devlet okuluna yarım gün verin biz yarısında bakarız dediler, bizm de isimize geldi çünkü çok zor olacaktı kızıma, sonra baktım devlette mevcutları 18 zaten hasta olan çocuk var sürekli gelen kişi sayısı Max 15 ve bir öğretmen bir de stajeri var, yardımcı ablalar var, kendisi sevdi orayı ve alıştı öğretmenlerimiz ve oradaki ablalar da çok tatlı gerçekten güvenerek birakiyorum
Kesinlikle bana da çok gereksiz geliyor, çocuk oynasın,sosyallessin ilgi alanları gelişsin neyi sevip sevmediğini anlasın kreşte, bizm okulun her ay diş etkinliği var sinema, tiyatro, müze vs gezileri...kuralları ogreniyorlat çok güzel ama akademik vs çok erken geliyor, kızım jimnastiği sevdi misal haftasonlari gidiyor profesyonel hocalardan alıyor dersi
Bence çok haklı